Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Boz boz olmaz öyle uzun kol çıt çıt üzerine yelekte olmaz bence. Atlet görevi yaoan kıyafet olmadan üstüne ne kadar şey giydirirsen giydir bebeğin sırtına kar yağarmış
Şimdi aldıklarım çöpmü beğenerekte almıştım

Akıl sağlımızı koru Yarabbi

Canım ütüden sonra neden kuruttun ki onu anlamadım zaten kurumuş olan çamaşırlar ya hani

Evett çok çok dikkat etmemiz lazımm, hep bu aylarda düşen hamile kadınlar oluyor duyduğumuz. Yerdeki sulara da çok dikkat edin mutlaka. Suları eşime şişelere doldurtıyorum. O da yere damlatmış silmemiş, dün bacağım ayrıldı resmen zor kurtardım fena kaydım. Extra dikkat etmemiz lazım

Bende bir kere banyoda kaydım öyle bacağım ayrılınca canım o kadar yandı ki doğru diyorsun kuzu dikkat edelim

Aman dikkat et canım. Bende evde yürürken yamuk yumuk yürüyorum bugun farkettim. Noluyor yav dedim hatta
Bide dengemi kaybetmisim gibi bas dönmesi benzeri birseyler yaşadığım da oluyor.
Haklısın canım dikkat etmemiz lazim. Allah korusun hepimizi

Beni çıt çıtsız iç zıbın linkle
Bu tarzlar kuzum hatta bazısında ip yada önünde çıt çıt oluyoo

Evet aşkım ama bunları üstüne yine uzun kol bebeyi boğmaz mı

Canım olabilir elbette yalnız başına da yapılır tabi korkutmak için söylemedim sadece yorulmamak için günlere bölüp yapman gerekir senin, birden yüklenmemek için çok sonlara bırakmamanı tavsiye ederim. Yavaş yavaş keyifle yaparsın parça parça. Ben kayınvalidem sırf bu iş için geldiği için 4-5 gün içinde bitirmeye odaklandım. O kadar keyifle yapıyorsun ki ben de bir tık daha iyi hissetseydim kendim ütülemek yalnız başıma keyifle yapmak isteyebilirdim

Ay aşko sen ekstra dikkat et çok yatıyorsun birden kalkınca dengen bozulur, kalkıp otur 5 dk öyle kalk

Bende bir kere banyoda kaydım öyle bacağım ayrılınca canım o kadar yandı ki doğru diyorsun kuzu dikkat edelim
O kadar haklısınız ki bir kere bende yaşadım bunu. Allahtan tam en başında durdurabildim kendimi. Bende birde dikis var varya elim ayağım titredi bi bes dakika kendime gelemedim aklım gitti o an. Bacaklar ayrilinca felaket senaryolari canlanıyor insanın gözünde. Kaymamaya çalışalım kızlar. Riskli hicbir yerden desteksiz geçmeyelim

Akıl sağlımızı koru Yarabbi
Hahahaha ya biliyorum ki sonraki yıkamalarda böyle yapmayacağım, ama ilk ya hem en iyi şekilde olmasını istiyorum hem de çok pamuk olacak tenini düşündükçe kıyamıyorummm ilk defa bir şey değecek cildine, çok hassas düşünüyorum ya bazı konularda şimdi bile gözlerim doldu

Ay evet birde bağışıklığı düşük olacak zaten o yüzden ekstra öyleyiz aşkım 2 ay sonrası görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…