- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.501
Bebeginin hareketleri duzenliyse bisey olmamistirKızlar dışarıdayken ayagım bosluga geldi sag kalcamın üstüne yan düştüm göbekten derbe almadım kanama vs birşey olmadı biraz ayağım burkuldu birşey olmamıştır dimi bebişe kanama olmadığı içinde acile gitmedim düştüğüm yerden de kolay kolay kalkamadımgöbekten ayy ben iyiyimde inşaallah bebişte iyidir
Tavsiyem yardimci olursa sancini evde cek hastanede zor oluyor o sana evde yardimci olurAy bizim siteye yeni bir kadın taşındı o gün sohbet ettik şehir hastanesinde ebeymiş acil bir şey olursa evde doğurturum rahat ol dedi hahhaa
İsteğim de o yönde ama ebeye ihtiyaç olur mu o süreçte canım bilemedim, hani dayanırsam belli bir açıklığa kadar evde olmak isterimTavsiyem yardimci olursa sancini evde cek hastanede zor oluyor o sana evde yardimci olur
Ben işten çıkalı 1 sene olduSen izne ayrıldın mı canım
Bende belli bir açıklığa kadar evde olmak istiyorum ama kendim nasil olcerim bilmiyorumİsteğim de o yönde ama ebeye ihtiyaç olur mu o süreçte canım bilemedim, hani dayanırsam belli bir açıklığa kadar evde olmak isterim
hicmi beğendiği isimler yokBen mete düşünüyorum esim istemiyor doguma 10 hafta kaldi ne istediginide bilmiyor
Yok valla tum aile bi isim begendiremedik kizmla ben mete demeye okadar alıştık ki baska isim koyarsak baska cocukmus gibi hissetcezhicmi beğendiği isimler yok
Aaa iyi sevindim o zaman ben insülin kullanalı 10 gün falan oluyor zaten diyetime hep devam ediyorum umarım çok kilo almamıştır ay herkesin derdi Farklı sen kilo alsın istiyorsun ben ise çok az alsın 3 3.5 kiloyu geçsin istemiyorumF flowergunes evet canım hem diyet hem insülin kullanınca bebeginn kilo alımı yavaşlıyor.
Senin de epey tombikmis bebis. Bence biraz da durdurmak acisindan iyi olabilir kilo alımını.
Dikkat etmek gerekiyor
Amin canım aminn tansiyon probleminden de bir an evvel saglikla kurtulalım umarım ki.. strese sebep oluyor malesef...
ozaman bence mete olur adminim yazsın senide listeyeYok valla tum aile bi isim begendiremedik kizmla ben mete demeye okadar alıştık ki baska isim koyarsak baska cocukmus gibi hissetcez
Biz kisa isim seviyoruz kizimiza da azra koyduk sadeceozaman bence mete olur adminim yazsın senide listeyealışmıssınız zaten birdeee eşinin gönlü olsun istiyorsan ikinci kısa ismide o secsin istiyorsanız iki isim tabi
bende öyleyim kısa az ve öz isim seviyorumBiz kisa isim seviyoruz kizimiza da azra koyduk sadecegrupta 2 mete daha varmış bak bunu duysa daha da istemez essiz kimsede olmayan ne koyacak ne isteyecekse fikri bile yok banada mete yazın annabelica
Ben de dental asistanım ben de çalışmıyorumAgiz ve dis sağlığı teknikeriyim suan çalışmıyorum
Kiz olsa sahra istiyodumbende öyleyim kısa az ve öz isim seviyorum
isim secmek okadar zorki bizde eşimle asla anlaşamadık ama oğlumun adını o koyduğu için kızda hak bendeydi ben koycam inşallah
ozamaaan hemen adminim eklesin paşanın isminiannabelica
Aa sehir neresi kismet olur insallah çalışmakBen de dental asistanım ben de çalışmıyorum
Ayy keşkee çok isterimAa sehir neresi kismet olur insallah çalışmakkpss calisiyorum ben suan ozele uzun sure baslayamam 2 cocukla
Kpss calisiyomusunuzAyy keşkee çok isterimZonguldaktaydım ben şuan Samsundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?