Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Merhaba kızlar yoğunluklarımdan dolayı çok a bakabiliyorum buraya. 33+4 oldum hala alışveriş yapamadım. Gerçi ikinci olduğu için birçok şeyim var alacaklarım çok fazla değil.. bir de Bugün hep karnımda batma tarzı ağrılar kramplar oldu sizde de oluyor mu

Bebeginin hareketleri duzenliyse bisey olmamistir gecmis olsun dikkat et erken dogumu tetikler boyle seyler zaman yaklasti sonucta agirdan al kendini

İsteğim de o yönde ama ebeye ihtiyaç olur mu o süreçte canım bilemedim, hani dayanırsam belli bir açıklığa kadar evde olmak isterim
Bende belli bir açıklığa kadar evde olmak istiyorum ama kendim nasil olcerim bilmiyorum kizimda sancılar basladiginda gece 2 gibi 2 4 cm acilmayla gittik 11 de anca doğurdum Bunda son raddaye kadar evde durup temizlik yapacam temizlik yapmak dogumu başlatip hızlandırıyor

F flowergunes evet canım hem diyet hem insülin kullanınca bebeginn kilo alımı yavaşlıyor.
Senin de epey tombikmis bebis. Bence biraz da durdurmak acisindan iyi olabilir kilo alımını.
Dikkat etmek gerekiyor
Amin canım aminn tansiyon probleminden de bir an evvel saglikla kurtulalım umarım ki.. strese sebep oluyor malesef...

Aaa iyi sevindim o zaman ben insülin kullanalı 10 gün falan oluyor zaten diyetime hep devam ediyorum umarım çok kilo almamıştır ay herkesin derdi Farklı sen kilo alsın istiyorsun ben ise çok az alsın 3 3.5 kiloyu geçsin istemiyorum

Yok valla tum aile bi isim begendiremedik kizmla ben mete demeye okadar alıştık ki baska isim koyarsak baska cocukmus gibi hissetcez
ozaman bence mete olur adminim yazsın senide listeye alışmıssınız zaten birdeee eşinin gönlü olsun istiyorsan ikinci kısa ismide o secsin istiyorsanız iki isim tabi

ozaman bence mete olur adminim yazsın senide listeye alışmıssınız zaten birdeee eşinin gönlü olsun istiyorsan ikinci kısa ismide o secsin istiyorsanız iki isim tabi
Biz kisa isim seviyoruz kizimiza da azra koyduk sadece grupta 2 mete daha varmış bak bunu duysa daha da istemez essiz kimsede olmayan ne koyacak ne isteyecekse fikri bile yok banada mete yazın annabelica

Biz kisa isim seviyoruz kizimiza da azra koyduk sadece grupta 2 mete daha varmış bak bunu duysa daha da istemez essiz kimsede olmayan ne koyacak ne isteyecekse fikri bile yok banada mete yazın annabelica
bende öyleyim kısa az ve öz isim seviyorum
isim secmek okadar zorki bizde eşimle asla anlaşamadık ama oğlumun adını o koyduğu için kızda hak bendeydi ben koycam inşallah
ozamaaan hemen adminim eklesin paşanın ismini annabelica

Kiz olsa sahra istiyodum kiz olcagini okadar emindik ki erkek osmi hic düşünmedik benim kide hazirliksiz yakalandi heralde 10 haftadir bi isim bulamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…