- 18 Temmuz 2022
- 7.207
- 12.666
- 198
- Konu Sahibi annabelica
- #46.361
Özelden de laf yemişim biraz ama yine de herkesin hamişliğine hassaslığına veriyorumAdminim arada güme gidiyordun sendeaz kalsın sen ne biçim adminsin damgasını yiyecektin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden de laf yemişim biraz ama yine de herkesin hamişliğine hassaslığına veriyorumAdminim arada güme gidiyordun sendeaz kalsın sen ne biçim adminsin damgasını yiyecektin
![]()
Ay pesÖzelden de laf yemişim biraz ama yine de herkesin hamişliğine hassaslığına veriyorum![]()
Hangi cihazı kullanıyorsun canım memnun musun? Ben optima almıştım çok beğenmedim gibi. Sabah bazen yok ya bu olamaz deyip şüpheleniyorum 2.kez ölçüyorum farklı çıkıyor meselaCanım iste birazımız zorluklarla bir sorunlarla ilerliyoruz. Sorunsuz gecirenler de oldukca fazla artık hamileligimizin keyifli olmasını diliyorum hepimiz icin
Canım olsun kullan insülin kullaninca hic degilse biraz daha rahat oluyor insan. Kendim icin degil evladım icin rahat oluyorum isin doğrusu. Çünkü doktorum bebek icin cok tehlikeli oldugunu söyledi yüksek sekerin.
Allahım yardımcımız olsun canım napalim bizde boyle gecirecekmisiz hamişligi.
Benimde yuksek gitti gecen hafta hep. Bu hafta birkac kere ölçtüm ölçesim pek gelmediama yine yarindan itibaren günde 6 8 kez olcmeye başlarım tekrar. Aclik tokluk bakiyorum hep. Bende güne yayılmış sekilde günde 4 kez vuruyorum. Sabah 9 oglen 4 aksam 6 gece 9 ünite vuruyorum. Sifa olsun diyelim
bide tansiyon sıkıntısı yasamazsam bu sekilde idare ede ede doguma kadar yolumuz var
![]()
Ben aldım bundan canım. Ama biberonda aldım sonrası için![]()
Aa başka tarihler de varmış dur hemen kopyalıyorum![]()
Bende bugün kontrol için tekrar nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok şükür. Doktora geçen gün niye sancı çıkmış olabilir ki diyorum bilmiyorum diyo![]()
yine idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor napıcaz senin bu idrar yolu enfeksiyonunu diye bana soruyor
bu sefer antibiyotik ve fitil verdi inşallah artık geçer
Şanlısın hangi antibiyotik diye sana sormamışBende bugün kontrol için tekrar nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok şükür. Doktora geçen gün niye sancı çıkmış olabilir ki diyorum bilmiyorum diyo![]()
yine idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor napıcaz senin bu idrar yolu enfeksiyonunu diye bana soruyor
Sanki 1 2 kişi daha vardı ya rumuzları hatırlayamadım neyse geldiklerinde yazarlarsa eklenirYa çok heyecanlı şu tarihler kızlar ya, içim kıpır kıpır oluyor![]()
Evet çok haklısın herkesin süreci Farklı olsun ben inanıyorum güzel sonuçlar alacağız sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi tansiyon sorununda inşallah bir an önce geçer birde bunun stresini yaşamazsın ama her zaman güzel düşünelim evrene pozitif enerji verelim ki güzel dönüşler alalımCanım iste birazımız zorluklarla bir sorunlarla ilerliyoruz. Sorunsuz gecirenler de oldukca fazla artık hamileligimizin keyifli olmasını diliyorum hepimiz icin
Canım olsun kullan insülin kullaninca hic degilse biraz daha rahat oluyor insan. Kendim icin degil evladım icin rahat oluyorum isin doğrusu. Çünkü doktorum bebek icin cok tehlikeli oldugunu söyledi yüksek sekerin.
Allahım yardımcımız olsun canım napalim bizde boyle gecirecekmisiz hamişligi.
Benimde yuksek gitti gecen hafta hep. Bu hafta birkac kere ölçtüm ölçesim pek gelmediama yine yarindan itibaren günde 6 8 kez olcmeye başlarım tekrar. Aclik tokluk bakiyorum hep. Bende güne yayılmış sekilde günde 4 kez vuruyorum. Sabah 9 oglen 4 aksam 6 gece 9 ünite vuruyorum. Sifa olsun diyelim
bide tansiyon sıkıntısı yasamazsam bu sekilde idare ede ede doguma kadar yolumuz var
![]()
Aaa annebelica sende mi avukatsınAvukatsin diye de seni secmis olabilir mi![]()
Yok çalışmıyorum evdeyim ama sürekli bi idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor bakalım fitil iyi gelir gibiZaten o idrar yolu enfeksiyonu sürekli tekrarlıyor canım ya, sen evde misin, çalışıyorsan daha büyük sorun, sürekli steril olmayan tuvaleti kullanmak zorunda kalmak, sancı çıkmamasına çok sevindim, çok şükür![]()
İnşallah canımO zaman ben de bundan alayım ilk etapta dedi annem zaten, ilk etapta böyle bir şeyle verelim dedi, sonradan gerekli görürsek biberon veririz dedi her ihtimale karşıİnşalah hiç gerek kalmaz ve emerler
Ben counterplus aldım canım, memnunum tutarlı çıkıyorHangi cihazı kullanıyorsun canım memnun musun? Ben optima almıştım çok beğenmedim gibi. Sabah bazen yok ya bu olamaz deyip şüpheleniyorum 2.kez ölçüyorum farklı çıkıyor mesela
Çok şükür geçen bi korkuttu öyle annesini demekBende bugün kontrol için tekrar nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok şükür. Doktora geçen gün niye sancı çıkmış olabilir ki diyorum bilmiyorum diyo![]()
Ay süpersiniz kızlar ben çok şey atlıyorumadminim isimlerde bi kac kişide belli ben yoklama yaptımda pazar günü![]()
annabelica
Eleven kızının ismi Ece olcakmış
mrvmsi01 Umay ve Uraz
listemize ekleyebilirsin![]()