Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Olur canım ben de aldıklarımı atarım yapamazsam bana tüyo verirsiniz

Kızlar ya sizin durumunuz enerjiniz nasıl benim enerji bitik ve hep uykuluyum üstüne iş var çalışma bir de 3 yaşında kızım siz de durumlar nasıl

Bunu ben de soracaktım, çok halsizim, sarhoş gibiyim sanki ve sıfır iştah ne olacak böyle bilmiyorum

Herkes herseyin kurdu olmus 10 seans bize iskence edecekler birde 6bin mi.. evde yapilanlari var bunlarin onlara bakin kizlar
Evet zaten çok pahalı haftada 2 gitsem 5 haftada bir 6 bin tl normal reformer pilates 2.250 tl halbuki. Niye o kadar fiyat farkı oluyorsa anlamadım

Kızlar ben bugün doymuyorum. Normalde bu durum ileriki aylarda olmuyor mu ? Sabahtan beri neler yedim hala midem kazınıyor bu nasıl iş böyle giderse 20 kilo alırım

Kızlar ben bugün doymuyorum. Normalde bu durum ileriki aylarda olmuyor mu ? Sabahtan beri neler yedim hala midem kazınıyor bu nasıl iş böyle giderse 20 kilo alırım
Şifa olsun canım yarasın tosuna boş ver canının çektiğini ye emzirirken verirsin kilo

Şifa olsun canım yarasın tosuna boş ver canının çektiğini ye emzirirken verirsin kilo
3.51 mm boya sahip bir bebek midemi bu kadar kazıtıyorsa ileriki aylarda büyüdüğünde neler olacak diye korkuyorum valla canım da bir şey çekmiyor aslında ama o mide kazınması çok fena durup durup açlık çöküyor

3.51 mm boya sahip bir bebek midemi bu kadar kazıtıyorsa ileriki aylarda büyüdüğünde neler olacak diye korkuyorum valla
İlk başlarda bende çok yiyordum canım hiç doymuyordum ilerleyen haftalarda yemen de düzene giriyor şimdi o yediklerimin hiçbirini canım çekmiyor az daha sabır

İlk başlarda bende çok yiyordum canım hiç doymuyordum ilerleyen haftalarda yemen de düzene giriyor şimdi o yediklerimin hiçbirini canım çekmiyor az daha sabır
Öyle mi ben de ileriki aylarda iştah olur diye biliyordum ondan merak ettim demek tam tersiymiş

Yani benimde midem bulanmıyor ama öyle çok karıştırıyorum yiyecekleri anlatsam
Tatlı tuzlu tatlı tuzlu döngüsüne girdim çıkamıyorum çok fena

Son düzenleme:
Bende dün öyleydim. Sabah bir kalktim yemek düşünerek, gece yataga yattigimda hala birsey yiyipte mi yatsaydim diye düşünüyordum bazen midede derin bir bosluk olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…