• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah canım enerjili olman çok güzel 🥰
Senin ilk cocuk değil mi yazdın mı daha önce htırlayamadım sezeryan nasılsın kesinleşti canım.
24 kasım şimdiye kadr 3 üyeden duydum 😍😍 o gün güzel olacak buralar demek🥰🥰 sağlıkla gelsin inşallah

Eşyalarıda yıkayan kaldıranlar var 4 5 kişi sanırım herkes en azından bi kasımı bekliyor :))
beklemedeyiz komutanım😂

Bugün 2 farklı kişiden apayrı görüşler aldım ne desem bilemedim🤣
Kısa süreli oğlumun okuluna uğradım öğretmeni dedi ki bende 38 de kızımı doğurdum inan ilkine göre çok zorlandım sabrımın çok taştığı vücudumun çok eror verdiği zamanlar oldu sende bunu fark edeceksin dedi.
2 .side sınıftan bi veli "varya öyle sakin ve bilinçli oluyorsun ki ilk çocuk büyümüş 2.yle evde başbaşasın her şeyin tadını ala ala büyüteceksin dedi 🤣🤣🤣
Yani insanların dediklerine yalan yanlış diyemem herkes tecrübesini aktarıyor ama hamilelik kişiye özel,doğum ha keza öyle, sonunda kavuştuğumuz cocuk seninkinden onunkinden farklı .. garibime giden öyle olacaksın.. böyle olacaksın denmesi 🙈

Kısa süreli oğlumun okuluna uğradım öğretmeni dedi ki bende 38 de kızımı doğurdum inan ilkine göre çok zorlandım sabrımın çok taştığı vücudumun çok eror verdiği zamanlar oldu sende bunu fark edeceksin dedi.
2 .side sınıftan bi veli "varya öyle sakin ve bilinçli oluyorsun ki ilk çocuk büyümüş 2.yle evde başbaşasın her şeyin tadını ala ala büyüteceksin dedi 🤣🤣🤣
Yani insanların dediklerine yalan yanlış diyemem herkes tecrübesini aktarıyor ama hamilelik kişiye özel,doğum ha keza öyle, sonunda kavuştuğumuz cocuk seninkinden onunkinden farklı .. garibime giden öyle olacaksın.. böyle olacaksın denmesi 🙈

Herkesin farklı bir tecrübesi var canım, elbette senin de sana göre bir tecrüben olacak, gönlüne göre olur süreç inşallah, bazısı hayatı kolay yaşıyor, bazısı daha çetrefilli işte herkes kendini anlatıyor 🥲

F2AABF09-D27F-4C8D-970D-89A02ACF8E6A.webp

Kızlarr oğluşumun odası geldi ☺️😍 kurulumu oluyo şimdi gözyaşım pıtt 🥲🥲 Odasındaki eksiklikler tamamlanınca resim paylaşacağım sizlerle😇😇😇

Herkesin farklı bir tecrübesi var canım, elbette senin de sana göre bir tecrüben olacak, gönlüne göre olur süreç inşallah, bazısı hayatı kolay yaşıyor, bazısı daha çetrefilli işte herkes kendini anlatıyor 🥲
Evet kısmet bakalım kahramanımızı neler bekliyor 🤣🤣 babylovee babylovee sen demiştin demi bunu 🤣

Ben 2 görümcemin yaşları var kanka ikisininde 2 çocuğu var, biri diyor ki 2.yok gibiydi anne olduğumu onunla anladım tadına vardım diyor, diğeride 2.saçıma beyazı düşürdü 🤣🤣🤣

