- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.581
Senin ilgi alanın göbüş fotoları benim dee bu bebişş kıyafetleriii dolapları yerimm yaaKızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır
Ben ki yeşil aşığıyım neden almadım onu sor biKızlar yürüyüşe gittik sahile, o sırada skip hop çantanın yeşilini bir baba sırtına geçirmiş, ilk defa yakından gördüm mağazalara gitmediğim için ama pek çirkin naylon torba gibialan varsa linçleyecek beni
Başıma bir şey gelmeyecekse soruyorum neden almadınBen ki yeşil aşığıyım neden almadım onu sor bi
İşte kanka bana da öyle geldiği içinBaşıma bir şey gelmeyecekse soruyorum neden almadın
herkezin bir zayıf noktası varSenin
Senin ilgi alanın göbüş fotoları benim dee bu bebişş kıyafetleriii dolapları yerimm yaasağlıkla gelsin giysin minik kuş
Evde durmazsa direkt giydirip arabaya footmuf geçirip çıkarırım. Çaresizlik insana neler yaptırıyor bilemezsin ….Camdan çıkarırım balkon yok
kızlar ben yıkama ütüleme işlerine başladım3 makine yıkandı ütülendi yerleşti, daha kayınvalidemde olanlar var ama onlar ay sonuna doğru gelir herhalde. Hastane valizini de hazırlıcam yarın en azından elimdekilerle sonrası sonra
Ohh ellerinize sağlık kızlar iyi yapmışsınızBende başladım yıkama işlemlerine vallahi daha dayanamadım
Hiç haber vermiyorsun haaakızlar ben yıkama ütüleme işlerine başladım3 makine yıkandı ütülendi yerleşti, daha kayınvalidemde olanlar var ama onlar ay sonuna doğru gelir herhalde. Hastane valizini de hazırlıcam yarın en azından elimdekilerle sonrası sonra
fotileyin asılıykenBende başladım yıkama işlemlerine vallahi daha dayanamadım
Elinizle biraz dürtseniz ben hareketlenme azalınca parmağımla dürtüyorum hemen tekme atıyorKızlar benim bebeğimin hareketleri yine azaldı. İnstagramda görüyorum 30 haftalıklar dışardan bile güm güm belli benimki öyle dışardan belli olmuyor. Ben hissediyorum sadece ama 2 gün önce daha hareketliydi dönüyodu sert vurdu falan ama 2 gündür normal mısır patlar gibi hissediyorum
Ara ara öyle oluyor ya önemli olan bence hareketli olması canım, benim 2 hafta gümbür gümbürdü, mesela 3 gündür daha öyle gümbür gümbür değil, herhalde pozisyonu değişti canımKızlar benim bebeğimin hareketleri yine azaldı. İnstagramda görüyorum 30 haftalıklar dışardan bile güm güm belli benimki öyle dışardan belli olmuyor. Ben hissediyorum sadece ama 2 gün önce daha hareketliydi dönüyodu sert vurdu falan ama 2 gündür normal mısır patlar gibi hissediyorum
Aynısını ben de görüp düşünmüştümKızlar yürüyüşe gittik sahile, o sırada skip hop çantanın yeşilini bir baba sırtına geçirmiş, ilk defa yakından gördüm mağazalara gitmediğim için ama pek çirkin naylon torba gibialan varsa linçleyecek beni
Aşkım sen ne aldın peki paylaşırmısınAynısını ben de görüp düşünmüştüm
Hepsiburadadan aldım bir tane ama yurtdışından geldiği için geç gelecekmiş biraz. İnşallah güzel gelir. Gelirse sizinle de paylaşırım
Oy oyyyy renklere bakk cok tatluuu hepsi güle güle giysinnKızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır
inşallah öyledir canım sağolAra ara öyle oluyor ya önemli olan bence hareketli olması canım, benim 2 hafta gümbür gümbürdü, mesela 3 gündür daha öyle gümbür gümbür değil, herhalde pozisyonu değişti canım
Yapıyorum canım ama mısır patlağı gibi hissediyorum geçen hafta sert tekmeliyorduElinizle biraz dürtseniz ben hareketlenme azalınca parmağımla dürtüyorum hemen tekme atıyor
Karnınıza doğru değilde arka tarafa kaçmıştır belki, ama içiniz rahat etsin diye bi gidin olmadıYapıyorum canım ama mısır patlağı gibi hissediyorum geçen hafta sert tekmeliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?