- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.961
Evet evet onlar kuracak, hatta ogün eşime depoda var abi al götür demiş bin tl de düşerim demişDarlama seviyem, gelince hemen kuracakmısınız? Yorumunu merak ediyorum
Ne cevherler vardır sakladığı şimdiAnladım canım neyse az kaldı
Deli misin kuzum iç37 de bıraksan 39 da mük sancılar gelir işte :))
Evt doğuma yakın devam edeyim mi diye sor canım o zamn dur durma der zaten
Kaos istiyorsun demi
Patikli alt almışsan tulum çok elzem değil 1-2 tane olsa iyi olur, ben de hep hastane çıkışların içinde vardı. Kendim de aldım iki tane 5-6 tane oldu. İki parça olanlar bence daha kullanışlı patikli alt ve Zıbın şeklinde. Çünkü alt değiştirirken tulum biraz eziyetli oluyorCanım prima alcam ben bezini. Onunda indirimi olcak onu bekliyorum.
Patikli tulumlar varya, onlardan almadım pek. 2 3 tane var sadece. Patiksizlerden de var ama ekstra alsam mi patikli diye bi düşündüm.
Yoksa inanmazsin aşırı abartmisiz zıbın konusunu. Güzel buldukca almisiz. Galiba toplam 25 tane fln vardir. Zıbınlı takımlar haricc.. alt üst gakimlar falan haric. Sadece bunlar kollu kolsuz yarim kol olarak ayriliyor
Evet bizimde termometremiz yok bide. Küveti yokk. Sampianı bile yok çocugumun
Evet canim bebis alt acma örtüsü de alcam daha alt silme pamugu daa onalrda yok.
Canim senin de dedigin gibi yüksek tansiyon kaşıntı sisme bas agrisi vs vs bunlar da belirtiler. Ama aşırı kaşıntı var demek ki o kadında. Ordan anlamıştır.
Ay hadi bakalım heyecanlandımEvet evet onlar kuracak, hatta ogün eşime depoda var abi al götür demiş bin tl de düşerim demişEşim yok demiş siz getirin kurun Bide eni büyük kapılarla aynı ölçüde neredeyse giriş çıkışı zor oyüzden yatak odamıza kurdurtucazz
Benim Allianz tamamlayıcı var geçmiyor dediler bana telefonda sordugumda ama hiç gitmedim. Neyse sen artık sonrakilerde yaptırırsın onuAşkım allianz yatarak var bende, ama eğer hem yatarak hem ayakta birlikte alsaydı eşim kuruş ödemicektim muayenelerdeama işte sigortayı yapan kadın doğumda indirim daha iyi oluyor sadece yatarak önermiş, ama bindirmiş bize kesin Acıbademle anlaşmalı birde ben tc vatandaşı değilim bilmiyorum oda etkiliyor mu fiyatları
Aşkım dr’lar patikli max 3 aya kadar giydirin çünkü ayak altlarından ellerinden oluşuyormuş hissetmeleri, ben bundan sonra alırsam patiksiz alıcamCanım prima alcam ben bezini. Onunda indirimi olcak onu bekliyorum.
Patikli tulumlar varya, onlardan almadım pek. 2 3 tane var sadece. Patiksizlerden de var ama ekstra alsam mi patikli diye bi düşündüm.
Yoksa inanmazsin aşırı abartmisiz zıbın konusunu. Güzel buldukca almisiz. Galiba toplam 25 tane fln vardir. Zıbınlı takımlar haricc.. alt üst gakimlar falan haric. Sadece bunlar kollu kolsuz yarim kol olarak ayriliyor
Evet bizimde termometremiz yok bide. Küveti yokk. Sampianı bile yok çocugumun
Evet canim bebis alt acma örtüsü de alcam daha alt silme pamugu daa onalrda yok.
