• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
kızlar şimdi eve gidiyorum. Ilk gittiğimde sancılar 5 dkda bir 100 civarıydı serumdan sonra hem süre uzadı hem de 20 civarına düştü. Adalat diye bir ilaç verip eve gönderdiler.
Yalnız ilk kez yaşadığım için önemli olabileceğini düşünmemiştim, regl öncesi sancısı gibi bir sancıydı, en azından neye dikkat etmem gerektiğini de öğrendim diyelim.
Çok geçmiş olsun canım iyiki gittin için rahat etti inşallah zamanında olsun bidaha ki 💞

Rica ederim kuzum 🌸 Gerçekten kaliteli ve görüntüsü de çok sevimli bence 🥰 Normalde yıkamaya uygun değil demiş satıcı soranlara, silin demiş risk almamak için sanırım. Ama ben makinada yıkadım hepsini bir güzel, silmek içime sinmeyecekti 🙂 Mis gibi oldu, hiç bozulma da olmadı, aklınızda olsun sizin de yıkamak isterseniz denendi, onaylandı 😅
Bende yikansa bozulmaz mi diye düşünüyordum ama senin yıkamana da şaşırmıştım açıkçası 😁 iyi bari birsey olmamis. Yoksa yenilerini sipari etmistin simdiye😂

Kızlarrr kurutmadan çıkanlar yarısı kadar kaldı 🫢 neyi yanlış yaptım bilmiyorum, o kadar ince düşündüm kendimce. Ay ter döküyorum şu an, zaten minnacıklardı, hiç oldular şu an. Gülmekle ağlamak arasındayım 🤦🏻‍♀️
Canım nasıl yani hepsini mi atmıştın hepsi mi küçüldü ? Belki senin gözüne öyle geldiler ütüleyince düzelir

kızlar şimdi eve gidiyorum. Ilk gittiğimde sancılar 5 dkda bir 100 civarıydı serumdan sonra hem süre uzadı hem de 20 civarına düştü. Adalat diye bir ilaç verip eve gönderdiler.
Yalnız ilk kez yaşadığım için önemli olabileceğini düşünmemiştim, regl öncesi sancısı gibi bir sancıydı, en azından neye dikkat etmem gerektiğini de öğrendim diyelim.
Canım tekrar çok geçmiş olsun 🙏 iyiki gitmişsin.
Yani bu sancı farkedilen birsey miymis demek ki.
Bundan sonra dikkat et vs birsey dediler mi

Mesela neyi yanlış araştırmışsın canımm
Canım bosch serie 6 benim kurutma makinası. Narin ve hassas ı seçtim, ve bir çok yorum da okudum, küçülmüyor diyen çoktu. Boschun kendisi de doğru programda küçülmez diyor. En doğru program bu olmalıydı. Ama değilmiş demek. Kaç gündür açıp açıp bakıyordum.
Kurutmaya atmazsam da kıyafetlerin havı tüyü beni perişan ediyor, alerjim var. bebeğe de zararı olsun istememiştim. Kurutma daha sağlıklı olacaktı alerji açısından. Ama kullanışlı olmadı, artık biraz daha büyük alarak çekme payı bırakacağım mecbur

Kızlar benim bu kötü tecrübemden sonra denemek isteyen olursa ve doğru kurutma programını bulursa lütfen paylaşsın 🙏 daha yıkanacak 4-5 makina çamaşırım var 🙂

Kızlarrr kurutmadan çıkanlar yarısı kadar kaldı 🫢 neyi yanlış yaptım bilmiyorum, o kadar ince düşündüm kendimce. Ay ter döküyorum şu an, zaten minnacıklardı, hiç oldular şu an. Gülmekle ağlamak arasındayım 🤦🏻‍♀️
kuzum ben daha hamileliğimizin ilk haftaları yazmıştım kurutmaya atmayın diye ama sen görmemiş olabilirsin hatta bi kac kere yazdım küçülüyor bebek kıyafetleri, oyüzden yıkayıp serceksin balım

Back
X