• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Off bugün kurutma kullanmadık, istanbulda hava da kötü mecbur içeride kuruttuk unuttugum bütün o toz tüy evin içinde 🥹🤣 ama benim bebenin kıyafetler yenidoğan ve bol bol 1-2 ay olduğu için yüregim yetmedi kurutmaya atmaya 🤣 difembahyaa difembahyaa

Hepimizin stresi arttı kurutma makinesinden dolayı 🙈 sabırlı olmak gerekiyor 😌 alışacağız

Benim de kasım sonu olacak muhtemelen ama ya bir şey olursa diye kuruyorum kafamda, acil bir durum olsa evden git şunları al desem bile hazır değil, yıkanması vs lazım. O yüzden bugünden başladım. Kendi pijamalarımı vs de ayarlamam lazım ama henüz elimde bir tane takım var:(
Olsun canım elindekilerle hazırla. Eksiklerini tamamladıkça koyarsın çantana. Dediğin gibi acil durumda hazırlıksız olmaya gerek yok

Canım bence imkanın varsa, alışverişin tamamsa artık hazırlamanda fayda var. Benim de erken doğum riskim yok. Ama bavulumu hazırladım, koydum kenara artık kafam rahat. Bu haftalardan sonra her an her şey olabilir, tedbirli olmaktan zarar gelmez. Ekim ve kasım annelerinde de gördük, kimin ne zaman sancısı gelir açılması olur her zaman önceden tahmin edilemeyebilir. Elbette ki zamanında gelsin bebişlerimiz hala çok küçükler ama çok şükür riskli haftaları da geçtik çoğumuz 🙏
haklısın kuzum☺️
bende bu hafta eksiklerimin bi kısmına devam ediym ondan sonra başlayım🤩
her an herşey olabilir ben iyice penguenleştim zaten😂

Çantamı hazırladım bekliyorum ben 😁😁 bir ara erken gelecek diye korkuttu bizi ama ilaçlarla durdurduk. İsme karar verdik Ece olucak hayırlısıyla.
oyy çok güzel🤩🤩 bebişinde sabırsız annesi demekki ismide çok güzel😍
kacıncı haftadasın canım?

Back
X