Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sevgili analar, ben 2 penye battaniye, bir kalın battaniye, birde 4 kat muslin battaniye aldım, sizce yeterlimi, eklemem gerekiyor mu? Eklesemde hangisinden ?

Sevgili analar, ben 2 penye battaniye, bir kalın battaniye, birde 4 kat muslin battaniye aldım, sizce yeterlimi, eklemem gerekiyor mu? Eklesemde hangisinden ?
Kuşum bende 2 kalın örgü battaniye, 3 penye battaniye var şuan. Müslin örtü de ince bir tane var ama onun sayılarını arttıracağım tecrübeli değilim ama yetmezse alırım en kötü

Kuşum bende 2 kalın örgü battaniye, 3 penye battaniye var şuan. Müslin örtü de ince bir tane var ama onun sayılarını arttıracağım tecrübeli değilim ama yetmezse alırım en kötü
Aşkım normal muslin örtüler ben çok aldım, ama bir tanede battaniye tarzı aldım. Senin sanki yeterli gibi bende birer tane var

Kızlar mesajları okudum ama ilk baştaki listeye kendimiz mi ekleme yapacağız?
Benim Sat: 20 Mart
beklenen doğum tarihi :25 Aralık
Cinsiyet kız

Kızlar mesajları okudum ama ilk baştaki listeye kendimiz mi ekleme yapacağız?
Benim Sat: 20 Mart
beklenen doğum tarihi :25 Aralık
Cinsiyet kız
Ben ekliyorum listeye hoşgeldin canım. Tablodaki tüm bilgilerini yazarsan ekleyeyim. Yaş
Kaçıncı çocuk
Kese görünme zamanı (hafta+gün şeklinde)
Kalp atışı duyulma zamanı
Belliyse bebeğinin ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…