- 16 Eylül 2024
- 8.816
- 8.616
- 118
- Konu Sahibi annabelica
- #45.681
Kızlar ya pişik kremi ne alacağız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bildiğim yoldan gittim klasik bepanthol aldım :)) şirin gelir şimdi içerik diye beni soğutur kesin okumuycammKızlar ya pişik kremi ne alacağız![]()
kızlar bu nekaaa beğeni yicem siziKızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır![]()
nezmaan gelcek canomAşkım şifonyerim gelsin öyle başlayacağımortada koyacak yer yok yıkananları
![]()
cahilliğme ver bacım bide hormonlarımaHayır 10 15 gün sonra dedim diye ciddi misinn dedin yaa şaşırıp e kendinde kasım başı düşünüyormuşsun aynı şeyleri konuşuyoruz yani :)
Estağfurullah kuzum heyecandan o burdan hissediliyorcahilliğme ver bacım bide hormonlarıma![]()
pro ya hissediyor işteEstağfurullah kuzum heyecandan o burdan hissediliyor![]()
Bu cuma aşkımnezmaan gelcek canom![]()
Açıp açıp havalandırmamız yok muSonra bunlar tozlandı bekleye bekleye die 2.posta yıkamayalım inşallah![]()
Kanka ben weleda aldım, ama pişik olursa bephantol kullanıcam hızlı iyileştiriyormuş, görümcem öyle geçirmiş pişiğiKızlar ya pişik kremi ne alacağız![]()
Doğumdan önce hastaneden bi an önce çıkıp kendiniz hazırlarsınız inşallahBen 30.haftadan beri hastanedeyim, 2 gün eve geçtim o arada yapsaydım keşke. Yıkama islerine baslayin ne olacağı belli olmaz.cogu şeyi almamıştım.olanlari da eşimin dolaptan bulup ayiklamasi gerek.hazirlamis olsaydım pijamamı falan daha rahat olurdu.
Umarım eve giderim. Nidicard ilacı alıyorum, dogumu öteler diye umut ediyorum ben de. Annem bugun birkaç eşya yolladı. Dün hemen yıkamış ve kurutmaya vermiş ve kuculmusler.byrda okuduktan sonra kurutma dic3ktim ama fırsatım olmadı.zaten bebis de ufak olacak bu gidisle :)Doğumdan önce hastaneden bi an önce çıkıp kendiniz hazırlarsınız inşallah![]()
Pek bir eksiğim yok aslında ama işte tembellik etmeden işe girişmek lazım. Kesinlikle ne olacağı belli olmaz, zor durumda kalmamak için hazırda tutmak mühim.Olsun canım elindekilerle hazırla. Eksiklerini tamamladıkça koyarsın çantana. Dediğin gibi acil durumda hazırlıksız olmaya gerek yok
Ben bildiğim yoldan gittim klasik bepanthol aldım :)) şirin gelir şimdi içerik diye beni soğutur kesin okumuycamm![]()
![]()
Weleda bide bi marka daha vardi bulamadim onu.Kanka ben weleda aldım, ama pişik olursa bephantol kullanıcam hızlı iyileştiriyormuş, görümcem öyle geçirmiş pişiği
Biz boşaltırız bir kutuyu kesinWeleda bide bi marka daha vardi bulamadim onu.
Incianin varmis galiba onun stoklari yok dogru duzgun bide minnacik kutulari. Bir sıkmada biter kanka diyorum![]()
Ben musteladan devamKızlar ya pişik kremi ne alacağız![]()
Ay herseyleri minicik yaaBiz boşaltırız bir kutuyu kesin![]()
İçerik temiz miydi yaa. Mustelanin icerigini bozmuslar diye tereddütte kaliyorumBen musteladan devam![]()