Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Diğer bilgileri de yazar mısın tablodaki ekleyeyim
Benim mesajım gelmemiş sanırım canım.
26 yaşındayım, 1. Çocuk, sat 9 Mart, beklenen doğum tarihi 14.12.2025. erkek hissediyorum en başından beri, çin takviminde de erkek çıkmıştı sağlıkla gelsin kuzucumm tek duam budur

Ilk bebegi olanlar ve calismayanlar hamileliginizin tadini cikarin. Oglum 3 yasinda, cok hareketli, surekli oynamak istiyor ve 6da kalkiyoruz. Asiri uykum var hep ama uyumayi birakin oturamiyorum bile gun icinde. Ilk hamileliginde camasir sepetini bile kaldirmayan ben 15 kilo cocuk sokakta yoruldum diye aglayinca mecbur kucaklayip yuruyorum. Ilkinde prensestim simdi seyin onbasi

Dün eklemistim canım seni

Bebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mı listenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
M milan24 kalp atışı
mrvmsi01 kese, kalp atışı ve beklenen doğum tarihi
L lunariaaa yaş, kese ve beklenen doğum tarihi
asdaf kalp atışı
W wonderob kalp atışı
mevsimbahar18 kese
cezerye_ kalp atışı
S sellmin kalp atışı
S Senosi kese ve kalp atışı
Dogabesmez kese ve kalp atışı
H himadays kalp atışı
Lovely35 kese ve kalp atışı
pembe kurklu kese ve kalp atışı
Z Zeynobenn kese ve kalp atışı
Ezmu0810 yaş ve kaçıncı çocuk
K kumsal007 kese
N nsakbra beklenen doğum tarihi
P Pembepapatyaa yaş ve kaçıncı çocuk

Kalp atışı 6+2 olarak ekleyebilirsin canım

evet canım ilki erkek benim eşimin ailesindede hic kız yok oyüzden eşim kız istio ama benim ümidim yok hep oğlum olur gibi geliyor
Benim çevremde de herkes kız doğuruyor valla ben afallarim oğlum olursa ikimiz için de değişiklik güzel olabilir ama kardeslikte de aynı cinsiyet daha iyi sanki. O yüzden hayırlısı olsun ya bakalım sağlıklı olsunlar da cinsiyet öğrenmek en keyifli kısım bence

Benim kadar erken karni sisenler var mi? 8. Haftamda fark edip soranlar oldu dar giymememe ragmen. Ilk hamileligimde de boyle olmustu, icerde hic yer yok sanirim.

Benim akşamları çok kötü oluyor, kocaman göbeğim oluyor, az bir göbeğim vardı sezeryan sonrası ama sporla epey sıkılaşmıştım, ilk hamileliğim de 5. aydan sonra çıkmıştı karnım, herkes ikinci de öyle olmaz çabuk çıkar diyorlar

Canım ben listede hiç yokum ama kalp atışı duyduktan sonra bilgileri vereceğim haftaya kontrolüm var ondan sonra yazdırırım

yaş 31 2.çocuk

ben de listede yokumm kese 5+6, kalp atışı için yarın randevum var inşallah duyabilirsem yazdırırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…