Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorum ama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani
Ya ama son haftalarda benimde baya agir oluyor o asagi hareketler.
Mesela duş aldım ama duşta durup durup dinlendim resmen. Hem asagi vurdu hem toplandi karnimda oğluşum, bide alta dogru tepkiler verdi. Dus mu aldim ne is yaptim bilmiyorum yani

Peki en sağlıklısının yün döşek olması kullanmayacağım ben yastık yorgan vs ama gerçekten çok sağlıklı
Ya ben kendim de yün yorganda yatmayı cok seviyorum. Ama annemin dedigine göre yatak pedi gibi ince birsey yapmış bebis kendini ısıtamaz yünde kolay ısınır ince yaptım zaten bakınca seversin falan dedi. Ama bakalim. Bir elime gecsinler de

Kesin sensin yaa
Karışıyor ortalık çekirdeğimi aldım
vaziyet alın birazdan dövüşcem o kimse onla
Sus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsj
yaa hepimiz su an ayni seyi merak ediyoruz
Ben de hatırlayamadım ya. Herkes şüpheli şu an. Derin bir soruşturma yapmak lazım
su ab herkes şüpheli valla. Çıkın kız ortaya.
Üzerimdeki baskı artıyor

Bir geldi bomba gibi geldi ya
Bizim grubun sonradan dahil olunmalari bile böyle olaylı ekşınlı bayiliyorum grubumuza

Kimse hür iradesiyle gelmez zaten illa bir şey zorluyor yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…