- 23 Ekim 2024
- 6.742
- 11.543
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #46.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde ebebekte gezerken 1 paket sleepy bionatural aldık canım benimde stok gibi bir derdim yok çok haklısın iyi gelip gelmeyeceği belli değil ama birer pakette olsun istiyorum prima da alıcamYa ben şundan aldım ama çok araştırmadım açıkçası stok da yapmadım her bezin her bebekte davranışı farklıymış pişik vs olursa başka markaya geçerim diye şiödilik sadece bunu aldım
Sleepy Bio Natural Premium Plus Gross Paket Bebek Bezi 1 Numara Newborn 100 Adet
Kankam geçmiş olsun, aşıyı yaptırsaydın parvoşu dinleyin bana atacağınaEnflasyon zammini bile dusuk veriyorlarama ins verirler
![]()
Primayı cidden herkes öneriyor ama benim de aklımda canım onu da denemek isterim ben deBizde ebebekte gezerken 1 paket sleepy bionatural aldık canım benimde stok gibi bir derdim yok çok haklısın iyi gelip gelmeyeceği belli değil ama birer pakette olsun istiyorum prima da alıcam
Ne bileyim sen olmayinca ben sormadim bile parvosaKankam geçmiş olsun, aşıyı yaptırsaydın parvoşu dinleyin bana atacağınaben bakayım şimdi kaça almışım
Kanka tarihlerimizde yakın haNe bileyim sen olmayinca ben sormadim bile parvosa![]()
Bu fiyat iyi gibi yaBizde ebebekte gezerken 1 paket sleepy bionatural aldık canım benimde stok gibi bir derdim yok çok haklısın iyi gelip gelmeyeceği belli değil ama birer pakette olsun istiyorum prima da alıcam
Sen zaten hep benden ucuza kapatıyon
Şey desek daha doğru kanka "sen hep kazık yiyorsun"Sen zaten hep benden ucuza kapatıyon![]()
Ahshha askim senin kaziklanislarini birinin dengelemesi lazim bu gruptaSen zaten hep benden ucuza kapatıyon![]()
Tipim müsait demek buna aşkoŞey desek daha doğru kanka "sen hep kazık yiyorsun"![]()
İzindeyim bundan sonra reisAhshha askim senin kaziklanislarini birinin dengelemesi lazim bu grupta![]()
Ay nereyle ve hangi model foto atar mısın ben çok kararsız kaldımKız sordu kızlar hastane süsü ne zaman anlaşmak lazım diye, geri dönüp aramaya üşendimbana en geç kasım 15 dediler ama ben taa eylülde anlaştım
İstanbuldamısın aşkoAy nereyle ve hangi model foto atar mısın ben çok kararsız kaldım
Olabilir canım teşekkür ederimYani pahası büyük parçalar olarak onlar geldi aklıma. Ben geçen ay yurtdısındaydım nike tan eşofman ayakkabı falan almıştım ama o kadar da fiyat farkı yoktu. Belki sen de öyle ilk adım ayakkabısını aldırabilirsin hatıra olmuş olur hem
Yess ataşehir acıbadem inşallah doğum için deİstanbuldamısın aşko
Burası benimki, ama link atamıyorum ifşa olacam diyeYess ataşehir acıbadem inşallah doğum için de