• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar
Aşıyı zor yaptırıyorum kulakla uğraşamıyorum şu an 🤣🤣 zaten ya oynamayacak kadar küçük olsun ya da aklı erince deldirin diyorlar. Ben ikinciyi seçtim 3-4 yaş gibi ellemeyecek kadar akıllanır umarım🤣

Yok arkadaşım memurum ben 😊 bu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim 😅 baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum 😅 K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum 😂 herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar 🙏🏻
Tabloya yazmamı istersen bilgilerini yazabilirsin canım hoşgeldin 🥰

Bende bilemiyorum 😞😞 yarın arayacam firmayı 😂😂
Kızz aradın mı bakim😄😄 ne diyorlar
Kızım 9 ay mama+ meme ile beslendi, sonraki 17 ay meme ile, meme reddi bibeberondan dolayı olmadı, ama 4.aydaki meme reddinde biberonu da reddetmeye çalıştı 🙈
Aa 9 aydan sonra mamayı mı bıraktı yani canım, bunu ilk defa duydum😯
Ben hissediyorum kuzum. Su an tam genital ustunde hatta 🙈 benim rutinim oldu bu durum.
Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorum 😅 ama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani😬😬
Son günlerde aktiftim yine kuzum ama 1-2 gündür iş yoğunluğundan pek gelemedim. Alışveriş konularında da çok yorum yapamıyorum okuyorum yazdıklarınızı elimden geldiğince. Sizin ve bebişlerin sağlıklı olduğunu görünce rahat bitiriyorum günü 🤣😍
Ben senin yazın aktif katılımlarını hatırladığımdan arıyor olabilirim mesajlarını kuzum😄 senin kontrol ne zaman bir daha? Kaç haftalık oldunuz?

sirinm sirinm sen tabii daha da ileridesin canım bebiş iyice güçlenmiştir artık🥰 arada ağrı hissi bende de oluyor. Hayırlısı diyelimm😌

Kızz aradın mı bakim😄😄 ne diyorlar

Aa 9 aydan sonra mamayı mı bıraktı yani canım, bunu ilk defa duydum😯

Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorum 😅 ama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani😬😬

Ben senin yazın aktif katılımlarını hatırladığımdan arıyor olabilirim mesajlarını kuzum😄 senin kontrol ne zaman bir daha? Kaç haftalık oldunuz?

sirinm sirinm sen tabii daha da ileridesin canım bebiş iyice güçlenmiştir artık🥰 arada ağrı hissi bende de oluyor. Hayırlısı diyelimm😌
Canım aradım yazdım hatta bu gün buraya, ıslak veya su değmedikçe sorun olmaz, ama ıslak veya yaş bezle silindiği zaman kabarma oluyor doğal ahşap olduğu için o yüzden nemi alınmış bezle silin falan dedi, ama ben beyaz boya veya vernikli alacağım. Kv korkuttu beni böceklenme falan olmasın doğal ahşapsa diye 🥴

Sabah öğle akşam 4 ünite gece 8 ünite ama yetersiz geliyor gibi çok sıkı diyete rağmen özellikle sabah açlık 100-105 gibi sanırım doz ayarlanması gerekiyor gibi
Ya benimde artiracak diye tahmin ediyorum bu hafta 🥲 zaten her hafta artiriyor. Bu hafta bakalim kac yapacak.
Benimde acliklar yüksek

Yine bir doktora sordum 🤣 aldığim cevap konuyla ilgili alerjisi olmazsa, ve sert olursa yumuşak bebişi içine çekmeyen Allah esirgesin o tehlikeliymiş döndüğünde vs yüzü gömülürmüş, diğer yataklara oranla daha sağlıklıymış bile. Tehlikesi 1 yumuşak olması, 2 alerjik olması imiş. Iyice tıka basa doldurt 🤣 yada yünü koyucaz üstüne döşek alıcaz çok küçükken öyle kullancaz az büyüyünce yüne geçicez 😅
Bir uzman görüşü almak iyi geldi 😍 teşekkür ederim kuzu. Henüz görmedim oglusumun ceyizleri annemde bakalim aldigi hediyelerle birlikte getirecegiz 😍

Yok arkadaşım memurum ben 😊 bu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim 😅 baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum 😅 K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum 😂 herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar 🙏🏻
Hoş geldin arkadaşım 🤍 valla böyle bir izin varsa hepimize vardır bence zorla derim 🙈 şimdi ben cimere yazdım ya cevap gelsin paylaşayım onu sunsun herkes haha
Kız siz sünnetleri ne zaman yaptirdiz oğluş anneleri de bunu cevaplasın ,😂😂😂
Canımm 6 ay -2 yaş arası ve 3-6 yaş arası kesinlikle önerilmiyor. 6 ay- 2 yaşta hem dönme hem travma kaynaklı, 3-6 yaşta kimlik ve beden algısını yeni kazandığı için ceza olarak görebileceği için. O yüzden en ideal ilk bir iki ay görülüyor. Ben sağlıksal bir sıkıntı olmazsa hemen yaptıracağım
Abooo ama çok erken 4 5 aylıkken olmazmı ki 😮
6 aya kadar olur kuzu ama dönmeye başlarlarsa sıkıntı o yüzden ben en ideal görülen 1-2 ayda yaptirmayi düşünüyorum
Benim yün döşek, yorgan, yastık yapıldı bile🤣 yazdan yünü hazırlamış beşik alındığı gün ölçüler belli olur olmaz 🤣 Allah Kerim bakalım 🥰 ya şimdi 3 yeğenim elinde büyüdü, gelinimiz doktor annem ne derse öyle olsun dedi durdu hiç karışmadı benim annem için yani, ben şimdilik ses etmiyorum 😋 Bilimum ekipmanlarını da örüyo 🫠 🤣Eki Görüntüle 3659876
kayinvalidem o gün eşimle sorduruyor Merve yatak döşek yastık yaptırdı mi ister mi diye 🤣
Onlarin da gönlü olsun tabiki arada dediklerini de yapariz yaa 😍 ama yün döşek konusunda nasil savaşı kazanacagimi ben pek bilemiyorum 😅
Peki en sağlıklısının yün döşek olması 😍 kullanmayacağım ben yastık yorgan vs ama gerçekten çok sağlıklı 😇

Back
X