- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.341
21 22 mayıs seninkiSonraki usg ne zaman
Canım çok geçmiş olsun inşallah kalp atışını da duyacaksınAnladım canım sağol umarım öyledir, 3 gün Hastanede yattım, düşük tehlikesi nedeniyle progesteron iğnesi ve hap desteği aldım. Eve çıktım hapa devam ediyorum.
İnşallah her hangi bir sorun olmaz da , haftaya salı günü çağırdı doktorum. Kalp atışını duyarim inşallah.
Bu arada bu hap ne kadar sersem yapıyor insanı, şu an resmen kafam iyi gibi, gözümü açamıyorum.
Ve ignelerden dolayi popişimin üzerine oturamiyorum resmen, acayip ağrı yapıyor.
Hadi insallah seversin yeni doktorunu daAmin inşallah canım benim, ben normalde 7+0 kalp duydum tüp bebek doktorumda ama artık onunla vedalaştık, cumartesi kendi takip dr gidicem 7+4 oluyoruzsaat 11 aşkım, senin kaçta inşallah
Ay gerçekten şu 12 haftayı atlatsak rahatlarız aslında ilk trimester önemli ya normalde aşkımAhhh sen ve ben
Gercekten benimde kafam asssiri kötü calisiyor yaaa... yani varya wc gidiyorum kafamdaki ses susmuyor.. uyurken uyandigimda yemek yerken... ya bi sus be kadın susssvir vir vir hic susmuyor. Bilinc altimi da bozuyor sacma sapan rüyalar görüyorum... lütfen bu durumdan kurtulmanin bir yolunu bulalim.. bende sen gibi kaybettigim bebegimin haftalarina dogru yaklasiyoruz ama güvende hissedemiyorum kendimi ya... oyy oyy Allahım saglikla kavustursun bizi...
Yaa cok zevkliii kesinlikle yaparsinn. Baslarda sekil falan pek olmuyor gibi geliyor. Ama alistikca cok eglenceli geliyor. Sende görürsün. Kendine baska ipler falanda al. Onlarla deneme yap basit seyleri yapmaya calis elin istikca daha cok seversin istersin yapmayi da.Ben de amigurumi aldım daha önce hiç tığla bir şey örmedim acaba yapabilir miyim
İnşallah canım benim, aslında benim bu dr eski doktorum geçen hamilelikte yarım kaldık, bu sefer tamamına erdirsin inşallah Allah hepimiziHadi insallah seversin yeni doktorunu dahersey yolunda gitsin kuşum hayırlı guzel mutlu haberler alalim birbirimizle paylaşalım inşallah
Benimde 10.30 canımm. Ama benim bikac saat sürecek islerimin bitmesi. Kan alacaklar aç ve tok falan ya. Insallah güzel haberlerle geleyim de
Canım baktım o aslında 8 mg degil 0.8 mg yani 800 mikromgam ediyorSağol canım
Baktım içeriğinede baya vitamin var ama folik asit oranı fazla değil mi 0.8 mg
Anladım canım tecrübede ettiysen sıkıntı yokBilmiyorum ki canım benm de dikkatımı çekmişti ama doktorum sıradan bir doktor degil o daha iyi biliyordur diger çocuklarımdada kullanmıştım
Benim ilk bebegim 13 haftalıktı... insallah saglikla gecsin her günümüz 9ayimiz.. saglikla dogsun yavrularimiz. Sonra dönüp kendimize gülelimAy gerçekten şu 12 haftayı atlatsak rahatlarız aslında ilk trimester önemli ya normalde aşkım
Senin kan sıvılandırıcı için ne dedi doktor canım az doz olsada yazdımı? Az yatkınlık var diyordun
Canım normali günde 400 mikrogram olması lazım diye biliyorum eğer dr bilerek folik asiti az görüp ekstra yazmadıysaCanım baktım o aslında 8 mg degil 0.8 mg yani 800 mikromgam ediyoryani güvenli anlaycgın
Her doktor ve tedavi metodu farklı galiba ama doktoruna danışabilirsin bu vitamin takviyesi içinAnladım canım tecrübede ettiysen sıkıntı yok
Benim dr da anlamadığım beni hala 2.grup folik asite bile geçirmedi imom primo kullanıyorum 12.haftaya kadar sadece bu dedi.halbuki 2.sine geçsem ondan bir sürü vitamin var belki daha iyi olurdum ama vardır bir sebebi diyorum ve sabrediyorum :)
