- 18 Ekim 2022
- 2.304
- 3.166
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #45.661
Bende ikea var, renklilerden almıştım.Kızlar şifonyer içi düzenleyici ne aldınız?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ikea var, renklilerden almıştım.Kızlar şifonyer içi düzenleyici ne aldınız?![]()
Kız sen yakınsın, meydan’a gidip alsana, benim çocuk olmasa gidicem de hafta içi mümkün değil onla alışveriş yapmak. Ancak yemek yedirmeye falan gidebiliyorumBen daha almadım ama bu gün yada yarın ikea sipariş edecem
Çantamı hazırladım bekliyorum benKızlaaaaar @bahrklbklerEleven @LeydiDaisy @simurgdc @Ebrkdra @milan24 @alamasemiaa @evhamlikurabiyee @mrvmsi01 @lunariaaa
ilk doğum yapıcak olanlar nerdesiniz bacılarım?
isme karar verdiniz mi ses verin
zaman daraliiiii![]()
Kanka, ikea’ya bir daha tövbe gitmemKız sen yakınsın, meydan’a gidip alsana, benim çocuk olmasa gidicem de hafta içi mümkün değil onla alışveriş yapmak. Ancak yemek yedirmeye falan gidebiliyorum![]()
Off bugün kurutma kullanmadık, istanbulda hava da kötü mecbur içeride kuruttuk unuttugum bütün o toz tüy evin içindeama benim bebenin kıyafetler yenidoğan ve bol bol 1-2 ay olduğu için yüregim yetmedi kurutmaya atmaya
![]()
difembahyaa
Sor tabi canım orda da nst ye falan giriyorsunuz değil mi o da bi öngörü veriyor dr laraciddimisiniz kızlar yaben kasım başı yapıym mı ozaman? yada kasımın başında randevum var doktora sorıymmı tahminen nezaman olur doğum yakınmı diye soruym?
![]()
Olsun canım elindekilerle hazırla. Eksiklerini tamamladıkça koyarsın çantana. Dediğin gibi acil durumda hazırlıksız olmaya gerek yokBenim de kasım sonu olacak muhtemelen ama ya bir şey olursa diye kuruyorum kafamda, acil bir durum olsa evden git şunları al desem bile hazır değil, yıkanması vs lazım. O yüzden bugünden başladım. Kendi pijamalarımı vs de ayarlamam lazım ama henüz elimde bir tane takım var![]()
haklısın kuzumCanım bence imkanın varsa, alışverişin tamamsa artık hazırlamanda fayda var. Benim de erken doğum riskim yok. Ama bavulumu hazırladım, koydum kenara artık kafam rahat. Bu haftalardan sonra her an her şey olabilir, tedbirli olmaktan zarar gelmez. Ekim ve kasım annelerinde de gördük, kimin ne zaman sancısı gelir açılması olur her zaman önceden tahmin edilemeyebilir. Elbette ki zamanında gelsin bebişlerimiz hala çok küçükler ama çok şükür riskli haftaları da geçtik çoğumuz![]()
Ayy hadi inşallah ya, şimdikinden de pahalı olup da üzmezler bizikuşum kasımı bekle gerçekten güzel indirimler olacak
oyy çok güzelÇantamı hazırladım bekliyorum benbir ara erken gelecek diye korkuttu bizi ama ilaçlarla durdurduk. İsme karar verdik Ece olucak hayırlısıyla.
Sen niye başlamıyosun ki kuzum hala, başlamamaktaki motivasyonun sebebin neehaklısın kuzum
bende bu hafta eksiklerimin bi kısmına devam ediym ondan sonra başlayım
her an herşey olabilir ben iyice penguenleştim zaten![]()
kasımın başı son doktor kontrolüm ondan sonra hastanede nst takibim başlıyorSor tabi canım orda da nst ye falan giriyorsunuz değil mi o da bi öngörü veriyor dr lara
kız nebiliym daha erken gibi geldi birde kasımın başı başlarım yıkama ve hastane cantasına diye hesap yapmıştımSen niye başlamıyosun ki kuzum hala, başlamamaktaki motivasyonun sebebin nee![]()
Olsun canım elindekilerle hazırla. Eksiklerini tamamladıkça koyarsın çantana. Dediğin gibi acil durumda hazırlıksız olmaya gerek yok
Aslında başlayıp elimizde ne var ne yok görmemiz lazımmSen niye başlamıyosun ki kuzum hala, başlamamaktaki motivasyonun sebebin nee![]()
sen nezaman başlicaksın canom?Aslında başlayıp elimizde ne var ne yok görmemiz lazımm![]()
10 15 gün sonrada kasım başı oluyor kuzu zaten niye panik yaptınkız nebiliym daha erken gibi geldi birde kasımın başı başlarım yıkama ve hastane cantasına diye hesap yapmıştım![]()
kız ben rahatım hic panik değilim ki10 15 gün sonrada kasım başı oluyor kuzu zaten niye panik yaptın![]()
Aşkım şifonyerim gelsin öyle başlayacağımsen nezaman başlicaksın canom?![]()
Hayır 10 15 gün sonra dedim diye ciddi misinn dedin yaa şaşırıp e kendinde kasım başı düşünüyormuşsun aynı şeyleri konuşuyoruz yani :)kız ben rahatım hic panik değilim ki1.Kasımdan sonra başlarım diye düşünmüştüm
![]()
Sonra bunlar tozlandı bekleye bekleye die 2.posta yıkamayalım inşallahAşkım şifonyerim gelsin öyle başlayacağımortada koyacak yer yok yıkananları
![]()