- 23 Ekim 2024
- 6.560
- 11.108
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.721
Şimdi aldıklarım çöpmüBoz boz olmaz öyleuzun kol çıt çıt üzerine yelekte olmaz bence. Atlet görevi yaoan kıyafet olmadan üstüne ne kadar şey giydirirsen giydir bebeğin sırtına kar yağarmış
Akıl sağlımızı koru YarabbiBenimki de mor olanlarından canım pıs pıs buhar atıyor ya nemleniyor açmak için. Ondan bahsediyorum, seninki de yapıyordur buharlı çünkü. Kendi kıyafetlerinde bu rahatsız edici değil, ama bebişin kıyafetlerinde nemli olduğunu görünce anlayacaksın ne demek istediğimi. Bakteri ürettiği için nemli, ıslak bırakmayın diyorlar. Ben de bir tık abarttım işte kupkuru olunca dolaba yerleştirdim
Çöp değil kısa kol çıt çıtların üzerine çıt çıtsız alt üst takım yada tulum, uzun kol çıt çıtların altına çıt çıtsız iç zıbınŞimdi aldıklarım çöpmübeğenerekte almıştım
Canım ütüden sonra neden kuruttun ki onu anlamadım zaten kurumuş olan çamaşırlar ya haniİşin incelikleri varben gerçekten pimpirikliyim ve ütüden sonra ıslandığı için tekrar kurutma ihtiyacı duydum. Dolayısıyla işler karıştı. Eğer ütüden sonra kurutmam ben direk katlarım, asarım dersen tüm çamaşırları 2-3 günde sırayla yıkayıp kurutursun, sonra yardımcı ablan da gelir ütüler beraber yerleştirirsiniz. Böyle ilerleseydim bu kadar zorlanmazdım ama benim ütüm buhar kazanlı olanlardan philipsin. Çok nemli kaldı kıyafetler, içime sinmedi tekrar kurutma oldu. Dolayısıyla hepsi bir günde ütülenemedi, zaten bir günde ancak yardımcı ütüleyebilirdi kayınvalidem yapamazdı
Evett çok çok dikkat etmemiz lazımm, hep bu aylarda düşen hamile kadınlar oluyor duyduğumuz. Yerdeki sulara da çok dikkat edin mutlaka. Suları eşime şişelere doldurtıyorum. O da yere damlatmış silmemiş, dün bacağım ayrıldı resmen zor kurtardım fena kaydım. Extra dikkat etmemiz lazımHamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusun
Bende bir kere banyoda kaydım öyle bacağım ayrılınca canım o kadar yandı kiEvett çok çok dikkat etmemiz lazımm, hep bu aylarda düşen hamile kadınlar oluyor duyduğumuz. Yerdeki sulara da çok dikkat edin mutlaka. Suları eşime şişelere doldurtıyorum. O da yere damlatmış silmemiş, dün bacağım ayrıldı resmen zor kurtardım fena kaydım. Extra dikkat etmemiz lazım
Beni çıt çıtsız iç zıbın linkleÇöp değil kısa kol çıt çıtların üzerine çıt çıtsız alt üst takım yada tulum, uzun kol çıt çıtların altına çıt çıtsız iç zıbın
Aman dikkat et canım. Bende evde yürürken yamuk yumuk yürüyorum bugun farkettim. Noluyor yav dedim hattaHamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusun
Bu tarzlar kuzumBeni çıt çıtsız iç zıbın linkle
Evet aşkım ama bunları üstüne yine uzun kol bebeyi boğmaz mıBu tarzlar kuzumhatta bazısında ip yada önünde çıt çıt oluyoo
İç&Dış Zıbın | kitikate.com.tr
Çocuk ve bebekler için sertifikalı üretilen Organik İç&Dış Zıbın ürünleri en zengin çeşit ve fiyatlarla kitikate.com.tr'de. Şimdi keşfedin!www.kitikate.com.tr Andy Wawa BEBEK İÇ ZIBIN 2 PCS SIDE SNAP TEE BASIC - Fiyatı, Yorumları
Andy Wawa BEBEK İÇ ZIBIN 2 PCS SIDE SNAP TEE BASIC yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Lilabio %100 Pamuk 3'lü Yenidoğan İç Zıbın - Fiyatı, Yorumları
Lilabio %100 Pamuk 3'lü Yenidoğan İç Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım olabilir elbette yalnız başına da yapılır tabi korkutmak için söylemedimCanım olsun sorun değil
Açıkçası pek kimse yok etrafımda.
Tek kızım zaten kuzenlerim farklı şehirde bi annem var o da çalışıyor. Mesela dün kışlıkları çıkardım yıka kurut yazlıkları topla baya yoruldum . Her iş için çağırmak istemiyorum annem zaten 15 gün sonra temizliğe gelecek bana yardıma. Ondan bide böyle işler için çağırır mıyım yoksa günlere bölüp kendim mi yaparım bilmiyorum sizden fikir almak istedim
Ay aşko sen ekstra dikkat et çok yatıyorsun birden kalkınca dengen bozulur, kalkıp otur 5 dk öyle kalkAman dikkat et canım. Bende evde yürürken yamuk yumuk yürüyorum bugun farkettim. Noluyor yav dedim hatta
Bide dengemi kaybetmisim gibi bas dönmesi benzeri birseyler yaşadığım da oluyor.
Haklısın canım dikkat etmemiz lazim. Allah korusun hepimizi
Evett çok çok dikkat etmemiz lazımm, hep bu aylarda düşen hamile kadınlar oluyor duyduğumuz. Yerdeki sulara da çok dikkat edin mutlaka. Suları eşime şişelere doldurtıyorum. O da yere damlatmış silmemiş, dün bacağım ayrıldı resmen zor kurtardım fena kaydım. Extra dikkat etmemiz lazım
O kadar haklısınız ki bir kere bende yaşadım bunu. Allahtan tam en başında durdurabildim kendimi. Bende birde dikis var varya elim ayağım titredi bi bes dakika kendime gelemedim aklım gitti o an. Bacaklar ayrilinca felaket senaryolari canlanıyor insanın gözünde. Kaymamaya çalışalım kızlar. Riskli hicbir yerden desteksiz geçmeyelimBende bir kere banyoda kaydım öyle bacağım ayrılınca canım o kadar yandı kidoğru diyorsun kuzu dikkat edelim
Çok küçükken boğmaz bence amaaaa yinede deneyimli annelerimizin bilgileri önemli, benim öngörüm bukadardıEvet aşkım ama bunları üstüne yine uzun kol bebeyi boğmaz mı
Diyeceklerim bu kadar teşekkürlerÇok küçükken boğmaz bence amaaaa yinede deneyimli annelerimizin bilgileri önemli, benim öngörüm bukadardı
Resimleee biziKızlar hastane için hazırlattığım çikolatalar ve hastane kapı süsü geldi
HahahahaAkıl sağlımızı koru Yarabbi
Ay evet birde bağışıklığı düşük olacak zaten o yüzden ekstra öyleyiz aşkımHahahahaya biliyorum ki sonraki yıkamalarda böyle yapmayacağım, ama ilk ya hem en iyi şekilde olmasını istiyorum hem de çok pamuk olacak tenini düşündükçe kıyamıyorummm ilk defa bir şey değecek cildine, çok hassas düşünüyorum ya bazı konularda şimdi bile gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?