- 23 Mart 2016
- 31.792
- 93.971
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #46.521
Aynen kaldı ama olsunAy dikkat etiz kalıyor bi de
Benim yaştan dolayı kpss şansım yok canımKpss calisiyomusunuzben bi basladim ama 2 cocukla inşallah basaririm kizimi uyuttum simdi anca ders basliycam onceki senem husran malesef
Aa neden saglikta yas sarti yok kiBenim yaştan dolayı kpss şansım yok canımannelik kariyerinde yükselmeyi planlıyorum
Ads okumadımAa neden saglikta yas sarti yok ki
Sahra ismide harika bu arada eridimKiz olsa sahra istiyodumkiz olcagini okadar emindik ki erkek osmi hic düşünmedik benim kide hazirliksiz yakalandi heralde 10 haftadir bi isim bulamadi
KızzL lunariaaa H hcelly S sellminFatmaningebeligi D dilllanjjdkdjs A Angela4192 I Ilce28 Z Zeynobenn
Mygznannesi hiranur3419 C canzuzu Nurylmz8 N nsakbra morcelestial
Bacılarım 47k aşkınaaa cinsiyeti hala öğrenmediniz miyazın bakem gayrııı
Aa anladim bende ilk mezunlardanim 2017 cikisliyim evlilik bebek derken kpss yeterince bakamadimAds okumadım4 üni okudum ama ads okumadığıma çok pişmanım diğerleri de pek işe yaramadı zaten
Kolay gelsin canım iyi çalışmalar ve bol şansBen derse kactim kizlar hepinize sağlıklı gebe geceler
Demi cok guzel azrayada uyumluyduSahra ismide harika bu arada eridim
adam hic beklemiyormuş napsın
doğurcaz bacım napıym daha cinsiyet ney bilmioz ortada yoklar
Umarım bu sene sınavın güzel geçerAa anladim bende ilk mezunlardanim 2017 cikisliyim evlilik bebek derken kpss yeterince bakamadim
hahahahahaha ayy nasıl gülerdim o anDemi cok guzel azrayada uyumluydudoktor sahranin pipisi var dedi esime adam şok
Teşekkür ederim insallah sohbeti severim ama takilip kaliyorum burayaUmarım bu sene sınavın güzel geçerzihin açıklığı diliyorum canım bebişinim şansına güzel haberler al
Ben ikinci gebeliğim de sancılarım başladığında hastaneye gittiğimde 4 cm açılma olmuştu geri eve gidip sancılarımı evde çektim hastaneye zor yetiştim az kalsın hastanenin asansöründe doğuruyordumBende belli bir açıklığa kadar evde olmak istiyorum ama kendim nasil olcerim bilmiyorumkizimda sancılar basladiginda gece 2 gibi 2 4 cm acilmayla gittik 11 de anca doğurdum Bunda son raddaye kadar evde durup temizlik yapacam temizlik yapmak dogumu başlatip hızlandırıyor
Aşkom o kaşıktan bende aldım, çantaya koyacamO zaman ben de bundan alayım ilk etapta dedi annem zaten, ilk etapta böyle bir şeyle verelim dedi, sonradan gerekli görürsek biberon veririz dedi her ihtimale karşıİnşalah hiç gerek kalmaz ve emerler
Ben cesaret edemedim eve dönmeye ilk gebelik olunca bakalim bunda ne yapacagizBen ikinci gebeliğim de sancılarım başladığında hastaneye gittiğimde 4 cm açılma olmuştu geri eve gidip sancılarımı evde çektim hastaneye zor yetiştim az kalsın hastanenin asansöründe doğuruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?