- 25 Şubat 2025
- 1.324
- 1.776
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.441
Ben varım haftasonu gidip geniş geniş kıyafetler almak zorunda kaldım hatta hiç birşeyin içine girmiyorumBenim kadar erken karni sisenler var mi? 8. Haftamda fark edip soranlar oldu dar giymememe ragmen. Ilk hamileligimde de boyle olmustu, icerde hic yer yok sanirim.
Keseye gitmedim, 7+3 kalp atışı 2 Aralık beklenen doğum tarihiBebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mılistenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
@milan24 kalp atışı
@mrvmsi01 kese, kalp atışı ve beklenen doğum tarihi
L lunariaaa yaş, kese ve beklenen doğum tarihi
asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
@mevsimbahar18 kese
cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
@Senosi kese ve kalp atışı
@Dogabesmez kese ve kalp atışı
H himadays kalp atışı
@Lovely35 kese ve kalp atışı
@pembe kurklu kese ve kalp atışı
@Zeynobenn kese ve kalp atışı
@Ezmu0810 yaş ve kaçıncı çocuk
@kumsal007 kese
@nsakbra beklenen doğum tarihi
P Pembepapatyaa yaş ve kaçıncı çocuk
İnşallah canım aminnnnnnKeseyi hemen ekliyorum canım kalp atışı da duyacaksın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Benim kadar erken karni sisenler var mi? 8. Haftamda fark edip soranlar oldu dar giymememe ragmen. Ilk hamileligimde de boyle olmustu, icerde hic yer yok sanirim.
o kadar iyi anlıyorum ki seni, benm grip değil alerjik ilaç da içemiyorum ama burnum hep kabuklandı silmekten çok zor gerçekten. Bir de mide bulantısı eklenince tabi düşünemiyorum geçmiş olsun. Yine de olumlu düşünelim minik yavrumuz için her çile değer :)Kızlar çok kötüyüm çokDün gece banyodan çıkamadım kusmaktan mide bulantım geçmiyor. İlaç serum nafile . Üstüne grip olmuşum dün geceden beri burun akıntısı burun kanatlarım kabuklandı silmekten , zaten şu mide bulantısı berbat bişey ne yesem çıkarıyorum . Benim çok kötü geçiyor hamilelik hayattan soğudum herşeyden soğudum
2. 3. 4. Çocuğu yapanlar var bide nasıl yapıyorlar walla ben ilk çocuğum Allah izin verirse kucağıma alayım bu yeter bana. Çok zor yani hayattan soğudum.o kadar iyi anlıyorum ki seni, benm grip değil alerjik ilaç da içemiyorum ama burnum hep kabuklandı silmekten çok zor gerçekten. Bir de mide bulantısı eklenince tabi düşünemiyorum geçmiş olsun. Yine de olumlu düşünelim minik yavrumuz için her çile değer :)
Allah yardımcınız olsun .ben de aynı durumdayım midem hep kötü .sabahtan beri ben de 2 dir kusuyorum sabaha karşı 2 tane ilaç içmeme rağmen .nolacak böyle bilmiyorum şu da içemiyorum .enerjim zaten sıfır .sürekli hasta gibiyim .her şeyden soğudum ben de gerçektenKızlar çok kötüyüm çokDün gece banyodan çıkamadım kusmaktan mide bulantım geçmiyor. İlaç serum nafile . Üstüne grip olmuşum dün geceden beri burun akıntısı burun kanatlarım kabuklandı silmekten , zaten şu mide bulantısı berbat bişey ne yesem çıkarıyorum . Benim çok kötü geçiyor hamilelik hayattan soğudum herşeyden soğudum
Büyük konuşmıyım da ben de öyle düşünüyorum ama kucağımıza hayırlısıyla bi alırsak belki o duyguyla herşey değişebilir :)2. 3. 4. Çocuğu yapanlar var bide nasıl yapıyorlar walla ben ilk çocuğum Allah izin verirse kucağıma alayım bu yeter bana. Çok zor yani hayattan soğudum.
sizin ne zaman başladı bulantılarınız2. 3. 4. Çocuğu yapanlar var bide nasıl yapıyorlar walla ben ilk çocuğum Allah izin verirse kucağıma alayım bu yeter bana. Çok zor yani hayattan soğudum.
Kalp atısı 7+2 cnmBebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mılistenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
@milan24 kalp atışı
asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
@mevsimbahar18 kese
cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
H himadays kalp atışı
@kumsal007 kese
kalp atışı 7+2 :)Bebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mılistenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
@milan24 kalp atışı
asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
@mevsimbahar18 kese
cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
H himadays kalp atışı
@kumsal007 kese
doktoruna onzyd yi sor bi canım, bana verdi bulantı kesici çok etkiliymiş ama kusman yoksa almicaksın dedi öğürtü var sadece o yüzden prilamdan devam ediyorum benKızlar çok kötüyüm çokDün gece banyodan çıkamadım kusmaktan mide bulantım geçmiyor. İlaç serum nafile . Üstüne grip olmuşum dün geceden beri burun akıntısı burun kanatlarım kabuklandı silmekten , zaten şu mide bulantısı berbat bişey ne yesem çıkarıyorum . Benim çok kötü geçiyor hamilelik hayattan soğudum herşeyden soğudum
Kızlar çok kötüyüm çokDün gece banyodan çıkamadım kusmaktan mide bulantım geçmiyor. İlaç serum nafile . Üstüne grip olmuşum dün geceden beri burun akıntısı burun kanatlarım kabuklandı silmekten , zaten şu mide bulantısı berbat bişey ne yesem çıkarıyorum . Benim çok kötü geçiyor hamilelik hayattan soğudum herşeyden soğudum
Yaş 32, 2. ÇocukBebişler listede şöyle eksiklerimiz var tamamlasak güzel olmaz mılistenin belli bi yerinden sonra kese ve kalp atışı için etiket yapmadım. Belli olanlar yine de yazsın ekleyelim
@milan24 kalp atışı
asdaf kalp atışı
@wonderob kalp atışı
@mevsimbahar18 kese
cezerye_ kalp atışı
@sellmin kalp atışı
H himadays kalp atışı
@kumsal007 kese
canım kist sende mi vardı, türü için ne demişti doktorunBen de öyleyim hiç yemek yiyemiyorum, sabah kahvaltıda zeytin yedim sadece, sanki corona olmuş gibi tadım yok tuzum yok, hiçbir şey lezzetli değil, geçecek ama canım, unutacağız sonra bu yaşadıklarımızı, kendimw hep böyle diyorum
canım kist sende mi vardı, türü için ne demişti doktorun
Kucağıniza alınca her şey geçiyor inanın bana tüm bu yaşadıklarınizi unutucaksiniz hatta diyeceksiniz ki biz bundan önce ne yapıyorduk ya2. 3. 4. Çocuğu yapanlar var bide nasıl yapıyorlar walla ben ilk çocuğum Allah izin verirse kucağıma alayım bu yeter bana. Çok zor yani hayattan soğudum.
Ay yok canım üzülmek yerine sevin .ağız lezzetiyle bir şey yemeği özledim inanki .midem hep kötü en sevdiğim şey tatlı normalde .ağzıma süresim bile gelmiyorKızlar çok üzüldüm yazdıklarınızaAllah tez zamanda hamileliğinizin tadını çıkarmayı nasip etsin, bende benim bulantım yok diye üzülüyordum şimdi yazdıklarınızı görünce etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?