Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Anaa bende her seferinde bu kız niye çok ödüyor diyorum o sigortacıyı bırakın hemen, mantığa bak ya benim hem yatarak hem ayakta sigortam ve dediğin gibi ne doğuma ne muayenede tek kuruş yok
Daha da içmem magnezyumuuuu
Ay ben de bundan aldım bej, güzel geldi

Aynı markanın pembe çizgilisinden aldım 4lüsünden 4 set. Çok güzel çıktı o da canım. Önce 2 tane aldım beğenince 2 daha aldım çok tok.

Kirazım ne diyorsun yavv bende aynı magnezyumu kullanıyorum hatırlatayım o zaman doktoruma sonradan

Ben bunu yeni gördüm, doktorun ne diyecek acaba mutlaka bilgilendir bizi
Doktoruma henüz yazmadım Canım çıkmayan sonuçlarım da var onları bekliyorum
Bugün gün sonuna mesaj atcam doktora canım diğer sonuçlarım da çıksın diye bekliyorum

Merhaba, bir ebeyi takip ediyorum böyle bir gönderisi var ben buna göre alacağım

Eklentiler

• IMG_4649.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 17
Yanimda yatan gebede gebelik zehirlenmesi var,kaşınıyor.bebege risk diye dogumu gerçekleşecek.prostoglandin verildi 2 gündür. Şimdi de balon takıldı rahmin açılması için. Aman ya kadın olmak dogum yapmak ne büyük fedakarlık, herkesin süreci ne kadar da farklı. Burda staj yapıyorum resmen

Allah kolaylık versin, gerçekten çok kutsal bir yolculuk şu süreç, sonu güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…