• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Güzel anneler herkese merhaba bugün 32. Hafta kontrolüne gittik önce kontrol yapıldı şükür bi sorun yok miniğim maşallah çok hareketli kıpır kıpır sonra nts girdim çalışabilir raporu aldım 18 kadıma kadar yasal olarak çalışabilir görünüyorum çalışan anneler için paylaşmak istedim 💚 herkese sağlıklı günler

Güzel anneler herkese merhaba bugün 32. Hafta kontrolüne gittik önce kontrol yapıldı şükür bi sorun yok miniğim maşallah çok hareketli kıpır kıpır sonra nts girdim çalışabilir raporu aldım 18 kadıma kadar yasal olarak çalışabilir görünüyorum çalışan anneler için paylaşmak istedim 💚 herkese sağlıklı günler
Oyy çok şükür 😍 ben de cuma gidip alacağım raporu 🤍 21 Kasım 'a kadar devam..
Canım bir sıkıntı var mıydı nst'ye ondan mı aldı yoksa doktorun 32'de mi uygun görüyor

Oyy çok şükür 😍 ben de cuma gidip alacağım raporu 🤍 21 Kasım 'a kadar devam..
Canım bir sıkıntı var mıydı nst'ye ondan mı aldı yoksa doktorun 32'de mi uygun görüyor
Yok sadece dedi nts bi gir çık ne zaman kontrole gelmen gerektiğini söyleyeceğim dedi bi de çalışabilir raporu yazmak için gir dedi bence zaten bi şey çıkmadı nts de miniğin kalbini dinledim 15 dk 🥹🥹

Ben bugun yazacaktım buraya. Ama yazmadım. Oh be yalniz degilim..

Aaa herkeste varmış cidden enfeksiyon kaptım diye düşünüyordum artık çok sık çıkmaya başladım çokta yapmıyorum bide oturup.kalkarken de sanki mesanem dolu hissi var 😂
Wcden geliyorum oturdugum an yeniden geliyor. Bir sorun mu var demeye baslamistim artik🤦🏻‍♀️

Kızlar geçenlerde sezaryen doğum yapan bir kız bunu paylaştı çok rahat oldu hem üşümedim hemde hemşireler kontrole geldiğinde çok kolay oldu diye. Fiyatı da uygun şuan tükenmiş görünüyor ama stoğa girince ben almayı düşünüyorum böyle bişey arayanlar bakabilir

Kızlar geçenlerde sezaryen doğum yapan bir kız bunu paylaştı çok rahat oldu hem üşümedim hemde hemşireler kontrole geldiğinde çok kolay oldu diye. Fiyatı da uygun şuan tükenmiş görünüyor ama stoğa girince ben almayı düşünüyorum böyle bişey arayanlar bakabilir

Hastaneye giderken mi giymiş bunu 🧐

Doğuma giderken normal eşofman takımı ile gidilir hastaneye kadar, ordada kontroller için rahat olsun diye hastane elbiseleri var ya mavi veya pembe onlardan giydirilir diye düşünüyorum
Hmmm ben muayene sırasında kolaylık olsun diye böyle bişi düşünmüstüm

Eklentiler

• 1000000351.webp
    1000000351.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 59
Back
X