• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorum 😅 ama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani😬😬
Ya ama son haftalarda benimde baya agir oluyor o asagi hareketler.
Mesela duş aldım ama duşta durup durup dinlendim resmen. Hem asagi vurdu hem toplandi karnimda oğluşum, bide alta dogru tepkiler verdi. Dus mu aldim ne is yaptim bilmiyorum yani🤦🏻‍♀️

Peki en sağlıklısının yün döşek olması 😍 kullanmayacağım ben yastık yorgan vs ama gerçekten çok sağlıklı 😇
Ya ben kendim de yün yorganda yatmayı cok seviyorum. Ama annemin dedigine göre yatak pedi gibi ince birsey yapmış bebis kendini ısıtamaz yünde kolay ısınır ince yaptım zaten bakınca seversin falan dedi. Ama bakalim. Bir elime gecsinler de😅

Kesin sensin yaa😅😅
Karışıyor ortalık çekirdeğimi aldım 🤣🤣
😅😅vaziyet alın birazdan dövüşcem o kimse onla😅
Sus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsj
😅😅 yaa hepimiz su an ayni seyi merak ediyoruz😅
Ben de hatırlayamadım ya. Herkes şüpheli şu an. Derin bir soruşturma yapmak lazım 🤣🤣
😅😅 su ab herkes şüpheli valla. Çıkın kız ortaya.
Üzerimdeki baskı artıyor🤣🤣🤣
😅😅
Bir geldi bomba gibi geldi ya 🤣🤣🤣
Bizim grubun sonradan dahil olunmalari bile böyle olaylı ekşınlı bayiliyorum grubumuza😅😅

Kesin sensin yaa😅😅

😅😅vaziyet alın birazdan dövüşcem o kimse onla😅

😅😅 yaa hepimiz su an ayni seyi merak ediyoruz😅

😅😅 su ab herkes şüpheli valla. Çıkın kız ortaya.

😅😅

Bizim grubun sonradan dahil olunmalari bile böyle olaylı ekşınlı bayiliyorum grubumuza😅😅
Kimse hür iradesiyle gelmez zaten 🤣🤣 illa bir şey zorluyor yazmaya 😆😆

Back
X