- 23 Haziran 2025
- 321
- 516
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #44.701
Tamamen değil ama bir tık açıldı gibi, ya da gözüm alıştı bilmiyorumAşko senin küçülenler açıldımı ütüyle?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen değil ama bir tık açıldı gibi, ya da gözüm alıştı bilmiyorumAşko senin küçülenler açıldımı ütüyle?![]()
Ben hassasa bile atmaya korktum şu anTamamen değil ama bir tık açıldı gibi, ya da gözüm alıştı bilmiyorumsonrakileri o kadar kurutmadım. Kurutmada biraz döndürüp astım korkudan
![]()
Ya bu kadar kişide olmasına o kadar şaşırdım kiYa kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçükzaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Evet aşkım öyle yapacamda, uzun kollu çıt çıtlı bodylerde çok aldım onlar çöp olmasın diyorumsepide aşko kısa kollu bodylerin üzerine alt üst takım ya da uyku tulumu giydirirsin
İşin incelikleri varEn zoru hangi part kanka sen fikir ver bize ona göre ayarlama yapayım
Bende yazarken bu kadar kişide olacağını hiç düşünmemiştimYa bu kadar kişide olmasına o kadar şaşırdım kiBende de var aynı dediğin gibi kuzu boynumda. Ben de kendi kendime hasta olduğum zaman geceleri boyun kısmım çok terliyordu mantar falan mı oldu acaba diye düşünüyordum. İlaç kullanamayacağım için dursun bakalım şimdi demiştim. Meğersem gebeliktenmiş
![]()
Olur aşko yelekte mantıklıEvet aşkım öyle yapacamda, uzun kollu çıt çıtlı bodylerde çok aldım onlar çöp olmasın diyorumtek onları giydirip üstüne yelek atarım napim
Ben de onu diycektim niye iki çıt çıt üst üste giydiriyosun ki kuzum. Alt üst yada tulum giydirirsinAşkım evet yada kısa kollu çıt çıt üstüne çıt çıt olmayan alt üst alacam![]()
Aaa bir de darboğaz askı canımEn zoru hangi part kanka sen fikir ver bize ona göre ayarlama yapayım
Kanka hepsi bir günde bitmez ütüyü bölerizİşin incelikleri varben gerçekten pimpirikliyim ve ütüden sonra ıslandığı için tekrar kurutma ihtiyacı duydum. Dolayısıyla işler karıştı. Eğer ütüden sonra kurutmam ben direk katlarım, asarım dersen tüm çamaşırları 2-3 günde sırayla yıkayıp kurutursun, sonra yardımcı ablan da gelir ütüler beraber yerleştirirsiniz. Böyle ilerleseydim bu kadar zorlanmazdım ama benim ütüm buhar kazanlı olanlardan philipsin. Çok nemli kaldı kıyafetler, içime sinmedi tekrar kurutma oldu. Dolayısıyla hepsi bir günde ütülenemedi, zaten bir günde ancak yardımcı ütüleyebilirdi kayınvalidem yapamazdı
![]()
Bende çok aldım uzun kol çıt çıtlılardan ve cok tatlilar hepsi onlar arada kaynamasin diye senin dedigin gibi üzerine yelekle giydirip kullanırım diyorum. Ev zaten sicak olacakEvet aşkım öyle yapacamda, uzun kollu çıt çıtlı bodylerde çok aldım onlar çöp olmasın diyorumtek onları giydirip üstüne yelek atarım napim
Kızımın asılacak dolabı yokAaa bir de darboğaz askı canımben 24 tane almıştım. Bazı kıyafetlerin de askıları vardı, kullanmayacak atacaktım normalde onları ama mecbur kaldım. Askınızı bolca alın derim işe başlamadan önce
İşte alırken hepsinden almışım kankaBen de onu diycektim niye iki çıt çıt üst üste giydiriyosun ki kuzum. Alt üst yada tulum giydirirsin
İşte alırken hepsinden almışım kankauzun kısa hepsi çıt çıtlı hm olanlardan
Doğana kadar çöp almicam dedim ama bozuyorumÇıt çıtsız iç zıbınlar var anlardan alabilirsin kuzum
Hamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusunBende çok aldım uzun kol çıt çıtlılardan ve cok tatlilar hepsi onlar arada kaynamasin diye senin dedigin gibi üzerine yelekle giydirip kullanırım diyorum. Ev zaten sicak olacak![]()
oyy yerimmm amaYaaa benimki de böyle, bu hafta başladı çıldırmak üzereyimçalkalıyor resmen kendini oradan oraya atıyor çok mutlu oluyorum
![]()
Boz boz olmaz öyleDoğana kadar çöp almicam dedim ama bozuyorum![]()
Benimki de mor olanlarından canım pıs pıs buhar atıyor ya nemleniyor açmak için. Ondan bahsediyorum, seninki de yapıyordur buharlı çünkü. Kendi kıyafetlerinde bu rahatsız edici değil, ama bebişin kıyafetlerinde nemli olduğunu görünce anlayacaksın ne demek istediğimi. Bakteri ürettiği için nemli, ıslak bırakmayın diyorlar. Ben de bir tık abarttım işte kupkuru olunca dolaba yerleştirdimKanka hepsi bir günde bitmez ütüyü bölerizbenim philips kazanlı ama hiç ıslatmıyor
direk katlanır
bundan benim
Canım olsun sorun değilAyy canım görmedim yazdığını, sepide ye cevaplamış oldum bu sorunu. Bence kesinlikle gerek var, eğer yardımcı olabilecek gönüllünüz var ise tabidediğim gibi ben artık yoruluyorum, nefesim yetmiyor karnım böyle bağlarım ağrıyor aşağı çekiyor gibi falan. Bu kadar işi tek başıma yapamazdım. Bitmiyor çünkü, o kadar çok ufak tefek parça var ki, ütüleme yerleştirmek çok işşş. Bir de ben ütüden sonra tekrar astım kuruttum. İş artmış oldu