- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.901
Kuzum dikiştir başka işlemlerdir vardı arada, bi de doktor kararı vs derken geç başladım o zaman paket almayalım bakalım ne yaparız devam eder miyiz dedik kararsızdık, bize bayağı pahalıya mal oldu paketin 2 katını sadece muayenelere verdik nerdeyseSen niye paket almadın canım
Anaa bende her seferinde bu kız niye çok ödüyor diyorumAşkım allianz yatarak var bende, ama eğer hem yatarak hem ayakta birlikte alsaydı eşim kuruş ödemicektim muayenelerdeama işte sigortayı yapan kadın doğumda indirim daha iyi oluyor sadece yatarak önermiş, ama bindirmiş bize kesin Acıbademle anlaşmalı birde ben tc vatandaşı değilim bilmiyorum oda etkiliyor mu fiyatları
Daha da içmem magnezyumuuuuEvet bunu bende hatırlatacaktım size unuttum benim 1.cocuk sezeryan olmamda etken bence buydu ozaman osteocare kullanıyordum cidden baya ağrı sancıyı alan bir ilaç 39 küsür olmuştum dr kesmeyi unutmuş ben bitti diye yazdırayım dedim aaa onu kesmedik mi sende eyvah dedisonrada zaten geç oldu kesince 3 4 güne hafif sancılar başlamıştı ama suyum azalmıştı bu seferde
Ay ben de bundan aldım bej, güzel geldiBaktım şimdi bu düzenleyiciyi de almışım kızlarK _Kestane_ canım bundan aldın mı acaba nasıl ?
ESTİ 6'lı Çekmece Dolap Içi Düzenleyici Kutu Set Antrasit - Fiyatı, Yorumları
ESTİ 6'lı Çekmece Dolap Içi Düzenleyici Kutu Set Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
yaz tabiSağol canım hep takipteyim aslında ama pek dahil olamıyorum daha sık yazarım bundan sonra
Aynı markanın pembe çizgilisinden aldım 4lüsünden 4 set. Çok güzel çıktı o da canım. Önce 2 tane aldım beğenince 2 daha aldım çok tok.Baktım şimdi bu düzenleyiciyi de almışım kızlarK _Kestane_ canım bundan aldın mı acaba nasıl ?
ESTİ 6'lı Çekmece Dolap Içi Düzenleyici Kutu Set Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynı markanın pembe çizgilisinden aldım 4lüsünden 4 set. Çok güzel çıktı o da canım. Önce 2 tane aldım beğenince 2 daha aldım çok tok.
ESTİ 4'lü Çekmece Düzenleyici Organizer Set - Pembe - Fiyatı, Yorumları
ESTİ 4'lü Çekmece Düzenleyici Organizer Set - Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kirazım ne diyorsun yavv bende aynı magnezyumu kullanıyorum hatırlatayım o zaman doktoruma sonradanEvet bunu bende hatırlatacaktım size unuttum benim 1.cocuk sezeryan olmamda etken bence buydu ozaman osteocare kullanıyordum cidden baya ağrı sancıyı alan bir ilaç 39 küsür olmuştum dr kesmeyi unutmuş ben bitti diye yazdırayım dedim aaa onu kesmedik mi sende eyvah dedisonrada zaten geç oldu kesince 3 4 güne hafif sancılar başlamıştı ama suyum azalmıştı bu seferde
Doktoruma henüz yazmadım Canım çıkmayan sonuçlarım da var onları bekliyorumBen bunu yeni gördüm, doktorun ne diyecek acaba mutlaka bilgilendir bizi
Bugün gün sonuna mesaj atcam doktora canım diğer sonuçlarım da çıksın diye bekliyorum33.haftaya bugün itibarı ile girmiş bulunuyorum
Buarada benim tenim çok kuruyor buaralar. Nemlendirici,el kremi,dudak kremi unutmayın hastane için. Bir gün kalacaklar için büyük sorun değil de, sonrası için
Doktora ne zaman göstereceksin sonucları?
Ben internetten almadım cnmGeldi mi canım? Beğendin mi
Aşkım ben düzenleyicileri beyaz istiyorumBaktım şimdi bu düzenleyiciyi de almışım kızlarK _Kestane_ canım bundan aldın mı acaba nasıl ?
Merhaba, bir ebeyi takip ediyorum böyle bir gönderisi var ben buna göre alacağımMerhaba sevgili anneler ve anne adayları. Ben de 30+4 günlük hamileyim. Burayı okuyordum sürekli, ben de üye olmak istedim. Benim sizlere bir sorum olacak; bebek alışverişinde neyi ne kadar almalıyız? Yani 3 tane hastane çıkışı aldım alt pijamalar zıbınlar falan ama Yenidoğan çok giyilmiyor diyorlar. 3 6 aylık olanlardan mı almak lazım ya da doğunca ihtiyaca göre mi almak lazım?
Aşkım ben düzenleyicileri beyaz istiyorum
Hepsinden x3 almam dışında sorun yokMerhaba, bir ebeyi takip ediyorum böyle bir gönderisi var ben buna göre alacağım
Benim evin beyazlığı gözünü kor ederBen hep bu tarz şeyleri koyu alırım, kendi yatak odam da olan da siyahonu ikeadan almıştım, bunları netten söyledim
Benim evin beyazlığı gözünü kor eder
Fazlası göz çıkarmaz senin sırada bekleyenler var dahaHepsinden x3 almam dışında sorun yok
Yanimda yatan gebede gebelik zehirlenmesi var,kaşınıyor.bebege risk diye dogumu gerçekleşecek.prostoglandin verildi 2 gündür. Şimdi de balon takıldı rahmin açılması için. Aman ya kadın olmak dogum yapmak ne büyük fedakarlık, herkesin süreci ne kadar da farklı. Burda staj yapıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?