• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Benimki de mor olanlarından canım pıs pıs buhar atıyor ya nemleniyor açmak için. Ondan bahsediyorum, seninki de yapıyordur buharlı çünkü. Kendi kıyafetlerinde bu rahatsız edici değil, ama bebişin kıyafetlerinde nemli olduğunu görünce anlayacaksın ne demek istediğimi. Bakteri ürettiği için nemli, ıslak bırakmayın diyorlar. Ben de bir tık abarttım işte kupkuru olunca dolaba yerleştirdim 🙂
Akıl sağlımızı koru Yarabbi 😬🫠😂

İşin incelikleri var 🤣 ben gerçekten pimpirikliyim ve ütüden sonra ıslandığı için tekrar kurutma ihtiyacı duydum. Dolayısıyla işler karıştı. Eğer ütüden sonra kurutmam ben direk katlarım, asarım dersen tüm çamaşırları 2-3 günde sırayla yıkayıp kurutursun, sonra yardımcı ablan da gelir ütüler beraber yerleştirirsiniz. Böyle ilerleseydim bu kadar zorlanmazdım ama benim ütüm buhar kazanlı olanlardan philipsin. Çok nemli kaldı kıyafetler, içime sinmedi tekrar kurutma oldu. Dolayısıyla hepsi bir günde ütülenemedi, zaten bir günde ancak yardımcı ütüleyebilirdi kayınvalidem yapamazdı 😂
Canım ütüden sonra neden kuruttun ki onu anlamadım zaten kurumuş olan çamaşırlar ya hani

Hamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusun 🙏
Evett çok çok dikkat etmemiz lazımm, hep bu aylarda düşen hamile kadınlar oluyor duyduğumuz. Yerdeki sulara da çok dikkat edin mutlaka. Suları eşime şişelere doldurtıyorum. O da yere damlatmış silmemiş, dün bacağım ayrıldı resmen zor kurtardım fena kaydım. Extra dikkat etmemiz lazım

Evett çok çok dikkat etmemiz lazımm, hep bu aylarda düşen hamile kadınlar oluyor duyduğumuz. Yerdeki sulara da çok dikkat edin mutlaka. Suları eşime şişelere doldurtıyorum. O da yere damlatmış silmemiş, dün bacağım ayrıldı resmen zor kurtardım fena kaydım. Extra dikkat etmemiz lazım
Bende bir kere banyoda kaydım öyle bacağım ayrılınca canım o kadar yandı ki ☹️ doğru diyorsun kuzu dikkat edelim 😞

Hamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusun 🙏
Aman dikkat et canım. Bende evde yürürken yamuk yumuk yürüyorum bugun farkettim. Noluyor yav dedim hatta😂
Bide dengemi kaybetmisim gibi bas dönmesi benzeri birseyler yaşadığım da oluyor.
Haklısın canım dikkat etmemiz lazim. Allah korusun hepimizi🙏

Beni çıt çıtsız iç zıbın linkle 😆😆😆
Bu tarzlar kuzum 😅 hatta bazısında ip yada önünde çıt çıt oluyoo

Bu tarzlar kuzum 😅 hatta bazısında ip yada önünde çıt çıt oluyoo
Evet aşkım ama bunları üstüne yine uzun kol bebeyi boğmaz mı 😦😬

Canım olsun sorun değil 😊
Açıkçası pek kimse yok etrafımda.
Tek kızım zaten kuzenlerim farklı şehirde bi annem var o da çalışıyor. Mesela dün kışlıkları çıkardım yıka kurut yazlıkları topla baya yoruldum . Her iş için çağırmak istemiyorum annem zaten 15 gün sonra temizliğe gelecek bana yardıma. Ondan bide böyle işler için çağırır mıyım yoksa günlere bölüp kendim mi yaparım bilmiyorum sizden fikir almak istedim
Canım olabilir elbette yalnız başına da yapılır tabi korkutmak için söylemedim 🌸sadece yorulmamak için günlere bölüp yapman gerekir senin, birden yüklenmemek için çok sonlara bırakmamanı tavsiye ederim. Yavaş yavaş keyifle yaparsın parça parça. Ben kayınvalidem sırf bu iş için geldiği için 4-5 gün içinde bitirmeye odaklandım. O kadar keyifle yapıyorsun ki ben de bir tık daha iyi hissetseydim kendim ütülemek yalnız başıma keyifle yapmak isteyebilirdim 🥰

Aman dikkat et canım. Bende evde yürürken yamuk yumuk yürüyorum bugun farkettim. Noluyor yav dedim hatta😂
Bide dengemi kaybetmisim gibi bas dönmesi benzeri birseyler yaşadığım da oluyor.
Haklısın canım dikkat etmemiz lazim. Allah korusun hepimizi🙏
Ay aşko sen ekstra dikkat et çok yatıyorsun birden kalkınca dengen bozulur, kalkıp otur 5 dk öyle kalk

Bende bir kere banyoda kaydım öyle bacağım ayrılınca canım o kadar yandı ki ☹️ doğru diyorsun kuzu dikkat edelim 😞
O kadar haklısınız ki bir kere bende yaşadım bunu. Allahtan tam en başında durdurabildim kendimi. Bende birde dikis var varya elim ayağım titredi bi bes dakika kendime gelemedim aklım gitti o an. Bacaklar ayrilinca felaket senaryolari canlanıyor insanın gözünde. Kaymamaya çalışalım kızlar. Riskli hicbir yerden desteksiz geçmeyelim

Akıl sağlımızı koru Yarabbi 😬🫠😂
Hahahaha 😂😂 ya biliyorum ki sonraki yıkamalarda böyle yapmayacağım, ama ilk ya hem en iyi şekilde olmasını istiyorum hem de çok pamuk olacak tenini düşündükçe kıyamıyorummm 😍 ilk defa bir şey değecek cildine, çok hassas düşünüyorum ya bazı konularda şimdi bile gözlerim doldu🥺

Kızlar bu vajina kemik ağrısını napcaz yaaa.. saga sola dönerken ayri agriyor ayakta ayri agriyorrr. Şöyle bir dokunayim diyorum elimde az dokununca sanki vurmuslar darp edilmisim gibi agriyor

Hahahaha 😂😂 ya biliyorum ki sonraki yıkamalarda böyle yapmayacağım, ama ilk ya hem en iyi şekilde olmasını istiyorum hem de çok pamuk olacak tenini düşündükçe kıyamıyorummm 😍 ilk defa bir şey değecek cildine, çok hassas düşünüyorum ya bazı konularda şimdi bile gözlerim doldu🥺
Ay evet birde bağışıklığı düşük olacak zaten o yüzden ekstra öyleyiz aşkım🥹🥹 2 ay sonrası görürüz 😂😂

Back
X