Canim senin de dedigin gibi yüksek tansiyon kaşıntı sisme bas agrisi vs vs bunlar da belirtiler. Ama aşırı kaşıntı var demek ki o kadında. Ordan anlamıştır.
Benim tamamlayıcı değil aşkomBenim Allianz tamamlayıcı var geçmiyor dediler bana telefonda sordugumda ama hiç gitmedim. Neyse sen artık sonrakilerde yaptırırsın onu
Tabi gelince hemen yorumlarımı yaparımAy hadi bakalım heyecanlandımbende haftaya halletmek istiyorum beşik işini o yüzden senin yorumlarada bakayım dedim
Aşko yatağı ne alacaksın içi için, yoksa set halinde geliyor muTabi gelince hemen yorumlarımı yaparımpamlok ve eşim beğendi canlıda görüp. Bakalım nasıl bişey minikolar. Nevresim takımı da diktiriyo annem ölçüsüne uygun kumaşçıdan almış orada dikiyolarmış direkt. Özellikle Ankaradaki arkadaşlar Bursa Kumaş mağazasında öyle bişey varmış haberiniz olsun
Tamam canım bakayim ona da. Ebebegin coklu paketlerinden alma niyetim var aslindaTemizleme pamuğu kesinlikle uni Baby al, ben hala Pamuk kullanıyorum en memnun kaldığım o oldu
Bende onlardan aldım aşko, uni baby yorumlarında pamukları dağılıyor, bebeğin tenine yapışıyor falan yazıyordu, ama kullanan ve memnun olan varmış baksanaTamam canım bakayim ona da. Ebebegin coklu paketlerinden alma niyetim var aslinda
Çok teşekkür ederim canımMerhaba, bir ebeyi takip ediyorum böyle bir gönderisi var ben buna göre alacağım
Hayır sen artık evde çalışan bir anasınBenim tamamlayıcı değil aşkomev hanımıyım ben
Onu hiç kullanmadım canım ama wee baby çok kötüydü mesela, ıslatınca incecik oluyor. İpek almıştım ondan da memnun kalmadım. İstersen birer paket al dene ama uni baby de indirime girince epey uyguna geliyor. Değerlendirebilirsin belki. En son paketi 50 tl gibi bir şeye denk gelmişti aldığımda.Tamam canım bakayim ona da. Ebebegin coklu paketlerinden alma niyetim var aslinda
Ya herru ya merru Kasım'a da bu kadar yaklaşmışken mecbur bekliycez kuzu :)Bence bu indirime girmis halinkadar düşer kasımda da sanki
Ya resmen oyuna getiriyorlar bizi. Simdi biraz fiyat asagi cekiyorlar. Herkeste bir şüphe, acaba Kasımda daha da düşer mi. Ya düşmezse
Ay sorma öyle oldu gerçekten izinliydim bebeğin odası falan boyandı baya bi koşuştırma oldu takipteyim ama
Ay aşko sen öyle diyorsan ben bir uni baby’de deneyim o zamanOnu hiç kullanmadım canım ama wee baby çok kötüydü mesela, ıslatınca incecik oluyor. İpek almıştım ondan da memnun kalmadım. İstersen birer paket al dene ama uni baby de indirime girince epey uyguna geliyor. Değerlendirebilirsin belki. En son paketi 50 tl gibi bir şeye denk gelmişti aldığımda.
Karı yer yapıyorumHayır sen artık evde çalışan bir anasınkocana söyle maaşını yatırmaya başlasın
Ay hep koşturmalar telaşlar böyle olsunAy sorma öyle oldu gerçekten izinliydim bebeğin odası falan boyandı baya bi koşuştırma oldu takipteyim ama
Eksik konusuda gerçekten sürekli bitti diyorsun bir çok şey çıkıyor eşyalarını yerleştirmeden anlaşılmayacak galiba. Mobilyası gelsin yerleşelim fotoğraflarımAy hep koşturmalar telaşlar böyle olsunbitince resimle bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?