- Konu Sahibi annabelica
- #44.501
Hahaha yok ya tabiki öyle değilMorali senin başına gelenlerdende bozulmuş olabilir aşko iyi düşünelimortalık karışmasın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha yok ya tabiki öyle değilMorali senin başına gelenlerdende bozulmuş olabilir aşko iyi düşünelimortalık karışmasın
![]()
Aşıyı zor yaptırıyorum kulakla uğraşamıyorum şu anKız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar
Kv 40 günlükken deldirdim dedi kızlarıAşıyı zor yaptırıyorum kulakla uğraşamıyorum şu anzaten ya oynamayacak kadar küçük olsun ya da aklı erince deldirin diyorlar. Ben ikinciyi seçtim 3-4 yaş gibi ellemeyecek kadar akıllanır umarım
![]()
Tabloya yazmamı istersen bilgilerini yazabilirsin canım hoşgeldinYok arkadaşım memurum benbu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim
baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum
K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum
herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar
![]()
HoşbuldumTabloya yazmamı istersen bilgilerini yazabilirsin canım hoşgeldin![]()
Kızz aradın mı bakimBende bilemiyorumyarın arayacam firmayı
![]()
Aa 9 aydan sonra mamayı mı bıraktı yani canım, bunu ilk defa duydumKızım 9 ay mama+ meme ile beslendi, sonraki 17 ay meme ile, meme reddi bibeberondan dolayı olmadı, ama 4.aydaki meme reddinde biberonu da reddetmeye çalıştı![]()
Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorumBen hissediyorum kuzum. Su an tam genital ustunde hattabenim rutinim oldu bu durum.
Ben senin yazın aktif katılımlarını hatırladığımdan arıyor olabilirim mesajlarını kuzumSon günlerde aktiftim yine kuzum ama 1-2 gündür iş yoğunluğundan pek gelemedim. Alışveriş konularında da çok yorum yapamıyorum okuyorum yazdıklarınızı elimden geldiğince. Sizin ve bebişlerin sağlıklı olduğunu görünce rahat bitiriyorum günü![]()
Merak etmeden duramıyorumMorali senin başına gelenlerdende bozulmuş olabilir aşko iyi düşünelimortalık karışmasın
![]()
Ay çok küçük ya tıbben sakıncası var mı bilmiyorum ama güzel de gelmiyor bana. Düz sade bebek olarak daha güzellerKv 40 günlükken deldirdim dedi kızları![]()
Kanka ihtiyaçta olabilirAy çok küçük ya tıbben sakıncası var mı bilmiyorum ama güzel de gelmiyor bana. Düz sade bebek olarak daha güzeller![]()
Canım aradım yazdım hatta bu gün buraya, ıslak veya su değmedikçe sorun olmaz, ama ıslak veya yaş bezle silindiği zaman kabarma oluyor doğal ahşap olduğu için o yüzden nemi alınmış bezle silin falan dedi, ama ben beyaz boya veya vernikli alacağım. Kv korkuttu beni böceklenme falan olmasın doğal ahşapsa diyeKızz aradın mı bakimne diyorlar
Aa 9 aydan sonra mamayı mı bıraktı yani canım, bunu ilk defa duydum
Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorumama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani
Ben senin yazın aktif katılımlarını hatırladığımdan arıyor olabilirim mesajlarını kuzumsenin kontrol ne zaman bir daha? Kaç haftalık oldunuz?
