• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ya kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçük 😳 zaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Ya bu kadar kişide olmasına o kadar şaşırdım ki 😳 Bende de var aynı dediğin gibi kuzu boynumda. Ben de kendi kendime hasta olduğum zaman geceleri boyun kısmım çok terliyordu mantar falan mı oldu acaba diye düşünüyordum. İlaç kullanamayacağım için dursun bakalım şimdi demiştim. Meğersem gebeliktenmiş 😅

En zoru hangi part kanka sen fikir ver bize ona göre ayarlama yapayım
İşin incelikleri var 🤣 ben gerçekten pimpirikliyim ve ütüden sonra ıslandığı için tekrar kurutma ihtiyacı duydum. Dolayısıyla işler karıştı. Eğer ütüden sonra kurutmam ben direk katlarım, asarım dersen tüm çamaşırları 2-3 günde sırayla yıkayıp kurutursun, sonra yardımcı ablan da gelir ütüler beraber yerleştirirsiniz. Böyle ilerleseydim bu kadar zorlanmazdım ama benim ütüm buhar kazanlı olanlardan philipsin. Çok nemli kaldı kıyafetler, içime sinmedi tekrar kurutma oldu. Dolayısıyla hepsi bir günde ütülenemedi, zaten bir günde ancak yardımcı ütüleyebilirdi kayınvalidem yapamazdı 😂

Ya bu kadar kişide olmasına o kadar şaşırdım ki 😳 Bende de var aynı dediğin gibi kuzu boynumda. Ben de kendi kendime hasta olduğum zaman geceleri boyun kısmım çok terliyordu mantar falan mı oldu acaba diye düşünüyordum. İlaç kullanamayacağım için dursun bakalım şimdi demiştim. Meğersem gebeliktenmiş 😅
Bende yazarken bu kadar kişide olacağını hiç düşünmemiştim 🫠 hormonlar bize neler etti… asıl merakım doğum sonrası tüm bu hormonlar vücuttan çekilince neler olacak ☹️
Evet aşkım öyle yapacamda, uzun kollu çıt çıtlı bodylerde çok aldım onlar çöp olmasın diyorum 🥹🥹 tek onları giydirip üstüne yelek atarım napim
Olur aşko yelekte mantıklı 👌

İşin incelikleri var 🤣 ben gerçekten pimpirikliyim ve ütüden sonra ıslandığı için tekrar kurutma ihtiyacı duydum. Dolayısıyla işler karıştı. Eğer ütüden sonra kurutmam ben direk katlarım, asarım dersen tüm çamaşırları 2-3 günde sırayla yıkayıp kurutursun, sonra yardımcı ablan da gelir ütüler beraber yerleştirirsiniz. Böyle ilerleseydim bu kadar zorlanmazdım ama benim ütüm buhar kazanlı olanlardan philipsin. Çok nemli kaldı kıyafetler, içime sinmedi tekrar kurutma oldu. Dolayısıyla hepsi bir günde ütülenemedi, zaten bir günde ancak yardımcı ütüleyebilirdi kayınvalidem yapamazdı 😂
Kanka hepsi bir günde bitmez ütüyü böleriz 😂😂 benim philips kazanlı ama hiç ıslatmıyor 😦 direk katlanır
bundan benim

Eklentiler

• IMG_6045.webp
    IMG_6045.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 6
Evet aşkım öyle yapacamda, uzun kollu çıt çıtlı bodylerde çok aldım onlar çöp olmasın diyorum 🥹🥹 tek onları giydirip üstüne yelek atarım napim
Bende çok aldım uzun kol çıt çıtlılardan ve cok tatlilar hepsi onlar arada kaynamasin diye senin dedigin gibi üzerine yelekle giydirip kullanırım diyorum. Ev zaten sicak olacak 😍

Aaa bir de darboğaz askı canım 😂 ben 24 tane almıştım. Bazı kıyafetlerin de askıları vardı, kullanmayacak atacaktım normalde onları ama mecbur kaldım. Askınızı bolca alın derim işe başlamadan önce
Kızımın asılacak dolabı yok 🤣🤣 kendiminkinden ayarlicam asmak için 😬😬

Bende çok aldım uzun kol çıt çıtlılardan ve cok tatlilar hepsi onlar arada kaynamasin diye senin dedigin gibi üzerine yelekle giydirip kullanırım diyorum. Ev zaten sicak olacak 😍
Hamilelik günlüğündeki sakarlık dikkatimi çekti bende bu aralar inanılmaz sakarım ellerim tutmuyo sanki. Birde bir kaç kez yürüyen merdivene binerken filan dengemi kaybettim vücudun ağırlık merkezi değiştiği için olabiliyormuş aklıma gelmişken yazayım dedim kızlar dikkat etmek gerekiyor çok ani hareket etmeyelim Allah korusun 🙏

Kanka hepsi bir günde bitmez ütüyü böleriz 😂😂 benim philips kazanlı ama hiç ıslatmıyor 😦 direk katlanır
bundan benim
Benimki de mor olanlarından canım pıs pıs buhar atıyor ya nemleniyor açmak için. Ondan bahsediyorum, seninki de yapıyordur buharlı çünkü. Kendi kıyafetlerinde bu rahatsız edici değil, ama bebişin kıyafetlerinde nemli olduğunu görünce anlayacaksın ne demek istediğimi. Bakteri ürettiği için nemli, ıslak bırakmayın diyorlar. Ben de bir tık abarttım işte kupkuru olunca dolaba yerleştirdim 🙂

Ayy canım görmedim yazdığını, sepide ye cevaplamış oldum bu sorunu. Bence kesinlikle gerek var, eğer yardımcı olabilecek gönüllünüz var ise tabi 🙂 dediğim gibi ben artık yoruluyorum, nefesim yetmiyor karnım böyle bağlarım ağrıyor aşağı çekiyor gibi falan. Bu kadar işi tek başıma yapamazdım. Bitmiyor çünkü, o kadar çok ufak tefek parça var ki, ütüleme yerleştirmek çok işşş. Bir de ben ütüden sonra tekrar astım kuruttum. İş artmış oldu
Canım olsun sorun değil 😊
Açıkçası pek kimse yok etrafımda.
Tek kızım zaten kuzenlerim farklı şehirde bi annem var o da çalışıyor. Mesela dün kışlıkları çıkardım yıka kurut yazlıkları topla baya yoruldum . Her iş için çağırmak istemiyorum annem zaten 15 gün sonra temizliğe gelecek bana yardıma. Ondan bide böyle işler için çağırır mıyım yoksa günlere bölüp kendim mi yaparım bilmiyorum sizden fikir almak istedim

Back
X