Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar günaydın,

Hamilelik günlüğüm de yazan bakın, bebeğiniz artık gözlerini açabiliyor diyor, gerçekten doğru dün açmıştı gözlerini, çok şaşırdım
Günaydın canımlar

Yaa bak nasıl da haftasına sadık bir kızın vaaar bizde bir keresinde esnerken bir keresinde de hıçkırırken gördük ultrasonda hepsine kocaman maşallah

Günaydın canımlar

Yaa bak nasıl da haftasına sadık bir kızın vaaar bizde bir keresinde esnerken bir keresinde de hıçkırırken gördük ultrasonda hepsine kocaman maşallah

Ya sorma canım ya, maşallah gerçekten, evlat nasıl seviliyor insan çok mutlu oluyor işte, gördükçe heyecanlanıyorsun

Doktorum beni 2 hafta sonraya çağırdı, hem kontrol dedi hem de rapor yazacağız dedi, şimdi özleyeceğim, başlarda iyi sabrettim ama şimdi özlüyorum, neredeyse 2 aya yaklaşmıştı onu görmeyeli şimdi 2 hafta geçmek bilmez keşke randevu vermeseydi böyle oluyorum işte randevu alınca ben

Oyy sevilmez mii onların minicik bir hareketi bile eritiyor bizi o sevgiden

Canım benim ama öyle düşünme artık daha sık gidip görmen gerekiyor, kızından daha sık haber alman gerekiyor o 2 hafta hiphizli gececek sen icini ferah tut bundan sonra daha sık bile cagirabilir. Bu bir stres sebebi degil aksine bebeginin büyüdüğünün habercisi iyi tarafindan bak yani. Artık 2 ay görmeden duramazsin zaten dünyaya gelmesine kaldı 2 ay nerdeyseee

Kız tabi öyle, o istisna oldu doktorum olmayınca çok özlüyorum artık, kıpır kıpır oluyorum ya düşündükçe öyle yapacağım gün saymayacağım

Ben de izin günümde sabahın körü uyandım, ne yapsam diye düşünüyorum afiyet olsun canım
Valla geri uyurum diye çok uğraştım ben de ama nafile. 4.30’dan beri ayaktayım bir doktor şey demişti son aylarda bebeğe hazırlık için vücut uykusuzluğa alıştırıyor kendini diye sanırım hormonlardan uyuyamıyoruz

O konuyu çok merak ediyorum, inşallah o zaman bedenim böyle uyanır ve uykuya düşmez, normalde uykuyla aram iyidir ama tabi yorgunluk vs nasıl olacak çok merak ediyorum

Artık gitmek zorundayız kuzum sık çağırıyorlar. Doğuma kadar böyle olacak

Benim uykusuzluğa baya hazır olmam lazım o zaman

O konuyu çok merak ediyorum, inşallah o zaman bedenim böyle uyanır ve uykuya düşmez, normalde uykuyla aram iyidir ama tabi yorgunluk vs nasıl olacak çok merak ediyorum
Beni annelikte en çok zorlayan şey uykusuzluk oldu her zaman. Ki çok dayanıklıyım normalde uykusuzluğa. Başını koyup hemen uyuyabilen biri olmadığım için tam daldığımda bebeğim uyandırdı. Ağlaya ağlaya emzirdiğimi biliyorum ya. Ay gerçekten annelik boşuna kutsal değil

Ama bak ne kadar güzel anlatıyorsun o günleri maşallah sana, güzel bir annesin, travmatik değil, aşkla anlatıyorsun anılarını

Geçen gün uyku tulumu mevzusunu konuşuyorduk kaç tog alalım vs bugün internette gezinirken önüme düştü bu bilgi. Tereddüt eden hala düşünenler varsa diye de paylaşmak istedim

Hepimiz aralığı göreceğiz kızlar kasım diyerek hedefi küçültmeyelim
Adminim beni aralığın ilk günlerine yazar mısın hahahah
Kızlar bu kasım grubunda okuyanlar denk gelmiştir umarım, bestlak damlak varmış süt yapan, bu konuyu araştırdınız mı veya kullanan var mı aramızda
Canım ben alacağım onu büyük ihtimal, araştırıp akşam detaylı yazayım unutursam yaz banaa
Kızlar tuvalet problemi yaşıyorum. İki yudum su içsem sürekli wcye taşıyorum. Bu normal süreç galiba
Tuvaletten çıkarken tekrar tuvaletim geliyor... Daha ne diyim
Ben de izin günümde sabahın körü uyandım, ne yapsam diye düşünüyorum afiyet olsun canım
Haftalar sonra ilk kez 9'da kalkmanın mutluluğu var şu an üzerimde

Persembe günü sürüntü aldılar, sonucu bugun çıkar enfeksiyon var mı söylerler. Chatgpt de serviks yetmezliğinin sebebi enfeksiyon olabilir diyor.
KOrtizon iğnesi şeker ölçümleri beni çok gerdi. Ondan olabilir, dün bebeğin hareketini çok az hissettim. Ve akıntım oldu, normalde oluyor da bu sefer akıntıyı bacagımda hissedince riske atmiyim haber vereyim dedim. Ctg de normal çıktı,sonra da doktor muayene etti. En son vajinal muayene ne zaman olmuştu diyor.dün dedimÇok sık da bakmak istemiyorlar,ben de istemiyorum aslında ama önemli bişiy de olabilir diye söyledim artık. Kısa bi test yaptı, suyun gelmemiş normal dedi. Gene bir sürüntü aldı, ultrasonla baktı.her şey yolundaymıs Aslında serviksi de ölçtü ama sonucu söylemedi.çok degişken net bir şey söylemiyim dedi.1.6 gördüm sanki ekranda
Ben ilk kızımda günde bir yemek kaşığı pekmez yiyordum muz ve cevizle. 4 kiloya yakın doğdu. Ama hangi yediğimin etkisiydi bilmiyorum
Muz ceviz tahin yapayım ben de pekmezi çıkartıp..maşallah ilk kızçen bomba gibi gelmiş hayata darısı ikincinin basına,daha da kolaylıkla inşallah

bi gece oğlum hiç uyanmadı saatte bi sadece kımıldıyordu ve ben ona uyanıyordum sabaha bu sekilde devam etti o kadar şaşırmıştımki nasil uyandım diye

Çok ilginç ama yorgunluk falan hissedilmiyor ilk zamanlar, uyanıyorsun, gün içinde bebekle birlikte uyumak çok iyi geliyor yalnız, mutlaka uyumalı her fırsatta, biz iki bebeli anaları zor günler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…