Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Benim kadar erken karni sisenler var mi? 8. Haftamda fark edip soranlar oldu dar giymememe ragmen. Ilk hamileligimde de boyle olmustu, icerde hic yer yok sanirim.
Ben varım haftasonu gidip geniş geniş kıyafetler almak zorunda kaldım hatta hiç birşeyin içine girmiyorum

Keseye gitmedim, 7+3 kalp atışı 2 Aralık beklenen doğum tarihi

Kızlar çok kötüyüm çok Dün gece banyodan çıkamadım kusmaktan mide bulantım geçmiyor. İlaç serum nafile . Üstüne grip olmuşum dün geceden beri burun akıntısı burun kanatlarım kabuklandı silmekten , zaten şu mide bulantısı berbat bişey ne yesem çıkarıyorum . Benim çok kötü geçiyor hamilelik hayattan soğudum herşeyden soğudum

Benim kadar erken karni sisenler var mi? 8. Haftamda fark edip soranlar oldu dar giymememe ragmen. Ilk hamileligimde de boyle olmustu, icerde hic yer yok sanirim.

Benim de öyle, hiç bir pantolonum olmuyor kilo da almadım aslında ama şişlik var sanırım, taytlarla falan idare ediyorum şuan, alışverişe çıkmak lazım artık sanırım. Herkes bu kadar erken çıkmaz karnın diyor ama napalım

o kadar iyi anlıyorum ki seni, benm grip değil alerjik ilaç da içemiyorum ama burnum hep kabuklandı silmekten çok zor gerçekten. Bir de mide bulantısı eklenince tabi düşünemiyorum geçmiş olsun. Yine de olumlu düşünelim minik yavrumuz için her çile değer :)

2. 3. 4. Çocuğu yapanlar var bide nasıl yapıyorlar walla ben ilk çocuğum Allah izin verirse kucağıma alayım bu yeter bana. Çok zor yani hayattan soğudum.

Allah yardımcınız olsun .ben de aynı durumdayım midem hep kötü .sabahtan beri ben de 2 dir kusuyorum sabaha karşı 2 tane ilaç içmeme rağmen .nolacak böyle bilmiyorum şu da içemiyorum .enerjim zaten sıfır .sürekli hasta gibiyim .her şeyden soğudum ben de gerçekten

2. 3. 4. Çocuğu yapanlar var bide nasıl yapıyorlar walla ben ilk çocuğum Allah izin verirse kucağıma alayım bu yeter bana. Çok zor yani hayattan soğudum.
Büyük konuşmıyım da ben de öyle düşünüyorum ama kucağımıza hayırlısıyla bi alırsak belki o duyguyla herşey değişebilir :)

Kalp atısı 7+2 cnm

kalp atışı 7+2 :)

doktoruna onzyd yi sor bi canım, bana verdi bulantı kesici çok etkiliymiş ama kusman yoksa almicaksın dedi öğürtü var sadece o yüzden prilamdan devam ediyorum ben

Ben de öyleyim hiç yemek yiyemiyorum, sabah kahvaltıda zeytin yedim sadece, sanki corona olmuş gibi tadım yok tuzum yok, hiçbir şey lezzetli değil, geçecek ama canım, unutacağız sonra bu yaşadıklarımızı, kendimw hep böyle diyorum

Yaş 32, 2. Çocuk

canım kist sende mi vardı, türü için ne demişti doktorun

canım kist sende mi vardı, türü için ne demişti doktorun

Evet canım, türünü söylemedi, daha öncede olmuştu ben de aynı kist türüdür diye düşünüyorum, içi sıvı dolu olanlardan, çikolata vs değil herhalde öyle olsa derdi diye düşünüyorum

Kızlar çok üzüldüm yazdıklarınıza Allah tez zamanda hamileliğinizin tadını çıkarmayı nasip etsin, bende benim bulantım yok diye üzülüyordum şimdi yazdıklarınızı görünce etkilendim

Kucağıniza alınca her şey geçiyor inanın bana tüm bu yaşadıklarınizi unutucaksiniz hatta diyeceksiniz ki biz bundan önce ne yapıyorduk ya ben sezeryan oldum onun acısıyla dedim ki ben bir daha dogurmam ama şu an 2. Ye hamileyim

Ay yok canım üzülmek yerine sevin .ağız lezzetiyle bir şey yemeği özledim inanki .midem hep kötü en sevdiğim şey tatlı normalde .ağzıma süresim bile gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…