Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kuzu neden kağıt vermiyorlar? Benim her muayenede ayrı siyah bir ultrason kağıdı veriyor tüm degerler yazıyor orada

Canım bence 12-13 kiloyla kapatacağım gibi geliyor bana asıl kilo şimdi alınıyor diyorlar ya
Sen zayıftın o zaman başta neyse kilolar hakkıdır bu hamileliğin geri verilir ben ilk tede bundada almadım çok şükür yani verdigimi aldik eski kiloyla devam 75 her gittiğimde bu sefer belki artar

bencede çok iyisin bizde 32.haftamızda 10kg almış olduk toplam bakalım sende öyle olucakmısın iştahım acıldı diyorsun hadi bakalım

Geçebilirim bile ama dikkat ediyorum bir ara çok saldım, dikkatli besleniyorum artık, tatlı hiç yemiyorum mesela, çok canım istiyor

Sen zayıftın o zaman başta neyse kilolar hakkıdır bu hamileliğin geri verilir ben ilk tede bundada almadım çok şükür yani verdigimi aldik eski kiloyla devam 75 her gittiğimde bu sefer belki artar

Çok zayıf değilim de normalim canım, tabi hiç takmıyorum kiloyu hatta mutlu oldum, iyi ki almışım, üzülüyordum acaba sorun mu var diye başta hiç almadım ama sonra aniden aldım

difembahyaa Peripellas kızlar güzel haberlerinize çok sevindim maşallah bebitolara

sirinm 14:00 burda bekliyorum

Cherry Mom sen akşam gelmeyince buraya bime gittin sandım geceden Sunsun9 güle güle kullanın

E erkekbebek canım sana deneyimlediğim en etkili yöntemi söylüyorum, kırmızı pancarı haşla güzelce ve ye, ağrısız acısız miss gibi wc yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…