sirinm sen tabii daha da ileridesin canım bebiş iyice güçlenmiştir artık
arada ağrı hissi bende de oluyor. Hayırlısı diyelimm
![]()
Ya benimde artiracak diye tahmin ediyorum bu haftaSabah öğle akşam 4 ünite gece 8 ünite ama yetersiz geliyor gibi çok sıkı diyete rağmen özellikle sabah açlık 100-105 gibi sanırım doz ayarlanması gerekiyor gibi
Sen miydin yoksa sepidee itiraf etMorali senin başına gelenlerdende bozulmuş olabilir aşko iyi düşünelimortalık karışmasın
![]()
Bir uzman görüşü almak iyi geldiYine bir doktora sordumaldığim cevap konuyla ilgili alerjisi olmazsa, ve sert olursa yumuşak bebişi içine çekmeyen Allah esirgesin o tehlikeliymiş döndüğünde vs yüzü gömülürmüş, diğer yataklara oranla daha sağlıklıymış bile. Tehlikesi 1 yumuşak olması, 2 alerjik olması imiş. Iyice tıka basa doldurt
yada yünü koyucaz üstüne döşek alıcaz çok küçükken öyle kullancaz az büyüyünce yüne geçicez
![]()
Hoş geldin arkadaşımYok arkadaşım memurum benbu izin mevzusu vesilesiyle herkese de merhaba diyeyim
baştan beri takip ediyorum ama yazamadım benimde 1 kötü tecrübem var bebeğime bişey olursa diye diye kendimi hep kısıtladım moda girmemek için yazmadım ama çok şükür sonlara geldik. Ben hepinizi tanıyorum
K _Kestane_ gibi giriş yapabilecek bilgiye sahibim ama bu ayrıcalığı onda bırakmak istiyorum
herkese hayırlı sağlıklı kolay doğumlar diliyorum kızlar
![]()
Canımm 6 ay -2 yaş arası ve 3-6 yaş arası kesinlikle önerilmiyor. 6 ay- 2 yaşta hem dönme hem travma kaynaklı, 3-6 yaşta kimlik ve beden algısını yeni kazandığı için ceza olarak görebileceği için. O yüzden en ideal ilk bir iki ay görülüyor. Ben sağlıksal bir sıkıntı olmazsa hemen yaptıracağımKız siz sünnetleri ne zaman yaptirdiz oğluş anneleri de bunu cevaplasın ,![]()
6 aya kadar olur kuzu ama dönmeye başlarlarsa sıkıntı o yüzden ben en ideal görülen 1-2 ayda yaptirmayi düşünüyorumAbooo ama çok erken 4 5 aylıkken olmazmı ki![]()
kayinvalidem o gün eşimle sorduruyor Merve yatak döşek yastık yaptırdı mi ister mi diyeBenim yün döşek, yorgan, yastık yapıldı bileyazdan yünü hazırlamış beşik alındığı gün ölçüler belli olur olmaz
Allah Kerim bakalım
ya şimdi 3 yeğenim elinde büyüdü, gelinimiz doktor annem ne derse öyle olsun dedi durdu hiç karışmadı benim annem için yani, ben şimdilik ses etmiyorum
Bilimum ekipmanlarını da örüyo
![]()
Eki Görüntüle 3659876
Peki en sağlıklısının yün döşek olmasıOnlarin da gönlü olsun tabiki arada dediklerini de yapariz yaaama yün döşek konusunda nasil savaşı kazanacagimi ben pek bilemiyorum
![]()
Kızları kendine benziyorsa demekKanka ihtiyaçta olabilirtövbe estağfurullah
Bir şüphelenmedim değil kankaSen miydin yoksa sepidee itiraf et![]()
Aşko hic hatirlayamadim kim olduğunu yaaa. Valla o zaman kafam nasil doluydu Allah bilirMorali senin başına gelenlerdende bozulmuş olabilir aşko iyi düşünelimortalık karışmasın
![]()
Aaaa bende diyorumm kiii nedennnSen miydin yoksa sepidee itiraf et![]()
Ahshah sendin dimi vay alçak vayyyBir şüphelenmedim değil kankao yüzden hemen konuyu kapatmaya çalışıyorum
![]()
Ailenin genlerini ben kurtarıcamKızları kendine benziyorsa demektövbe estağfurullah
![]()
Kanka bende hatırlamıyorum öyle bir konu, bence yanlış anlaşılma varAşko hic hatirlayamadim kim olduğunu yaaa. Valla o zaman kafam nasil doluydu Allah bilirsen hatirliyo musun
![]()