Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kız anneleri kulak deldirme işini ne zaman yaptınız, elini kulağına götürmeyeceği zamanları yaptırın yoksa oynuyorlar enfeksiyon riski yüksek oluyor diyorlar
Aşıyı zor yaptırıyorum kulakla uğraşamıyorum şu an zaten ya oynamayacak kadar küçük olsun ya da aklı erince deldirin diyorlar. Ben ikinciyi seçtim 3-4 yaş gibi ellemeyecek kadar akıllanır umarım

Tabloya yazmamı istersen bilgilerini yazabilirsin canım hoşgeldin

Bende bilemiyorum yarın arayacam firmayı
Kızz aradın mı bakim ne diyorlar
Kızım 9 ay mama+ meme ile beslendi, sonraki 17 ay meme ile, meme reddi bibeberondan dolayı olmadı, ama 4.aydaki meme reddinde biberonu da reddetmeye çalıştı
Aa 9 aydan sonra mamayı mı bıraktı yani canım, bunu ilk defa duydum
Ben hissediyorum kuzum. Su an tam genital ustunde hatta benim rutinim oldu bu durum.
Ayy evet biz seninle bu konuyu konuşuyoruz ara ara.. ben de sanki her seferinde ilk defa yaşıyormuşum gibi davranıyorum ama o gün cidden değişikti, ağrılı filandı yani
Ben senin yazın aktif katılımlarını hatırladığımdan arıyor olabilirim mesajlarını kuzum senin kontrol ne zaman bir daha? Kaç haftalık oldunuz?

sirinm sen tabii daha da ileridesin canım bebiş iyice güçlenmiştir artık arada ağrı hissi bende de oluyor. Hayırlısı diyelimm

Canım aradım yazdım hatta bu gün buraya, ıslak veya su değmedikçe sorun olmaz, ama ıslak veya yaş bezle silindiği zaman kabarma oluyor doğal ahşap olduğu için o yüzden nemi alınmış bezle silin falan dedi, ama ben beyaz boya veya vernikli alacağım. Kv korkuttu beni böceklenme falan olmasın doğal ahşapsa diye

Sabah öğle akşam 4 ünite gece 8 ünite ama yetersiz geliyor gibi çok sıkı diyete rağmen özellikle sabah açlık 100-105 gibi sanırım doz ayarlanması gerekiyor gibi
Ya benimde artiracak diye tahmin ediyorum bu hafta zaten her hafta artiriyor. Bu hafta bakalim kac yapacak.
Benimde acliklar yüksek

Bir uzman görüşü almak iyi geldi teşekkür ederim kuzu. Henüz görmedim oglusumun ceyizleri annemde bakalim aldigi hediyelerle birlikte getirecegiz

Hoş geldin arkadaşım valla böyle bir izin varsa hepimize vardır bence zorla derim şimdi ben cimere yazdım ya cevap gelsin paylaşayım onu sunsun herkes haha
Kız siz sünnetleri ne zaman yaptirdiz oğluş anneleri de bunu cevaplasın ,
Canımm 6 ay -2 yaş arası ve 3-6 yaş arası kesinlikle önerilmiyor. 6 ay- 2 yaşta hem dönme hem travma kaynaklı, 3-6 yaşta kimlik ve beden algısını yeni kazandığı için ceza olarak görebileceği için. O yüzden en ideal ilk bir iki ay görülüyor. Ben sağlıksal bir sıkıntı olmazsa hemen yaptıracağım
Abooo ama çok erken 4 5 aylıkken olmazmı ki
6 aya kadar olur kuzu ama dönmeye başlarlarsa sıkıntı o yüzden ben en ideal görülen 1-2 ayda yaptirmayi düşünüyorum
kayinvalidem o gün eşimle sorduruyor Merve yatak döşek yastık yaptırdı mi ister mi diye
Onlarin da gönlü olsun tabiki arada dediklerini de yapariz yaa ama yün döşek konusunda nasil savaşı kazanacagimi ben pek bilemiyorum
Peki en sağlıklısının yün döşek olması kullanmayacağım ben yastık yorgan vs ama gerçekten çok sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…