- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.381
Olur canım ben de aldıklarımı atarım yapamazsam bana tüyo verirsinizAhh canım, çok tatlı oluyor, yaparsın, ben çok yaptım ama hepsini jelatinledim, çocuk odasında beşiğin içindeler, o zamanlar hamile değildim, kız bebek de yaptım, erkek oyuncakları da yaptımolur da sağlıkla devam ederse çıkaracağım hepsini, gösteririm
Kızlar ya sizin durumunuz enerjiniz nasıl benim enerji bitik ve hep uykuluyum üstüne iş var çalışma bir de 3 yaşında kızım siz de durumlar nasıl
Evet zaten çok pahalı haftada 2 gitsem 5 haftada bir 6 bin tlHerkes herseyin kurdu olmus 10 seans bize iskence edecekler birde 6bin mi.. evde yapilanlari var bunlarin onlara bakin kizlar
Benim bir günüm diğerini tutmuyor dün hep yattım yorgundum. Bugün enerjiğim çok değişiyor.Kızlar ya sizin durumunuz enerjiniz nasıl benim enerji bitik ve hep uykuluyum üstüne iş var çalışma bir de 3 yaşında kızım siz de durumlar nasıl
Şifa olsun canım yarasın tosunaKızlar ben bugün doymuyorum. Normalde bu durum ileriki aylarda olmuyor mu ? Sabahtan beri neler yedim hala midem kazınıyor bu nasıl işböyle giderse 20 kilo alırım
3.51 mm boya sahip bir bebek midemi bu kadar kazıtıyorsa ileriki aylarda büyüdüğünde neler olacak diye korkuyorum vallaŞifa olsun canım yarasın tosunaboş ver canının çektiğini ye emzirirken verirsin kilo
İlk başlarda bende çok yiyordum canım hiç doymuyordum ilerleyen haftalarda yemen de düzene giriyor şimdi o yediklerimin hiçbirini canım çekmiyor az daha sabır3.51 mm boya sahip bir bebek midemi bu kadar kazıtıyorsa ileriki aylarda büyüdüğünde neler olacak diye korkuyorum valla
Bulndugum yere uzak oldugu halde ayda 110 hazirankaç haftada bir önerdi doktor
Kız bende ona sorıyom zatenChatgpt’ye döndük ya
Öyle miİlk başlarda bende çok yiyordum canım hiç doymuyordum ilerleyen haftalarda yemen de düzene giriyor şimdi o yediklerimin hiçbirini canım çekmiyor az daha sabır
Sayılı gün çabuk geçermişBulndugum yere uzak oldugu halde ayda 1
İleriki hafta diyelim ayları henüz yaşamadım bilmiyorumÖyle miben de ileriki aylarda iştah olur diye biliyordum ondan merak ettim demek tam tersiymiş
Bende öyleyim maalesefKızlar ya sizin durumunuz enerjiniz nasıl benim enerji bitik ve hep uykuluyum üstüne iş var çalışma bir de 3 yaşında kızım siz de durumlar nasıl
Yani benimde midem bulanmıyor ama öyle çok karıştırıyorum yiyecekleri anlatsam3.51 mm boya sahip bir bebek midemi bu kadar kazıtıyorsa ileriki aylarda büyüdüğünde neler olacak diye korkuyorum vallacanım da bir şey çekmiyor aslında ama o mide kazınması çok fena durup durup açlık çöküyor
Kızlar hamile pilatesi hakkında ne düşünüyorsunuz, yapmayı düşünen var mı? normal doğumda kolaylık sağlıyormuş
Bende dün öyleydim. Sabah bir kalktim yemek düşünerek, gece yataga yattigimda hala birsey yiyipte mi yatsaydim diye düşünüyordumKızlar ben bugün doymuyorum. Normalde bu durum ileriki aylarda olmuyor mu ? Sabahtan beri neler yedim hala midem kazınıyor bu nasıl işböyle giderse 20 kilo alırım
çok heycanlı bi andı o an gerçekten anlatılmaz bi duyguHadi bakalım minnosumuzun güzel haberini alalım inşallah
Ne kadarr şekillendiler artık yaaa maşallah canımçok heycanlı bi andı o an gerçekten anlatılmaz bi duygusizce erkek mi kız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?