- 15 Mayıs 2022
- 2.853
- 4.371
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.541
4 cm açıklığım olsa kocam beni hayatta eve götürmez az sonra doğum olacak gibi davranırBen ikinci gebeliğim de sancılarım başladığında hastaneye gittiğimde 4 cm açılma olmuştu geri eve gidip sancılarımı evde çektim hastaneye zor yetiştim az kalsın hastanenin asansöründe doğuruyordum
Kül yutmaz gibi geziyorsun aramızda
hahahahahahKül yutmaz gibi geziyorsun aramızda
İlkinde kendi sancım yoktu suni sancı verdiler ikincide sancım vardı hastanede suni sancı verirler korkusundan imza atıp eve gittim geri hastane evime 5-6 dk mesafede zatenBen cesaret edemedim eve dönmeye ilk gebelik olunca bakalim bunda ne yapacagiz
Bak doğum gitgide kolaylaşıyor bunda ah dediğinde hastaneye koşİlkinde kendi sancım yoktu suni sancı verdiler ikincide sancım vardı hastanede suni sancı verirler korkusundan imza atıp eve gittim geri hastane evime 5-6 dk mesafede zaten
Biz eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruzAzraemre canom sen yazmışken siz isme karar verdiniz mi
Bu gebeligimde başka şehirdeki hastaneye gidiyorum 33 km uzaklıkta sancım başladığında gitcem mecbur yoksa yolda giderken kuytu köşede doğururumBak doğum gitgide kolaylaşıyor bunda ah dediğinde hastaneye koş
Cok dogru diyosun arkadasim 2 kizini 36. Haftada dogurdu 3. Oglani 40 hafta olmasina rağmen dikissiz agrisiz sancisiz çıkarttıBak doğum gitgide kolaylaşıyor bunda ah dediğinde hastaneye koş
Ne gülüyorlardır ha burda kendimize koyduğumuz teşhislereEvet sağlıkçı hiç yok yada başına gelecekleri biliyor saklıyor
33 kmBu gebeligimde başka şehirdeki hastaneye gidiyorum 33 km uzaklıkta sancım başladığında gitcem mecbur yoksa yolda giderken kuytu köşede doğururum
Ay bunu ben yapacaktım zor geliyordu hep. Yazmazlarsa da silicem zaten aktif değiller sanırım@lunariaaa @hcelly @sellmin @Fatmaningebeligi @dilllanjjdkdjs @Angela4192 @Ilce28 @Zeynobenn
@Mygznannesi @hiranur3419 @canzuzu @Nurylmz8 @nsakbra @morcelestial
Bacılarım 47k aşkınaaa cinsiyeti hala öğrenmediniz miyazın bakem gayrııı
Hemen
Kuzum kayınvalidem almıştı onu trendyoldan, etiketleri kestiğim için de bilemiyorum nereden olduğunu. Yarın isterim linkiniKonudan bağımsız canım bunun linki varmı
Sigorta cepteAy bizim siteye yeni bir kadın taşındı o gün sohbet ettik şehir hastanesinde ebeymiş acil bir şey olursa evde doğurturum rahat ol dedi hahhaa
Civan yeni bir isim olcak bizim listedeBi
Biz eşimle isim konusunda hiç anlaşamıyoruzen son civan'da karar kıldık ama tam net değiliz
SinirdiAy bunu ben yapacaktım zor geliyordu hep. Yazmazlarsa da silicem zaten aktif değiller sanırım
Hemen
Benle senden başka ev hanımı yok galibaAy sayfalaraca yazı görünce kaos var sandımmeslekleri şöyle okudum
Hayatım biz KarıYer yapıyoruzBenle senden başka ev hanımı yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?