- 23 Ekim 2024
- 6.558
- 11.097
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.881
Bu sefer bende merak ediyorum dur bakalım kaç ekledimÇok zayıf değilim de normalim canım, tabi hiç takmıyorum kiloyu hatta mutlu oldum, iyi ki almışım, üzülüyordum acaba sorun mu var diye başta hiç almadım ama sonra aniden aldım
Kız çok almamissın zaten niye yemiyosun şeker yoksa ye canın ne istiyosa tadını çıkarGeçebilirim bileama dikkat ediyorum bir ara çok saldım, dikkatli besleniyorum artık, tatlı hiç yemiyorum mesela, çok canım istiyor
Hepsi bir tuhafKocalarımız aynı ama benimki yataktan çıkmamak için değil, onu kendine boş zaman kaybı gördüğü için ver parasını al kafasında
Kuru erik ve kayısıyı hemen bugün deneyeyim, hiç yememiştim. Teşekkür ederimmKuzu ben dün anladım ki çok yürüdüğümde ayakta kaldığımda artıyor o ağrıama seninki neden onu bilmiyorum ama gerçekten can sıkıcı bir ağrı yani
Ayyy bayıldımmmminik tavşanın
Ben hala eğilip alıyorum yerden yapmamak mı lazım kuzu? Hamilelikte bile prenses olamadık ya
Kuzum ben sabah uyanır uyanmaz kuru erik, gün kurusu ya da kuru kayısı yiyorum üzerine en az 2-3 bardak su içiyorum hurma da etkili ama hurmayla ilgili hurafe var biliyosun ondan korkarsan en etkilisi kuru erik oldu bende.
Canım hamileliğim boyunca içtiğim kefirin haddi hesabı yok, o bana etki etmiyor galibaBen de demir kullanmıyorum henüz, ona rağmen geçen 3 gün sonra çıktım endişelendim, kefir bana iyi geliyor canım
Ben ilk hazırlık için ütü yapıp sonra ütüyü tamamen bırakmıştım. Yine öyle yapıcam biliyorum
Evett canım daha bu demirden önce doktorum duphalac yazmıştı bana da, hiç kullanmamıştım, zor günlerde kullanırım dedim. Ama o gün bugün galiba#imkanıolanbabaolsun
Kuzum niye bodyleri üst üste giydiresin ki zaten. Ben şöyle düşünüyorum alta uzun ya da kısa bir çıtçıtlı giydirip üstüne tulum direkt.
Ay benim de böyle çalkalıyor resmen
Ben de hep öyle aldım kuzu, şimdi üstlerine birkaç tulum daha alacağım
Ayyy çikolatayı ne zaman sipariş versek diye düşünüyordum ben de ya
Canım ben ne yapsam çözmedi, kefir kayısı erik hiçbiri işe yaramadı. En son kanama vs oldu ağladım resmen. Doktorum şurup verdi bir ölçek ile iş çözüldüduphalac adı
Ay ben de eğiliyorum gayetböyle olunca da endişe ediyorum yapmamalı mıydım diye
Ayyy kız iyi ki hatırlattın ben unutmuşum hemen eşimi aradım koooş diyeben sipariş verdim bimdekilere diyor ahhahauaa
Ben de yaramadı kefir kuzum, ama kayısı erik deneyeceğimKuru kayısı ve kefir bana çok iyi geliyor
Sabah okuyunca kahkaha attım, konu değiştirmek için daha yaratıcı bir konu bulamazdı diyeannabelica tahta kurusu konusu biraz sallamasyondu nedenini sorma sirinm biliyor o an ne saçmalayacağımı bilemedim
Canım o kadarı kalorifer açarsan gider zatenOdanın ideal nem oranı %40-55 arası diyor doktorlar. Benim evimde her yerin nem oranı gayet iyiyken yatak odamın nem oranı %60-65 arası çıkıyor hep. Bu nem sorununu nasıl çözücez acaba kızlar bu konuda bilgisi olan var mı
Aa pancarı hiç duymamıştım, bugün pancar da alıyorum hemen@difembahyaa @Peripellas kızlar güzel haberlerinize çok sevindim maşallah bebitolara
sirinm 14:00 burda bekliyorum
@Cherry Mom sen akşam gelmeyince buraya bime gittin sandım geceden@Sunsun9 güle güle kullanın
E erkekbebek canım sana deneyimlediğim en etkili yöntemi söylüyorum, kırmızı pancarı haşla güzelce ve ye, ağrısız acısız miss gibi wc yapacaksın
Kanka artık o saate gelmişim bütün gün eforumu burda kaybetmişim, o kadar yaratıcılık olabildi ancaSabah okuyunca kahkaha attım, konu değiştirmek için daha yaratıcı bir konu bulamazdı diye
Aşkım sen boş ver diğer şeyleri, hatta pancarı araştır faydası o kadar çok ki , lifi en yüksek besinAa pancarı hiç duymamıştım, bugün pancar da alıyorum hementüm tuşlara basılsın
İnstada dolaşan ilk çocuk ikinci çocuk videoları geliyor aklıma sizinle aramdaki farka bakıncaaynen biz de öyle tahmin ettik ama ilkinde de biraz abartıyorum işte ben, makina temizliğinden ütüsünden kurutmasına. Çok özendim napim yoksa içim rahat etmeyecekti. Şimdi kıyafetler bir iki ay öyle bekleyecek diye bile rahatsız oluyorum
evet bana söyleyin ben kontrol ediym az mı çok mu aldınızKilo sorumlusu su duru
Yıkama konusu ilk çocuğu yıkarken, 2.yıkarken diye maymun videosu gördüm dünİnstada dolaşan ilk çocuk ikinci çocuk videoları geliyor aklıma sizinle aramdaki farka bakınca
kız şekerin yoksa tatlı normal seviyede yiyebilirsin izin var diyetisyenin suuduru söylüyorGeçebilirim bileama dikkat ediyorum bir ara çok saldım, dikkatli besleniyorum artık, tatlı hiç yemiyorum mesela, çok canım istiyor
Ayarları çok da bozmasan mı. Tek tek bassan tuşlaraAa pancarı hiç duymamıştım, bugün pancar da alıyorum hementüm tuşlara basılsın
ayy davşan deme bunada ağlarım
Memede uyutmaktan çok korkuyorum ben canım sen tecrübelisin sana sormak istiyorum bu çünkü bende bi travma gibi bişey. Bizim memlekette bir kadın bebeğini emzirirken boğmuştu kadın çok şişkoydu. Neyse Allah korusun bu yüzden ben çocuktum o zamanlar ama hala aklımda kalmış. Bebeğimi emzirirken doyduğunu , sütün yettiğini yada uyuduğunu anlayacak mıyım ?Ben de böyle düşünüyorum kuzum pilli sesli bişeyle uyutmak istemem sanırım. Zaten ne kadar hayattan bezdirse de ben memede uyutmaya falan da karşı değilim. Uyku arkadaşı denemedim o yüzden
Onu ben de gördüm ya tam olarak böyleyiz sanırım. Geçen çocuk küvetten düşer mi diyorsun ya. Sen ürkek ürkek çocuğu tutuyorsun. Ben bacağından tutuyorum leğene batırıp çıkarıyorum falanYıkama konusu ilk çocuğu yıkarken, 2.yıkarken diye maymun videosu gördüm dünatmaya korktum ifşa oluyorum diye
evet bana söyleyin ben kontrol ediym az mı çok mu aldınız
Orta seviye hanımefendi haftaya cuma34. Hafta kontrolünde bilgi vereceğim size ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?