Evet canım hepsi trombofili paneli testi 13-14 adet olması lazım bende vermiştim, kaybımdan sonra.Benim ilk bebegim 13 haftalıktı... insallah saglikla gecsin her günümüz 9ayimiz.. saglikla dogsun yavrularimiz. Sonra dönüp kendimize gülelim
Kuzum dr gerek görmedi ben baska testlerde yaptirmistim hematoloji de. Onlarla birlikte yorumlaniyormus bu genetikteki yatkinlik zaten. Doktor kesinlikle gerek duymuyorum dedi. Bide lekelenme kanama falan yasadim ya, kanamayi tetikleriz dedi. Virde kayıp öyküsü de kanama ile olunca benim ondan gerek görmedi. Bu 4.doktor oldu gerek yok diyen. Artik ikna oldum galiba bende
Ay insallah canim saglikla devam etsin hamileliklerimizİnşallah canım benim, aslında benim bu dr eski doktorum geçen hamilelikte yarım kaldık, bu sefer tamamına erdirsin inşallah Allah hepimizi
En azında kan alınırken bebeği görürsün canım bekleme zamanında bizimle paylaş
Aynen canım danışcam çok sağolHer doktor ve tedavi metodu farklı galiba ama doktoruna danışabilirsin bu vitamin takviyesi için
O kadarını bilmiyorum canım ama gidersem sorarım muhakkak beynim yandıCanım normali günde 400 mikrogram olması lazım diye biliyorum eğer dr bilerek folik asiti az görüp ekstra yazmadıysa
Burda kaç tane teyzesi bekliyor sen biliyor musun de lütfenAy insallah canim saglikla devam etsin hamileliklerimizperinatolog mu doktorun canim ?
Gidince hemen gorelim diye rica edicem doktordan
Chatgpt’ye döndük yaO kadarını bilmiyorum canım ama gidersem sorarım muhakkak beynim yandı
Dogrudur canim bana trombofoli demediler ama hematoloji de homosistein,lupus ve bircok degisik kan baktilar 9 tüp kan vermistim 10 günde cikti. Hematoloji doktoru da degerlerin normal bu degerlerde birine kan sulandirici baslamak risk olur dedi. 2 de perinatolog yorumladi onlarda ayni seyi soyledi. Bide su anki dr.um perinatolog o da ayni seyi söyledi ve ikna olduk artik. Insallah dogru olan budur ve doktorlar dogru yolu secmislerdir Allahima emanetizEvet canım hepsi trombofili paneli testi 13-14 adet olması lazım bende vermiştim, kaybımdan sonra.
Ama bende değerlerin hepsi normal çıkmıştı, birde dediğin gibi gereksiz yere kullanım iyi değil kanamaya daha vahim şeylere yol açıyor demişti dr.
Ama senide 4 dr görüp gerek görmediyse için rahat etsin
Çoooook aminnnn inşallah güleceğimiz günleri görelim canım benim
Nerde o kendimizi attığımızda evin istediğimiz köşede uyuduğumuz günlerDogrudur canim bana trombofoli demediler ama hematoloji de homosistein,lupus ve bircok degisik kan baktilar 9 tüp kan vermistim 10 günde cikti. Hematoloji doktoru da degerlerin normal bu degerlerde birine kan sulandirici baslamak risk olur dedi. 2 de perinatolog yorumladi onlarda ayni seyi soyledi. Bide su anki dr.um perinatolog o da ayni seyi söyledi ve ikna olduk artik. Insallah dogru olan budur ve doktorlar dogru yolu secmislerdir Allahima emanetiz
Ay amin kuzucum aminnn kucagimizda bebitolarla uykusuz kaldik diye mızmızlanalim
O zaman doktorcugum hic birsey demeden hemen bebisimi gosterir banaBurda kaç tane teyzesi bekliyor sen biliyor musun de lütfen
Yok canım bu normal kadın doğum ama perinatoloğ doktorumda aynı hastanede yan yana odalarda, gerek görülürse ben bakarım dedi, ona 12.hafta gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?