- 16 Eylül 2024
- 8.850
- 8.677
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #45.981
Patikli alt almışsan tulum çok elzem değil 1-2 tane olsa iyi olur, ben de hep hastane çıkışların içinde vardı. Kendim de aldım iki tane 5-6 tane oldu. İki parça olanlar bence daha kullanışlı patikli alt ve Zıbın şeklinde. Çünkü alt değiştirirken tulum biraz eziyetli oluyor
Tamam kizlar fazla almayacagim zaten teşekkür ederimAşkım dr’lar patikli max 3 aya kadar giydirin çünkü ayak altlarından ellerinden oluşuyormuş hissetmeleri, ben bundan sonra alırsam patiksiz alıcam
Mesela bende hırka yok şu an dikkat ettimEksik konusuda gerçekten sürekli bitti diyorsun bir çok şey çıkıyor eşyalarını yerleştirmeden anlaşılmayacak galiba. Mobilyası gelsin yerleşelim fotoğraflarım
Bende de yok ya yün var ancaMesela bende hırka yok şu an dikkat ettim+1 eksik daha
Neyse ki hediyeliklerimiz hazırMesela bende hırka yok şu an dikkat ettim+1 eksik daha
Benimde gönlüm onlardan yana geciyorBende onlardan aldım aşko, uni baby yorumlarında pamukları dağılıyor, bebeğin tenine yapışıyor falan yazıyordu, ama kullanan ve memnun olan varmış baksana
Tamam canim olmadi önce ebebekten alayim sonra denerken unibaby de alirim fikri oldu teşekkür ederimOnu hiç kullanmadım canım ama wee baby çok kötüydü mesela, ıslatınca incecik oluyor. İpek almıştım ondan da memnun kalmadım. İstersen birer paket al dene ama uni baby de indirime girince epey uyguna geliyor. Değerlendirebilirsin belki. En son paketi 50 tl gibi bir şeye denk gelmişti aldığımda.
Doktorum tansiyon takibi yap yukselirse haber ver dedi.
Ve dedigi gibi tansiyonum yüksek ölçtüm.
Ne kadar sacma bir bedenim var. Her halttan strese giriyorum..
Vallahi bu stresi yönetemiyorum ben yakendimi dövmek istiyorum resmen
Ya ikincisini söylemek bile istemiyorum da. Ilki de 138/87 çıktı...Canım stres olma, kaç çıktı tansiyon
Ya ikincisini söylemek bile istemiyorum da. Ilki de 138/87 çıktı...
Ikinciyi demek bile gelmiyor icimden. O stresten yüksek çıktı ama biliyorum
Kanka ben de baby me kullanmadım hiç, yorum yapamam ona ama uni baby al bir paket dene, seversen ordan devam edersin. Nasılsa bol bol b*k temizlicezAy aşko sen öyle diyorsan ben bir uni baby’de deneyim o zamanben baby me almıştım
Kanka ölçerken niye strese giriyorsun onu anlamıyorumYa ikincisini söylemek bile istemiyorum da. Ilki de 138/87 çıktı...
Yaa herşey tamammış gibi hediyelik yaptık erkendenUnicorn’nu yesinler
En kötü makyaj silerizKanka ben de baby me kullanmadım hiç, yorum yapamam ona ama uni baby al bir paket dene, seversen ordan devam edersin. Nasılsa bol bol b*k temizlicez
Canım karanfil bas, ben ilk trimesterda çok kötü yaşadım bunu hatta en son antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hiçbir şey etki etmedi ama en oluru buyduYa kızlar tam şu an gözümü kör eden bir diş ağrım var, üfff nereden çıktı şimdi ya
Kuzu limonlu su icmende sakınca yoksa içip biraz sonra tekrar ölçsene bir de bir kaşık nar ekşisi. Eşimde yüksek tansiyon var hep bunları yaparYa ikincisini söylemek bile istemiyorum da. Ilki de 138/87 çıktı...
Hediyelik önemliYaa herşey tamammış gibi hediyelik yaptık erkenden
Çocuğumun Totosuna kıyamam ama yüzüme okey hahajaEn kötü makyaj sileriz
Ya çok güzel olmuşNeyse ki hediyeliklerimiz hazır
Evet ya iyi oldu aradan çıktı kapı süsünü de zaten detaylıdan sonra almıştımHediyelik önemliaşko iyi yapmışsın, onlarda 2-3 hafta sürüyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?