• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar be biberon almadım, ilk etapta biberon vermeyelim dedi annem, alternatif süt kaşığı tarzı şeyler var ama hiç nedir, ne değildir bilmiyorum şöyle bir şey buldum, hiç alan var mı fikriniz var mı?

İki gün gelmedim grup karışmış. Adminsin duruma el at falan demiş arkadaşımız. Ben sadece tablomuzu yaptım hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bu konularda 🤣 Kocaman kadınlarız herkes özgürce kavga edebilir sıkıntı yok benim açımdan 🤣 yine de okumaya çalışıcam çok yoğun ve yorgunum ☺️

Çok geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebeğin inşallah 🥰

annabelica annabelica doktorun tarih verdiği bu arkadaşları tablonun altına bir yere not etsek mi ? Bakıp bizde doğumu yaklaşan kızları check ederiz dua ederiz unutuyoruz tarihleri ister istemez:/
Yazayım kuzum güzel olur 🥰 bana etiket yapın böyle konularda tarihi belli olan bebito ismi belli olanlar yazsın kızlar 🥰🥰

Tablo nasıl eklicem acaba düz yazsam olmuyor mu pro can 🤣🤣 Cherry Mom Cherry Mom

Tablo yapmak istiyorsan şurdan satır sutun ekleyerek yapabilirsin canım ama çokta uğraşma düz yaz altına ne olacak önemli olan tarihleri hatırlamamız

Eklentiler

• Screenshot_20251021-183950_Chrome.webp
    Screenshot_20251021-183950_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 13
İki gün gelmedim grup karışmış. Adminsin duruma el at falan demiş arkadaşımız. Ben sadece tablomuzu yaptım hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum bu konularda 🤣 Kocaman kadınlarız herkes özgürce kavga edebilir sıkıntı yok benim açımdan 🤣 yine de okumaya çalışıcam çok yoğun ve yorgunum ☺️
Avukatsin diye de seni secmis olabilir mi 🤣🤣

Kızlar be biberon almadım, ilk etapta biberon vermeyelim dedi annem, alternatif süt kaşığı tarzı şeyler var ama hiç nedir, ne değildir bilmiyorum şöyle bir şey buldum, hiç alan var mı fikriniz var mı?

Ben aldım bundan canım. Ama biberonda aldım sonrası için🥰

Herkes özgürce kavga edebilir demesek :KK53: :-) gaza gelmesinler 🤣🤣

Adminim arada güme gidiyordun sende 🤣🤣 az kalsın sen ne biçim adminsin damgasını yiyecektin😆😆

Back
X