Evet bütün mesajları geriden okudum yaklaşık 1 haftamı aldı herkesin durumuna hemen hemen hakimim 😅🙈 evet benim normalde 27 den 32 ye kadar diyetle iyi gidiyordu 32 de bir anda aynı şeyleri dönüp dolaşıp yememe rağmen sınır üstü çıkınca panik oldum 32 haftamda perinatologa durumu anlattım suyumun biraz fazla olduğunu bebeğinde kilosunun 1900 lerde olduğunu haftasına göre 200 300 gram önden gittiğini söyledi muhtemelen şekerden dolayı olabileceğini söyledi ve beni aynı gün endokrine yönlendirdi endokrin hemen insilün başlattı önce 7 ünite tek doz başlattı sonra takipte düzelmenin az olduğunu görünce 12 ünite tek doz dedi onda da orta bir ilerleme gördü en sonunda işte günde 2 doz sabah akşam olacak şekilde sabah 5 akşam 10 Ünite yapmamı istedi hafta sonu da ölçümlerimi istedi bende bekliyorum bakalım umarım şifa olur bebeklerimize yani şu anlık açlık tokluklar en azından sınıra yakın yada çok az sınırın üzerinde gibi umarım kontrol altına alırız aç dolaşıyorum resmen kilo da verdim baya inşallah şekerle ilgili sorun yaşayan tüm anneler ve diğer tüm diğer sıkıntı çeken anneler bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. He bu arada normal doğum istiyordum ilk gebeliğim ama korkumdan diyorum ki 37 bittiği gibi sezeryan olayım şekerden dolayı da kafam karışık pazartesi randevum var bu durumu doktorumla paylaşacağım bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor insilüne rağmen ölçümlerin ?
Canım iste birazımız zorluklarla bir sorunlarla ilerliyoruz. Sorunsuz gecirenler de oldukca fazla artık hamileligimizin keyifli olmasını diliyorum hepimiz icin🙏🙏
Canım olsun kullan insülin kullaninca hic degilse biraz daha rahat oluyor insan. Kendim icin degil evladım icin rahat oluyorum isin doğrusu. Çünkü doktorum bebek icin cok tehlikeli oldugunu söyledi yüksek sekerin.
Allahım yardımcımız olsun canım napalim bizde boyle gecirecekmisiz hamişligi.
Benimde yuksek gitti gecen hafta hep. Bu hafta birkac kere ölçtüm ölçesim pek gelmedi 😐 ama yine yarindan itibaren günde 6 8 kez olcmeye başlarım tekrar. Aclik tokluk bakiyorum hep. Bende güne yayılmış sekilde günde 4 kez vuruyorum. Sabah 9 oglen 4 aksam 6 gece 9 ünite vuruyorum. Sifa olsun diyelim🙏 bide tansiyon sıkıntısı yasamazsam bu sekilde idare ede ede doguma kadar yolumuz var 🤍

babylovee babylovee canım nasılsın bugün hiç sesin çıkmadı?
Kuzum, vallahi sabah baş ağrısıyla uyandım öyle olunca tedirgin oldum tansiyon aletine bile yaklasamadim.. sonra bir cesaret ölçünce yine nispeten iyi çıktı.
Bir daha da olcmedim.
Migren var bide bende,strese girdikce migren tetiklendi bide demek ki baş ağrım da gecmedi o nedenle.
Yatip kalkiyorum sabahtan beri pek tadım yok kuzum sagol sordugun icin🙏

Kız tüp bebekte aynı gruptaydık ya unuttun mu 😂😂😒 en son sen transfer oldun galiba ben pozitiften sonra buralarda takılmaya başladım 😂😂 tüp bebek doktorumda kadındı 😂😂 hatta tatile gideceğimiz gün bile erkek dr gitmemek için uçaktan 1 saat önce kendi dr’ma gittim 😆 o hakim sonuçta benim tüm sürecime 😏
Hatırlamam mı kuzum hatırlıyorum hatırlıyorummm :))
Msjınla yürek bi hopladı🤣🤣🤣
Canım sıkıldı ayol bi heyecan katayım dedim sus pustu herkes hahahah

Kuzum, vallahi sabah baş ağrısıyla uyandım öyle olunca tedirgin oldum tansiyon aletine bile yaklasamadim.. sonra bir cesaret ölçünce yine nispeten iyi çıktı.
Bir daha da olcmedim.
Migren var bide bende,strese girdikce migren tetiklendi bide demek ki baş ağrım da gecmedi o nedenle.
Yatip kalkiyorum sabahtan beri pek tadım yok kuzum sagol sordugun icin🙏
Geçmiş olsun canım🙏🏻

Back
X