- 10 Haziran 2024
- 1.600
- 1.929
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.401
demi ya o an birden böyle büyüdünü gördüm ya ayy nasıl mutluyum şuan anlatamam darısı sizin ultrason resimlerineNe kadarr şekillendiler artık yaaa maşallah canımben kız gibi hissettim
Bende sadece kahverengi oldu pembe yada kırmızı olmadı ultasonla da baktı kanama alanı olmadığı için devam et dediCanim bendede lekelenme yaptı birakinca gecti doktorun ne karar verdi merak ettim coraspine devam mı ediyorsun
Sağlıkla gelsin inşallah canım bizimki burda fal bakma gibi bir şeydemi ya o an birden böyle büyüdünü gördüm ya ayy nasıl mutluyum şuan anlatamam darısı sizin ultrason resimlerinekız mı hissettin gercekten ayy herşeye duygulanıyom
evet olsun ben herkezin ayrı ayrı fikirlerine bayılıyorum burdaSağlıkla gelsin inşallah canım bizimki burda fal bakma gibi bir şey
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah ...Canım çok geçmiş olsun inşallah kalp atışını da duyacaksınbak seninle bebeğin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
İçimden kız geçtiçok heycanlı bi andı o an gerçekten anlatılmaz bi duygusizce erkek mi kız mı?
Maşallah bin kereçok heycanlı bi andı o an gerçekten anlatılmaz bi duygusizce erkek mi kız mı?
Ay herkes kız demiş sonradan okudumayy kız diyen artıyor siz böyle yorum yapınca dahada heycanlanıyor insan
doktorumda senin gibi dedi kocaman olmuş 10 haftalık bu bebek dediMaşallah bin kerekocaman olmuş ya inanamıyorum. Cinsiyet hiç anlamadım canım ama kız diyesim geldi
Bende de var canım. Bu dönemde kabız da normal ishal de. Hormonlar sindirim sistemini etkiliyorHanımlar biraz özel olcak ama normalde herkes kabızlıktan şikayet eder bende 1 haftadır hafif ishal durumu var, ilk hamileliğim olduğu için bilemedim normal mi
ay evet herkez kız dedi cevremdede öyle diolar hayırlısı şaşkınım bendeAy herkes kız demiş sonradan okudumherkesin içine boyle doğuyor bakalım tutacak mı tahminimiz
Senin ikinci çocuk dimi ilki erkek miydiay evet herkez kız dedi cevremdede öyle diolar hayırlısı şaşkınım bende
Ay ben ben. Benim kalp atışını listeye ekleyebilir misin 6+5 te duymuştukKızlar listede düzenlemeleri yaptım ama unuttuğum varsa kontrol edip hatırlatır mısınız. Araya bir kaç gün girince unutmuş olabilirim
evet canım ilki erkek benim eşimin ailesindede hic kız yok oyüzden eşim kız istio ama benim ümidim yok hep oğlum olur gibi geliyorSenin ikinci çocuk dimi ilki erkek miydi
Tabiki canım hemen ekliyorumAy ben ben. Benim kalp atışını listeye ekleyebilir misin 6+5 te duymuştuk
Teşekkür ederim abla ya içim içimi yiyordu bir iki gündür inşallah çabucak düzelirizBende de var canım. Bu dönemde kabız da normal ishal de. Hormonlar sindirim sistemini etkiliyor
kese 4+6Kızlar listede düzenlemeleri yaptım ama unuttuğum varsa kontrol edip hatırlatır mısınız. Araya bir kaç gün girince unutmuş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?