Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
O zaman doktorcugum hic birsey demeden hemen bebisimi gosterir bana
Anladim canim bende perinatolog ile ilerlemeyi düşünüyorum ama bir yandan da maliyeti eppey yüksek olacak diyorum biraz araftayim.
Ya aslında her şeyin normalse canım perinatoloğa ihtiyaç yok ki onlar yüksek risk gebelikleri takip ediyorlar ama şimdi sende doktorunu sevdin enerjin tuttu diye tahmin ediyorum, içine sindiyse devam et canım

Ya aslında her şeyin normalse canım perinatoloğa ihtiyaç yok ki onlar yüksek risk gebelikleri takip ediyorlar ama şimdi sende doktorunu sevdin enerjin tuttu diye tahmin ediyorum, içine sindiyse devam et canım
Ya evet doktor baya iyi.. enerjimiz de tutuyor. Yani zaten bu yüzden su an zorlaniyorum açıkçası. Vazgecmekte istemiyorum. Ama bir yandan da hastanede basit bir test bile yaptirsan isim yapmis hastane oldugu icin ekstra maliyetli. Yani garip bir durum. Aslinda baska bir dr daha var aklimda. Birde ona görünsem diye geçiyor aklimdan. O da prof iyi de bir dr gibi duruyor sosyal medyadan gördüğüm kadariyla. Kararsizim acikcasi. Yoksa doktorumuz mükk

Biraz zor şeyler aldım galiba ama başlangıç seviyesi yazıyor üstünde bi de kitapçık koymuşlar anlatımı var ama yapa söke öğrenirim inşallah

Prof fiyatlarıda aynıdır aşkım farklı olacağını zannetmiyorum , ben acıbadem ataşehire gidiyorum prof ile normal dr fiyatıda farklı, aslında kendine allianz yaptırsan fiyat yarı yarıya iniyor, tüm doğumu kapsamıyor ama en azından kan testleri, muayeneler iniyor, benim dr normalde 8.000 ama allianzla 3000 iniyor muayene, eğer şu anki gittiğin hastanede geçiyorsa tabi

Biraz zor şeyler aldım galiba ama başlangıç seviyesi yazıyor üstünde bi de kitapçık koymuşlar anlatımı var ama yapa söke öğrenirim inşallah
Ac youtubedan video izleyerek yap ilk once kendin tek renk ip al mesela onunla basla. Elin alışsın azcik yapip sökmeye falan. Sonra da aldigini yaparsin. Cok eğlenceli ya sevesin bence ben bebegime güzel bir uyku arkadasi yapcam daha

Ne kadara yaptirdin kuzum peki sen sigortayi ? Hamile iken mi yaptirdin.
Birtane elimde prof var iste nispeten digerlerinden uygun. Ona diktim gözümü kuzucum

Kızlar hamile pilatesi hakkında ne düşünüyorsunuz, yapmayı düşünen var mı? normal doğumda kolaylık sağlıyormuş

Ne kadara yaptirdin kuzum peki sen sigortayi ? Hamile iken mi yaptirdin.
Birtane elimde prof var iste nispeten digerlerinden uygun. Ona diktim gözümü kuzucum
Sende gözüm var
Canım ne kadar olduğunu hiç bilmiyorum o konularla eşim ilgileniyor ama sorarım mutlaka, hamileyken yaptırdığım için full kapsamıyor işte 6 ay önce yaptırman gerekiyormuş hamilelikten kapsaması için, olsun en azından yarıya kadar düşüyor

Benim icin bunu öğrenip soyler misin canim. Aynen ya hamilelikte kapsamasi icin biraz sartlari farkli. Ay yok zaten 6 ay kala yaptin verdin sigortaya parayi. Sonra 6 ay sonra sigortayi mecbur yenileyeceksin o zamanda guncel ne kadarsa bide ona vereceksin. Zaten etti sana dogum paketi fiyati

Kızlar hamile pilatesi hakkında ne düşünüyorsunuz, yapmayı düşünen var mı? normal doğumda kolaylık sağlıyormuş
Ya aslında iyi bir şey sağlıklı, ama öyle şeylere benim içimde inanılmaz üşengeçlik var spora bile 2 ay gidip bırakmıştım gidenlere çok özeniyorum valla

Anamın sözü “sanki ben acıbademde doğurdum, kapıda doğdun evden tam çıkacakken e neyin var”
Öğrenirim canım akşam detaylıca söylerim sana

Anamın sözü “sanki ben acıbademde doğurdum, kapıda doğdun evden tam çıkacakken e neyin var”
Öğrenirim canım akşam detaylıca söylerim sana
Ahhahshah anacığın analarımız cok haklılar aslinda bakma benimkide gecen diyor ne gerek var memoriale falan tamam gittr baska özele git
Ah canim anam..
Tamam canim senden haber bekliycem

12 haftadan sonra ben de gitmeyi düşünüyordum ama fiyat sordum geçen gün 10 seans 6 bin tl dedi biraz fazla geldi
Herkes herseyin kurdu olmus 10 seans bize iskence edecekler birde 6bin mi.. evde yapilanlari var bunlarin onlara bakin kizlar

Ben de amigurumi aldım daha önce hiç tığla bir şey örmedim acaba yapabilir miyim

Ahh canım, çok tatlı oluyor, yaparsın, ben çok yaptım ama hepsini jelatinledim, çocuk odasında beşiğin içindeler, o zamanlar hamile değildim, kız bebek de yaptım, erkek oyuncakları da yaptım olur da sağlıkla devam ederse çıkaracağım hepsini, gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…