- 15 Ağustos 2024
- 2.078
- 3.954
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.721
Yok yok başka bir şeydir hiç endişe etme dualarımızdasın canım, haber ver bize deİlk canım düzenli kasılma olıyor kanama su vs yok gidiyoruz hastaneye çok korkuyorum
Ben bugun yazacaktım buraya. Ama yazmadım. Oh be yalniz degilim..Kızlar bu çiş olayı iyice ilk trimestera döndü ya10 dakikada 3 kez gitmeye başladım bu ne
Yemin ederim bende böyle bir de gıdım gıdım ama sanki çok varmış gibiBen bugun yazacaktım buraya. Ama yazmadım. Oh be yalniz degilim..
Wcden geliyorum oturdugum an yeniden geliyor. Bir sorun mu var demeye baslamistim artik
Oyy çok şükürGüzel anneler herkese merhaba bugün 32. Hafta kontrolüne gittik önce kontrol yapıldı şükür bi sorun yok miniğim maşallah çok hareketli kıpır kıpır sonra nts girdim çalışabilir raporu aldım 18 kadıma kadar yasal olarak çalışabilir görünüyorum çalışan anneler için paylaşmak istedimherkese sağlıklı günler
Yok sadece dedi nts bi gir çık ne zaman kontrole gelmen gerektiğini söyleyeceğim dedi bi de çalışabilir raporu yazmak için gir dedi bence zaten bi şey çıkmadı nts de miniğin kalbini dinledim 15 dkOyy çok şükürben de cuma gidip alacağım raporu 21 Kasım 'a kadar devam..
Canım bir sıkıntı var mıydı nst'ye ondan mı aldı yoksa doktorun 32'de mi uygun görüyor
Ben bugun yazacaktım buraya. Ama yazmadım. Oh be yalniz degilim..
Aaa herkeste varmış cidden enfeksiyon kaptım diye düşünüyordum artık çok sık çıkmaya başladım çokta yapmıyorum bide oturup.kalkarken de sanki mesanem dolu hissi var
Wcden geliyorum oturdugum an yeniden geliyor. Bir sorun mu var demeye baslamistim artik
Ben 2-3 haftadır öyleyim birde ne gıdım gıdım baya her seferinde ilk kez yapıyomuşum gibi bayaa bitmiyorKızlar bu çiş olayı iyice ilk trimestera döndü ya10 dakikada 3 kez gitmeye başladım bu ne
Kızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum
Kızlar geçenlerde sezaryen doğum yapan bir kız bunu paylaştı çok rahat oldu hem üşümedim hemde hemşireler kontrole geldiğinde çok kolay oldu diye. Fiyatı da uygun şuan tükenmiş görünüyor ama stoğa girince ben almayı düşünüyorum böyle bişey arayanlar bakabilir
Yok canım doğumdan çıkınca giymiştiHastaneye giderken mi giymiş bunu
Ben pentiden modal kumaş eşofman takımı aldım onlardan birini giyeceğim hem çok rahat hemde sıcak tutuyorDoğuma giderken ne giyicez ki ben bilmiyom hı
Kızlar yok mu kimseKızlar bir sorunum var sizlerde sormak istedim bazen elim koluma sanki yük biniyor gibi ağırlaşıyor boşalıyor sırtımdan omzundan göğsüme baskı ve karnımda kasılma oluyor çok korkuyorum var mı buda durumda olan
Doğuma giderken normal eşofman takımı ile gidilir hastaneye kadar, ordada kontroller için rahat olsun diye hastane elbiseleri var ya mavi veya pembe onlardan giydirilir diye düşünüyorumDoğuma giderken ne giyicez ki ben bilmiyom hı
Kuzu şimdi gördüm ama ben böyle bişey yaşamadım istersen karnındaki kasılmalar için acile bi git, dün bir arkadaşımızda karnımda kasılma var demişti sancısı çıktı o yüzden önemli bişeydir, değildir demem çok doğru olmazKızlar yok mu kimse
Hmmm ben muayene sırasında kolaylık olsun diye böyle bişi düşünmüstümDoğuma giderken normal eşofman takımı ile gidilir hastaneye kadar, ordada kontroller için rahat olsun diye hastane elbiseleri var ya mavi veya pembe onlardan giydirilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?