- Konu Sahibi annabelica
- #46.941
Model hangisiBurası benimki, ama link atamıyorum ifşa olacam diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Model hangisiBurası benimki, ama link atamıyorum ifşa olacam diye![]()
canım senin kızın ismi belli ozaman Duru mu olcak?Eki Görüntüle 3662841 kızlar bu da benim hastanede çekim için yaptırdığım takım çok beğenmiştim çok da güzel geldi şükür
ben böyle bir şey istedimModel hangisi
Her şeyi getirsinler çünkü her şey pahalı burdaOlabilir canım teşekkür ederimbakayım bende olmadı gönlünden ne geçiyorsa al derim çok şükür hemen hemen bitirdik gibi alışverişi
Evet canım Duru olacak inşallah. Eşim Zeynep duru istiyor ama kararsızım ben tek isimden yanayım. Erkeklerin de zeynep ismi sevdasıcanım senin kızın ismi belli ozaman Duru mu olcak?
adminim yazsın listeye?
Oo bu çok gösterişli maşallahben böyle bir şey istedim
Aşkım o zaman daha küçük yapanlarlada anlaşsan olurOo bu çok gösterişli maşallahben sadece kapı süsü ve kapı önüne düşünüyorum
Bir tane yer daha var onu atayım istersenOo bu çok gösterişli maşallahben sadece kapı süsü ve kapı önüne düşünüyorum
zeynepde güzel ve hic modası bitmeyen isim ondanEvet canım Duru olacak inşallah. Eşim Zeynep duru istiyor ama kararsızım ben tek isimden yanayım. Erkeklerin de zeynep ismi sevdası![]()
Olur fikir olur bana daBir tane yer daha var onu atayım istersen
Evet aşko oda hazırKizlar o zaman yeni bi maddeyi getiriyorum harcama listesine: yenidogan fotografi cektirecek misiniz?dogumdan 10 gun icinde cekilmesini oneriyolarmis ben su hesaba denk geldim cok begendim
baska onerisi olan var mi?
Bu canımOlur fikir olur bana da
Ben bununla anlaştımEvet aşko oda hazırçektirecem
Bakcam buna daBen bununla anlaştım
Sık yapıyorlar bizim hastanede çekim kankaBakcam buna da![]()
Bu şeklin kasnak panosunu işleyebilirim ama tabi el nakışıyla bu makine nakışı. Kapı süsü olarak asabilirsinizEki Görüntüle 3662841 kızlar bu da benim hastanede çekim için yaptırdığım takım çok beğenmiştim çok da güzel geldi şükür
Oyyy
Birer paket alınabilir bence de aşko