- 15 Mayıs 2022
- 2.740
- 4.076
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.741
Hastanede onlar giymek için bişey vermiyorlar mı ya ameliyat kıyafeti gibi bişey. Senin paylaştığın hem çok ince hemde bunla nasıl gitceksin kuzu aralığın ortasındaHmmm ben muayene sırasında kolaylık olsun diye böyle bişi düşünmüstüm
Kızlar yok mu kimse
Ben ilk doğumu devlette yaptım vermediler ki canım bundada özelde yapicam ama bilmiyorum verirlermiHastanede onlar giymek için bişey vermiyorlar mı ya ameliyat kıyafeti gibi bişey. Senin paylaştığın hem çok ince hemde bunla nasıl gitceksin kuzu aralığın ortasında
Hem bu bide yazlık dediğin gibi bende bilmiyorumBen ilk doğumu devlette yaptım vermediler ki canım bundada özelde yapicam ama bilmiyorum verirlermi
Memorial hemen onlardan giydiriyordu benim tüm işlemlerimde, transfer, kürtaj. Bide tüm izlediğim doğumlarda çekimlerde hep onlardan var üstlerindeHastanede onlar giymek için bişey vermiyorlar mı ya ameliyat kıyafeti gibi bişey. Senin paylaştığın hem çok ince hemde bunla nasıl gitceksin kuzu aralığın ortasında
Bende böyle biliyorum kuzum giderkende eşofman takımı giyerim oldu da bitti maşallaaahMemorial hemen onlardan giydiriyordu benim tüm işlemlerimde, transfer, kürtaj. Bide tüm izlediğim doğumlarda çekimlerde hep onlardan var üstlerinde
Aynı ayniii. Ama sana bir tavsiyem var klozetteyken ilk çiş yaparken normal duruyorsan az yaptın diyelim , dik dur. Dik durdugunda galiba mesaneye baskı azalıyor birden bire daha fazla çiş yapiyorsunYemin ederim bende böyle bir de gıdım gıdım ama sanki çok varmış gibi
ÇıkarkendeBende böyle biliyorum kuzum giderkende eşofman takımı giyerim oldu da bitti maşallaaah
Aynen canim o ameliyat elbisesini giydiriyor memorial. Ben ameliyat oldugumda giymemi istemislerdi. Taburcu olurken cikardim ta. Cokta rahattiMemorial hemen onlardan giydiriyordu benim tüm işlemlerimde, transfer, kürtaj. Bide tüm izlediğim doğumlarda çekimlerde hep onlardan var üstlerinde
Aynı seyleri sana da yazmayayim diye ortak alıntı yaptimBende böyle biliyorum kuzum giderkende eşofman takımı giyerim oldu da bitti maşallaaah
benimki apacık bilerek ya
Kız çıkarken ne değişiyor ne olacak koy bir tane daha eşofman takımıAynen canim o ameliyat elbisesini giydiriyor memorial. Ben ameliyat oldugumda giymemi istemislerdi. Taburcu olurken cikardim ta. Cokta rahattibide arkasi onun falan açılmıyor güzel birsey. Kısa sadece.
Bebde çıkarken ne giycem diye düşünüyorum giderken evdekilerden giyeriz de. Cikarken gittigimizle mi çıksak Hürrem gibi ki çıksak
Aynı seyleri sana da yazmayayim diye ortak alıntı yaptim
Ama cikarken ne giycez o konuda bende fikirlere açığım. Kış günü Kısa elbise giyemem ben sahsen. Zaten totomuz donar
Nasıl oldunuz doktorlar ne dediİlk canım düzenli kasılma olıyor kanama su vs yok gidiyoruz hastaneye çok korkuyorum
Dualarımız seninle 4 gün önce benimde 10 dakika bir sancım oldu çok şükür bir şey çıkmadı inşallah seninde öyledirKızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum
Gittiniz mi nasıl oldunuz?Kızlar çok sancım var 10 dakika da bir karnım taş gibi hastaneye gidiyoruz daha çok erken dua edin lütfen çok korkuyorum
Ay yok ne misafiriKız çıkarken ne değişiyor ne olacak koy bir tane daha eşofman takımıyoksa misafir falan mı olacak evde
AaAşkım ben bu ikisini takip ediyorum
Uzm. Ebe Ayşe YILMAZ | Bebek Hemşiresi (@uzmanebe.ayse) • Instagram fotoğrafları ve videoları
297K Takipçi, 557 Takip, 209 Gönderi - Uzm. Ebe Ayşe YILMAZ | Bebek Hemşiresi'in (@uzmanebe.ayse) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
İnşallah bir şey olmaz benimde nst de sancım çıktı yatış verdi ilaç vs yapacakDualarımız seninle 4 gün önce benimde 10 dakika bir sancım oldu çok şükür bir şey çıkmadı inşallah seninde öyledir
Nst de sancı çıktı mıDualarımız seninle 4 gün önce benimde 10 dakika bir sancım oldu çok şükür bir şey çıkmadı inşallah seninde öyledir
kuzum gecmiş olsun sancın çıkmışİnşallah bir şey olmaz benimde nst de sancım çıktı yatış verdi ilaç vs yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?