• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size🤩
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır🥹🌸🩷
kızlar bu nekaaa beğeni yicem sizi🥹🤩🩷🌸
geliyom öpcem hepinizi kanım kaynadı hahahaha

Eklentiler

• IMG_2732.webp
    IMG_2732.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 26
Ben 30.haftadan beri hastanedeyim, 2 gün eve geçtim o arada yapsaydım keşke. Yıkama islerine baslayin ne olacağı belli olmaz.cogu şeyi almamıştım.olanlari da eşimin dolaptan bulup ayiklamasi gerek.hazirlamis olsaydım pijamamı falan daha rahat olurdu.
Doğumdan önce hastaneden bi an önce çıkıp kendiniz hazırlarsınız inşallah🥹💕

Doğumdan önce hastaneden bi an önce çıkıp kendiniz hazırlarsınız inşallah🥹💕
Umarım eve giderim. Nidicard ilacı alıyorum, dogumu öteler diye umut ediyorum ben de. Annem bugun birkaç eşya yolladı. Dün hemen yıkamış ve kurutmaya vermiş ve kuculmusler.byrda okuduktan sonra kurutma dic3ktim ama fırsatım olmadı.zaten bebis de ufak olacak bu gidisle :)

Olsun canım elindekilerle hazırla. Eksiklerini tamamladıkça koyarsın çantana. Dediğin gibi acil durumda hazırlıksız olmaya gerek yok
Pek bir eksiğim yok aslında ama işte tembellik etmeden işe girişmek lazım. Kesinlikle ne olacağı belli olmaz, zor durumda kalmamak için hazırda tutmak mühim.

Kanka ben weleda aldım, ama pişik olursa bephantol kullanıcam hızlı iyileştiriyormuş, görümcem öyle geçirmiş pişiği
Weleda bide bi marka daha vardi bulamadim onu.
Incianin varmis galiba onun stoklari yok dogru duzgun bide minnacik kutulari. Bir sıkmada biter kanka diyorum😂

Biz boşaltırız bir kutuyu kesin 🤣🤣🤣
Ay herseyleri minicik yaa 😂 bugun şöyle bi aldıklarımiza baktikta allahimm minnak minnak😂 kremi de minik olacak tabi.

Bu arada göğüs kremi alcaktim acaba indirime girer mi diyorum. Bir adet yetecek mi acaba o da 😂

Back
X