- 15 Mayıs 2022
- 2.806
- 4.244
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.781
Kuzu ben dün anladım ki çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda artıyor o ağrıKızlar bu vajina kemik ağrısını napcaz yaaa.. saga sola dönerken ayri agriyor ayakta ayri agriyorrr. Şöyle bir dokunayim diyorum elimde az dokununca sanki vurmuslar darp edilmisim gibi agriyor
Ayyy bayıldımmm
Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık yaBu bende de var yaEğilip yerden bir şey almak çok kolaymış gibi özellikle her şey elimden kayıp düşüyor
Kuzum ben sabah uyanır uyanmaz kuru erik, gün kurusu ya da kuru kayısı yiyorum üzerine en az 2-3 bardak su içiyorum hurma da etkili ama hurmayla ilgili hurafe var biliyosun ondan korkarsan en etkilisi kuru erik oldu bende.Yaa kızlar ben demire yeni başladım, üç gün oluyor. Zaten son zamanlarda tuvalete çıkmakta zorlanıyordum ama şu an daha da zorlaştı. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ?
Yaa kızlar ben demire yeni başladım, üç gün oluyor. Zaten son zamanlarda tuvalete çıkmakta zorlanıyordum ama şu an daha da zorlaştı. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ?
Kızlar bu vajina kemik ağrısını napcaz yaaa.. saga sola dönerken ayri agriyor ayakta ayri agriyorrr. Şöyle bir dokunayim diyorum elimde az dokununca sanki vurmuslar darp edilmisim gibi agriyor
Gebişkolukta hep normal kuzum bunlarYa kızlar bu arada az önce farkettim boynumda 5-6 tane et beni çıkmış küçük küçükzaten kırmızı minik benler çıkmıştı kolumda filan ama bu et benler neyin nesi ya
Sadece hamilelikle kalsa iyi. Bana asıl çocuk büyütürken geliyor haksızlık hissiEvet haksızlık ya
Yelekçiyim ben de sonuna kadar çok mantıklıKızlar ben sanki 1-2 ay aldığım uzun kollu çıt çıtlı bodyleri içinde kısa kollu body olunca kullanamayacamsıkar bebeyi zaten kendileride küçük. O yüzden uzun kollu çıt çıtlıyı giydirdiğimde içine katman değilde dışına yelek giydirecem muhtemelen, çünkü onlar avuç kadar kapanması imkansız
Aferin sepidoş iyi gidiyorsunAşkım evet yada kısa kollu çıt çıt üstüne çıt çıt olmayan alt üst alacam
Annemin bir lafı var dünyaya çile çekmeye gelmişim diye shsjs gittikçe mantıklı gelmeye başladıSadece hamilelikle kalsa iyi. Bana asıl çocuk büyütürken geliyor haksızlık hissi
Kuzum galiba bebisler büyüdükçe hem agirlik hemde boy olarak, içerdeki kemiklere baskı oluyor.Kuzu ben dün anladım ki çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda artıyor o ağrıama seninki neden onu bilmiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir ağrı yani
Ayyy bayıldımmmminik tavşanın
Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık ya
Kuzum ben sabah uyanır uyanmaz kuru erik, gün kurusu ya da kuru kayısı yiyorum üzerine en az 2-3 bardak su içiyorum hurma da etkili ama hurmayla ilgili hurafe var biliyosun ondan korkarsan en etkilisi kuru erik oldu bende.
Aynı şeyi yaşıyoruz deseneBenim çok ağrım var, aynı tarif ettiğin gibi sanki kötek ağrısı üzerine düşmüşüm de kırılmamış, kırılmaya ramak kalmışçasına köteklenmiş bir ağrısürekli değil özellikle oturup kalkarken oluyor ve dediğin gibi sağa sola dönerken
Ahahahah ben de babamı gönderdim eee dede olmak kolay degilGiyinip bime gidiyorum
Geçen hafta ben de öyleydim kuzum korkunç bişey gerçekten. Her adımımda gözümden yaş geliyordu artık. Ama birden iyileştim. Bebeğim hep baş geliş duruyor pozisyonu da aynı aslında ama anlamadım. İnşallah seninki de geçer hemen. Yaşayan bilir fena bi acıKızlar bu vajina kemik ağrısını napcaz yaaa.. saga sola dönerken ayri agriyor ayakta ayri agriyorrr. Şöyle bir dokunayim diyorum elimde az dokununca sanki vurmuslar darp edilmisim gibi agriyor
Ben ilk hazırlık için ütü yapıp sonra ütüyü tamamen bırakmıştım. Yine öyle yapıcam biliyorumİki ay sonra tüm kıyafetler kurutmaya atılacak, ütü falan yapılmayacak ve dediğin gibi bu daha temiz diyip giydirmeye devam edicez muhtamelen
Benim ilk günler oldu sonra alıştı vücudum. Ekstra bisey yapmadımYaa kızlar ben demire yeni başladım, üç gün oluyor. Zaten son zamanlarda tuvalete çıkmakta zorlanıyordum ama şu an daha da zorlaştı. Bu sorunu nasıl çözdünüz acaba ?
Kuzum ben ilk bebeğimde kendim yaptım. Gücünüz yettikçe kendiniz yapın. Çok keyifli hazırlıklar bunlar. Ama bu kez ağrım çok diye hem de 21 aylık bebiş var diye kendi annemin yardımını istedim. Çok hızlı oldu ama ilk bebeğimde kendim yapınca daha çok keyif almıştım kesinlikleÇok çok haklısın canım iyiki yazdın 1 haftaya bölerim bende.ben dün çok yoruldum çünkü 1 güne sığdırdım ama aşırı yorulmuşum bugün hep yattım. Biliyo musun sanırım bende içten içe tek başıma yapmaktan yanayım. Bilmiyorum bi tek ben mi böyle düşünüyorum ama kendi annem de olsa malum soruları oluyor yada gereksiz buluyorlar yaptığımız alışverişi vs. Bişey söyler moralim bozulur diye çekiniyorum bi yandan da. Keyifle yapmak istiyorum Allah izin verirseyanlış mı düşünüyorum acaba diğer bacılarımda bu konuda ne düşünüyor merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?