- 16 Eylül 2024
- 8.760
- 8.553
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.241
Günaydın canımlarKızlar günaydın,
Hamilelik günlüğüm de yazan bakın, bebeğiniz artık gözlerini açabiliyor diyor, gerçekten doğru dün açmıştı gözlerini, çok şaşırdım
Naptın canım ses ver bizee hersey yolunda dimi ?Hanımlar adalat diye bir ilaç içtim saat 11 de nst ye aldılar çok şükür sancı çıkmadı, sabah 7 gibi bi daha nst yapıcaklar inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Günaydın canımlar
Yaa bak nasıl da haftasına sadık bir kızın vaaarbizde bir keresinde esnerken bir keresinde de hıçkırırken gördük ultrasonda hepsine kocaman maşallah
Oyy sevilmez mii onların minicik bir hareketi bile eritiyor bizi o sevgidenYa sorma canım ya, maşallah gerçekten, evlat nasıl seviliyor insan çok mutlu oluyor işte, gördükçe heyecanlanıyorsun
Doktorum beni 2 hafta sonraya çağırdı, hem kontrol dedi hem de rapor yazacağız dedi, şimdi özleyeceğim, başlarda iyi sabrettim ama şimdi özlüyorum, neredeyse 2 aya yaklaşmıştı onu görmeyeli şimdi 2 hafta geçmek bilmez keşke randevu vermeseydi böyle oluyorum işte randevu alınca ben
Oyy sevilmez mii onların minicik bir hareketi bile eritiyor bizi o sevgiden
Canım benim ama öyle düşünme artık daha sık gidip görmen gerekiyor, kızından daha sık haber alman gerekiyor o 2 hafta hiphizli gececek sen icini ferah tutbundan sonra daha sık bile cagirabilir. Bu bir stres sebebi degil aksine bebeginin büyüdüğünün habercisi iyi tarafindan bak yani. Artık 2 ay görmeden duramazsin zaten dünyaya gelmesine kaldı 2 ay nerdeyseee
Valla geri uyurum diye çok uğraştım ben de ama nafile. 4.30’dan beri ayaktayımBen de izin günümde sabahın körü uyandım, ne yapsam diye düşünüyorumafiyet olsun canım
Valla geri uyurum diye çok uğraştım ben de ama nafile. 4.30’dan beri ayaktayımbir doktor şey demişti son aylarda bebeğe hazırlık için vücut uykusuzluğa alıştırıyor kendini diye sanırım hormonlardan uyuyamıyoruz
Evet oğluşun 4 kiloyu garantilediEvet an itibariyle gece uyanıp kaşar ekmek yeme sezonunu açmış bulunuyorum
Artık gitmek zorundayız kuzum sık çağırıyorlar. Doğuma kadar böyle olacakYa sorma canım ya, maşallah gerçekten, evlat nasıl seviliyor insan çok mutlu oluyor işte, gördükçe heyecanlanıyorsun
Doktorum beni 2 hafta sonraya çağırdı, hem kontrol dedi hem de rapor yazacağız dedi, şimdi özleyeceğim, başlarda iyi sabrettim ama şimdi özlüyorum, neredeyse 2 aya yaklaşmıştı onu görmeyeli şimdi 2 hafta geçmek bilmez keşke randevu vermeseydi böyle oluyorum işte randevu alınca ben
Benim uykusuzluğa baya hazır olmam lazım o zamanValla geri uyurum diye çok uğraştım ben de ama nafile. 4.30’dan beri ayaktayımbir doktor şey demişti son aylarda bebeğe hazırlık için vücut uykusuzluğa alıştırıyor kendini diye sanırım hormonlardan uyuyamıyoruz
Beni annelikte en çok zorlayan şey uykusuzluk oldu her zaman. Ki çok dayanıklıyım normalde uykusuzluğa. Başını koyup hemen uyuyabilen biri olmadığım için tam daldığımda bebeğim uyandırdı. Ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorum ya. Ay gerçekten annelik boşuna kutsal değilO konuyu çok merak ediyorum, inşallah o zaman bedenim böyle uyanır ve uykuya düşmez, normalde uykuyla aram iyidir ama tabi yorgunluk vs nasıl olacak çok merak ediyorum
Beni annelikte en çok zorlayan şey uykusuzluk oldu her zaman. Ki çok dayanıklıyım normalde uykusuzluğa. Başını koyup hemen uyuyabilen biri olmadığım için tam daldığımda bebeğim uyandırdı. Ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorum ya. Ay gerçekten annelik boşuna kutsal değil
Adminim beni aralığın ilk günlerine yazar mısın hahahahHepimiz aralığı göreceğiz kızlar kasım diyerek hedefi küçültmeyelim
Canım ben alacağım onu büyük ihtimal, araştırıp akşam detaylı yazayımKızlar bu kasım grubunda okuyanlar denk gelmiştir umarım, bestlak damlak varmış süt yapan, bu konuyu araştırdınız mı veya kullanan var mı aramızda
Tuvaletten çıkarken tekrar tuvaletim geliyor... Daha ne diyimKızlar tuvalet problemi yaşıyorum. İki yudum su içsem sürekli wcye taşıyorum. Bu normal süreç galiba
Haftalar sonra ilk kez 9'da kalkmanın mutluluğu var şu an üzerimdeBen de izin günümde sabahın körü uyandım, ne yapsam diye düşünüyorumafiyet olsun canım
Persembe günü sürüntü aldılar, sonucu bugun çıkar enfeksiyon var mı söylerler. Chatgpt de serviks yetmezliğinin sebebi enfeksiyon olabilir diyor.İste böyle beslen bizi de mutlu et
Afiyet olsun şifa olsun. Birkac gün dikkat et şekerin duzelmeye baslayinca yersin yine.
Yeniden ne zaman rahim agzi ölçümü yapacaklar sana canım?
Bide antibiyotik tedavisi yapiyorlar mı bu arada
Muz ceviz tahin yapayım ben de pekmezi çıkartıp..maşallah ilk kızçen bomba gibi gelmiş hayataBen ilk kızımda günde bir yemek kaşığı pekmez yiyordum muz ve cevizle. 4 kiloya yakın doğdu. Ama hangi yediğimin etkisiydi bilmiyorum
bi gece oğlum hiç uyanmadı saatte bi sadece kımıldıyordu ve ben ona uyanıyordum sabaha bu sekilde devam etti o kadar şaşırmıştımki nasil uyandım diyeO konuyu çok merak ediyorum, inşallah o zaman bedenim böyle uyanır ve uykuya düşmez, normalde uykuyla aram iyidir ama tabi yorgunluk vs nasıl olacak çok merak ediyorum
Ben 5 Aralık diyorumHepimiz aralığı göreceğiz kızlar kasım diyerek hedefi küçültmeyelim
Çok ilginç ama yorgunluk falan hissedilmiyor ilk zamanlar, uyanıyorsun, gün içinde bebekle birlikte uyumak çok iyi geliyor yalnız, mutlaka uyumalı her fırsatta, biz iki bebeli anaları zor günler bekliyorO konuyu çok merak ediyorum, inşallah o zaman bedenim böyle uyanır ve uykuya düşmez, normalde uykuyla aram iyidir ama tabi yorgunluk vs nasıl olacak çok merak ediyorum
Ahahhaa benimki taş çatlasın 3400 falan olur ilk oğlum gibi, göbüşümüzde yer kalmamıştırEvet oğluşun 4 kiloyu garantiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?