Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ama işte bizimkiler kış çocuğu avm seçenek oluyr sadece o da enfeksiyon riski var :/
Ha giydirir bi yarım saat bi hava aldırır dersen anca o gibi geliyor bana :/
Kışı ben de AVM de geçiririm sıkılırsam diye düşünüyorum.200mt ötede AVM var, slingle kısa bir tur

Bak şunlara avm gezmeyi hayal ediyorlar bebisle demekki çocuktan sonra gezmeye devam edek olan bir grubumuz var ya gezmek bana emzirme döneminde eziyet geliyor

Kız benim eşim, plan yapmış, pasaportunu çıkaracak diyor ki gözü açık olması gerekiyor biyometrik fotoğrafta gözü açık en erken ne zaman olur, sürekli böyle dedim bizim kız ultrasonda açmış daha gözünü açar herhalde hemen hemen gidemeyiz dedim diyor termale gidelim bari

Biz de hep böyle diyoruz, biraz biz, biraz o bize ayak uyduracak, bu şekilde adapte olacağız inşallah yavrularımızla, belki zaman alacaktır ama

Son ⁴⁹ gün hadi bakalım kime benzeyecek ne olacak cok merak ediyorum ya
ekliyorum canım senide
Ay gezmeyi seviyor eşin 40 çıkmadan yollara düşürecek seni demekkki gözü uyanıkken açık olur deseydin hep kapalı sanıyor belkide

Biz hemen alacaz pasaport çünkü vize olayları var ya martta seyahat planlıyoruz o zaman kadar hazır dursun Peripellas gibi şanslı değil çocukum yeşil pasaportla doğmayacak

Biz hemen alacaz pasaport çünkü vize olayları var ya martta seyahat planlıyoruz o zaman kadar hazır dursun Peripellas gibi şanslı değil çocukum yeşil pasaportla doğmayacak
Uzun bir uçak yolculuğu yaparken güzel bir ülke üzerinde doğmasi sonracima gelsin pasaport gelsin vatandaşlık

Bizim de daha var yeşil pasaporta, işte dediğin gibi vize dolayısıyla erkenden çıkaralım diyor 40’ ı çıksın siması değişir çocuğun diyorum

Kışı ben de AVM de geçiririm sıkılırsam diye düşünüyorum.200mt ötede AVM var, slingle kısa bir tur
Ya işte 40 ı çıkmadan oralarda sakıncalı ilk ay bağışıklığı çok düşük oluyor yaz cocuğu olsalar 1 saat dışarıda slingle bebek arabasıyla gezdir

Oraların kışıda yumuşak olur Ankarada montumun kürkü donuyor çok dışarda gezersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…