- 23 Ekim 2024
- 6.477
- 10.931
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #44.521
Ben gidiyomAaaa bende diyorumm kiii nedennn
Ahshah sendin dimi vay alçak vayyy![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gidiyomAaaa bende diyorumm kiii nedennn
Karışıyor ortalık çekirdeğimi aldımAaaa bende diyorumm kiii nedennn
Sus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsjMerak etmeden duramıyorum![]()
Ben de hatırlayamadım ya. Herkes şüpheli şu an. Derin bir soruşturma yapmak lazımKanka bende hatırlamıyorum öyle bir konu, bence yanlış anlaşılma var![]()
Üzerimdeki baskı artıyorSus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsj
Ya ama son haftalarda benimde baya agir oluyor o asagi hareketler.Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorumama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani
![]()
Bir geldi bomba gibi geldi yaBen de hatırlayamadım ya. Herkes şüpheli şu an. Derin bir soruşturma yapmak lazım![]()
Ya ben kendim de yün yorganda yatmayı cok seviyorum. Ama annemin dedigine göre yatak pedi gibi ince birsey yapmış bebis kendini ısıtamaz yünde kolay ısınır ince yaptım zaten bakınca seversin falan dedi. Ama bakalim. Bir elime gecsinler dePeki en sağlıklısının yün döşek olmasıkullanmayacağım ben yastık yorgan vs ama gerçekten çok sağlıklı
![]()
bende düşünüyom düşünüyom aklıma gelmedi böyle bir olayKanka bende hatırlamıyorum öyle bir konu, bence yanlış anlaşılma var![]()
Sesli güldüm yaAilenin genlerini ben kurtarıcam![]()
Kesin sensin yaaBen gidiyom![]()
Karışıyor ortalık çekirdeğimi aldım![]()
Sus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsj
Ben de hatırlayamadım ya. Herkes şüpheli şu an. Derin bir soruşturma yapmak lazım![]()
Üzerimdeki baskı artıyor![]()
Bizim grubun sonradan dahil olunmalari bile böyle olaylı ekşınlı bayiliyorum grubumuzaBir geldi bomba gibi geldi ya![]()
Kimse hür iradesiyle gelmez zatenKesin sensin yaa
vaziyet alın birazdan dövüşcem o kimse onla
yaa hepimiz su an ayni seyi merak ediyoruz
su ab herkes şüpheli valla. Çıkın kız ortaya.
Bizim grubun sonradan dahil olunmalari bile böyle olaylı ekşınlı bayiliyorum grubumuza![]()
Ya bende ufaktan hatirliyor gibiyim birseyler ama hatta birde isim hatirliyorum. Ama o dönem mi olmustu sonra mi olmuştu onu hatırlayamadım sadece. Yoksa böyle bir vaka yaşanmıştı sankibende düşünüyom düşünüyom aklıma gelmedi böyle bir olay![]()
Çok aminSesli güldüm yaKvmin estetiksiz hallerini düşünüp korkuyorum ben de
İlk kız benim kopyam ikinci de bize çeker inşallah
![]()
Şüpheli hala aramızda olan biri. İyi düşünün kızlar![]()
bende elime cekirdeğimi aldım bekliyorum adminimŞüpheli hala aramızda olan biri. İyi düşünün kızlar![]()
Yok kanka ya bence direkt olarak öyle bir şey söylenmemiştirsu an herkes o zamanlarda verdigi tepkileri verdigi cevaplari düşünüyor ben miydim acaba diye
![]()
Bizim grubu böyle çekici kılan da bu zaten benceKimse hür iradesiyle gelmez zatenilla bir şey zorluyor yazmaya
![]()