- 10 Haziran 2024
- 2.546
- 3.759
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #45.641
teşekkür ederiz canım benimOy oyyyy renklere bakk cok tatluuu hepsi güle güle giysinn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederiz canım benimOy oyyyy renklere bakk cok tatluuu hepsi güle güle giysinn![]()
Evet ya ne güzel tüy yok, toz yok, mis gibiben kıyafet alımını da durdurdum artık ya bir doğsun göreyim ne çıkacağını
tutuyorum kendimi çok beğensem bile
Benim oğlanında bebeklik her şeyi annemin evindeydi bugün dedim ki anne kızın giyebileceği unisex renkleri ayır yıka.. baktım papyonlu kıyafetlere kadar yıkamış,rengi beyazdı diyor birdecanım koslanın leke çıkarıcısıyla sarı lekeli kıyafetleri yıkadım ütüledim ben lekeler cıktı
aklında olsun
Tamam tamam daha fazla bakmıyorum ikna oldum, lansinoh eller serbest.Hahahaha ya kuzu bence çalışmıyorum gibi düşünme evde mesela yemek yaparken tak sağarken yap ya da kitap okurken tak oku gibi.
Kamerada da şöyle benim için xiaominin tek eksisi buydu biz bunu eski bir telefonu ekran yaparak çözdük.
Bu arada ateş ölçeri ben 25 Haziran'da ebebekten 2400'e almışım
Sağolun valla hepiniz. Hemen ikna oldum ve philipsi eledimSüt sağma makinesi lansinoh iyi canım biberonlarınada çoğu bebek alışıyor..
O oluyor ya maalesef sırf bu yüzden bebek uyurken uyuyamıyor annelerO sırada sezeryanla 15. Günde tek kalan benkimse musallat olmadı şükür ama sadece kendi kendime geceleri çocuğu biri aldı götürdü gibi manyakça hislere kapılıp saat başı kontrol etme olayına girmiştim
bide elimi karnına koyup nefes kontrol
bunu hala yapıyorum inşallah yalnız değilimdir
![]()
Çooook tatlıııKızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır![]()
10 15 güne yıka
nezaman yıkamalıyım aşko herşeyi sence?
ciddimisiniz kızlar ya10 15 güne yıka![]()
Off bugün kurutma kullanmadık, istanbulda hava da kötü mecbur içeride kuruttuk unuttugum bütün o toz tüy evin içindeEvet ya ne güzel tüy yok, toz yok, mis gibiben kıyafet alımını da durdurdum artık ya bir doğsun göreyim ne çıkacağını
tutuyorum kendimi çok beğensem bile
Canım bence imkanın varsa, alışverişin tamamsa artık hazırlamanda fayda var. Benim de erken doğum riskim yok. Ama bavulumu hazırladım, koydum kenara artık kafam rahat. Bu haftalardan sonra her an her şey olabilir, tedbirli olmaktan zarar gelmez. Ekim ve kasım annelerinde de gördük, kimin ne zaman sancısı gelir açılması olur her zaman önceden tahmin edilemeyebilir. Elbette ki zamanında gelsin bebişlerimiz hala çok küçükler ama çok şükür riskli haftaları da geçtik çoğumuzciddimisiniz kızlar yaben kasım başı yapıym mı ozaman? yada kasımın başında randevum var doktora sorıymmı tahminen nezaman olur doğum yakınmı diye soruym?
![]()
Bende de elit home vardı ona bastım ama inş çıkar. Pembe olana mı bastın? Ondan da kullanıyorum normalde ama bitmiş evde, alayım yinecanım koslanın leke çıkarıcısıyla sarı lekeli kıyafetleri yıkadım ütüledim ben lekeler cıktı
aklında olsun
kuşum kasımı bekle gerçekten güzel indirimler olacakBraun Kulaktan Ateş Ölçer Beyaz 0 Ay Irt6525 - Fiyatı, Yorumları
Yaa braunda da en düşük fiyatlı bu, ama aşırı fiyat farkı var. E bebekte 3500, başka satıcılarda çok daha yüksek fiyatlar. Böyle olunca da insan işkilleniyor
kameram nasılsa var bir tane, onda kasımı bekleyeyim bari ben de inşallah beklediğimize değer![]()
Ben daha almadım ama bu gün yada yarın ikea sipariş edecemKızlar şifonyer içi düzenleyici ne aldınız?![]()
Benim de kasım sonu olacak muhtemelen ama ya bir şey olursa diye kuruyorum kafamda, acil bir durum olsa evden git şunları al desem bile hazır değil, yıkanması vs lazım. O yüzden bugünden başladım. Kendi pijamalarımı vs de ayarlamam lazım ama henüz elimde bir tane takım varCanım bence imkanın varsa, alışverişin tamamsa artık hazırlamanda fayda var. Benim de erken doğum riskim yok. Ama bavulumu hazırladım, koydum kenara artık kafam rahat. Bu haftalardan sonra her an her şey olabilir, tedbirli olmaktan zarar gelmez. Ekim ve kasım annelerinde de gördük, kimin ne zaman sancısı gelir açılması olur her zaman önceden tahmin edilemeyebilir. Elbette ki zamanında gelsin bebişlerimiz hala çok küçükler ama çok şükür riskli haftaları da geçtik çoğumuz![]()