Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Sus sus bende olayı hatırlamıyorum ama kimdi acaba diye merak etmeden duramadım sjsjsj
Ayy resmen tüm konuşmalarım aklımdan geçiyor şu an interneti kapatıp yattım geri açıp döndüm haahhaha ben bir ara diğer gruptaki olumsuz şeyleri buraya getirmeyelim iyi düşünelim iyi olsun falan demiştim o mu falan diye bile düşündüm
benim aklıma bir senin olayın geliyor sepide birde K _Kestane_ olayını hatırlıyom başkada olmadı çok şükür
Ah kıyamam K _Kestane_ de benim yüzümden olaylı oldu hahahhaa

Üzerimdeki baskı artıyor
Sjsjsjs kanki herkes ben miyim diye düşünüyor bence neyse sen değilmişsin
bende düşünüyom düşünüyom aklıma gelmedi böyle bir olay
Benimde aklımda yok hiç ama bence şuan çok aktif biri değil gibi hissettim, çünkü ilk zamanlar yazan çoğu kişi yazmıyor bir avuç kaldık burda

Kızlar sizin kocalarınız akşam nerede
Yahu ben adamla yemek ye, sohbet et, bir şeyler izle vs derken burası olmuş 12 sayfa

sirinm canım banada öyle dediler izin için işte dedim ben de risk almayayım çalışır raporu alıp yıllık izni kullanmayalım diye düşünüyorum

annabelica çok ama çok sevindim kızına canım, bakalım benim ki ne alemde yarın görürüz inşallah

sepide bayıldım fotoğrafına, kocişkon haklı o da pijama giyme konusunda

B Bklmnn canım hoş geldin, yazdıkça güzel buralar

Ben dururken sanamı kalmış

Kocama şu an dyson ikisi bir arada araştırma görevi verip size geldim

Canımm yarın cimerden de yazarlar buraya atarım onlar da izinden düşmüyor derse ben 2 hafta 5+5 rapor alırım
Ben dururken sanamı kalmış
Beni de al hemen ipten valla uyuyamam beni biliyorsun en son adını öğrenmeden yatamadım

kız sende hatırlıyorsan off çok heycanlı cekirdeği alın kızlar
Kaos girl ya
Tabiki Sepide değil
Yaaa hemen niye söyledin az daha suçlasaydik
Ay aşko sabahtan söylesene üstüme kalıyordu ihale derin bir oh çektim şu an, üstüme gelenler utanırmı acaba
hala sen olabilirsiin bence
Zaten sükse yapan bir olay değildi sadece ben rahatsız olmuştum öyle konuşmasından kendide sürekli olumlu şeyler yazan biri değildi
O dönem çok konustugumuz kişiler oldu arada kaynamis tepki verememisizdir
Yok ya sen grubun en anlayışlı olumlu ve serin kanlısısın bence. Her telaşı güzelce açıklayarak def ediyorsun senin olman imkansız
Ya durr bir bir eleme hepsi bi düşünsün ben ne dedim diye

bu kız yarın okula gidecek uykusundan oldu yetkili merciiler el atın konuya bulun hemen Cherry Mom suuuduru68 hadi hadi bulun

Bu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için var kırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur

Olayım senin yüzünden olsun şekerim, pişman değilim yine olsa yine yaparım

Ben nerdeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…