Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Çok zayıf değilim de normalim canım, tabi hiç takmıyorum kiloyu hatta mutlu oldum, iyi ki almışım, üzülüyordum acaba sorun mu var diye başta hiç almadım ama sonra aniden aldım
Bu sefer bende merak ediyorum dur bakalım kaç ekledim
Geçebilirim bile ama dikkat ediyorum bir ara çok saldım, dikkatli besleniyorum artık, tatlı hiç yemiyorum mesela, çok canım istiyor
Kız çok almamissın zaten niye yemiyosun şeker yoksa ye canın ne istiyosa tadını çıkar

Kuru erik ve kayısıyı hemen bugün deneyeyim, hiç yememiştim. Teşekkür ederimm
Ben de demir kullanmıyorum henüz, ona rağmen geçen 3 gün sonra çıktım endişelendim, kefir bana iyi geliyor canım
Canım hamileliğim boyunca içtiğim kefirin haddi hesabı yok, o bana etki etmiyor galiba
Ben ilk hazırlık için ütü yapıp sonra ütüyü tamamen bırakmıştım. Yine öyle yapıcam biliyorum
aynen biz de öyle tahmin ettik ama ilkinde de biraz abartıyorum işte ben, makina temizliğinden ütüsünden kurutmasına. Çok özendim napim yoksa içim rahat etmeyecekti. Şimdi kıyafetler bir iki ay öyle bekleyecek diye bile rahatsız oluyorum
Evett canım daha bu demirden önce doktorum duphalac yazmıştı bana da, hiç kullanmamıştım, zor günlerde kullanırım dedim. Ama o gün bugün galiba iyi gelmesine sevindim
Kuru kayısı ve kefir bana çok iyi geliyor
Ben de yaramadı kefir kuzum, ama kayısı erik deneyeceğim

Ayy ilk defa toplu yanıt yaptım, oldu galiba hep bu alıntı ne işe yarıyor diye anlamıyordum

Canım o kadarı kalorifer açarsan gider zaten

Aa pancarı hiç duymamıştım, bugün pancar da alıyorum hemen tüm tuşlara basılsın

İnstada dolaşan ilk çocuk ikinci çocuk videoları geliyor aklıma sizinle aramdaki farka bakınca

Kızlar normalde gitmeyi düşünmüyordum kardeşim almaya gelmiş beni sabahın köründe anneme kahvaltıya gidelim diye
Aklıma geldi dedim bime sür hemen alel acele bende bunları aldım birazdan annemlede gidicez tekrar bi detaylı bakıcam kaçırdığım şeyler olabilir dolap içi organizer vardı gri renkte nasıl alan arkadaşlar varmı benim pek içime sinmedi alsammı almasammı kararsız kaldım

Ben de böyle düşünüyorum kuzum pilli sesli bişeyle uyutmak istemem sanırım. Zaten ne kadar hayattan bezdirse de ben memede uyutmaya falan da karşı değilim. Uyku arkadaşı denemedim o yüzden
Memede uyutmaktan çok korkuyorum ben canım sen tecrübelisin sana sormak istiyorum bu çünkü bende bi travma gibi bişey. Bizim memlekette bir kadın bebeğini emzirirken boğmuştu kadın çok şişkoydu. Neyse Allah korusun bu yüzden ben çocuktum o zamanlar ama hala aklımda kalmış. Bebeğimi emzirirken doyduğunu , sütün yettiğini yada uyuduğunu anlayacak mıyım ?

Yıkama konusu ilk çocuğu yıkarken, 2.yıkarken diye maymun videosu gördüm dün atmaya korktum ifşa oluyorum diye
Onu ben de gördüm ya tam olarak böyleyiz sanırım. Geçen çocuk küvetten düşer mi diyorsun ya. Sen ürkek ürkek çocuğu tutuyorsun. Ben bacağından tutuyorum leğene batırıp çıkarıyorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…