- 15 Mayıs 2022
- 2.874
- 4.429
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #47.121
Kuzu ben almadım eski iç çamaşırlarım oluyor hala. Şuan Şunları kullanıyorum benKızlar hamile kulodu aldiniz mi? benimkiler artik gobekten rahatsiz etmeye basladi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu ben almadım eski iç çamaşırlarım oluyor hala. Şuan Şunları kullanıyorum benKızlar hamile kulodu aldiniz mi? benimkiler artik gobekten rahatsiz etmeye basladi![]()
Silvernurse iyi diyorlar kuzumKızlar bir de gümüş kapak hangi marka iyi acaba? Kasım indirimlerinde hedef odaklı bekleyelim![]()
Depend giyiliyor o külot şeklinde zaten külota ihtiyaç olmuyorO gobeklilerden lazim mi ya gercekten hastane cantasinda
Oyle miymis en cok satan da o cikiyo zaten sankiSilvernurse iyi diyorlar kuzum
Aaa iyi bilgiDepend giyiliyor o külot şeklinde zaten külota ihtiyaç olmuyor![]()
Canım gümüş kapak kullanmış biri olarak püf noktasının ayarı olduğunu söyleyebilirim 925 ayarda var 999 ayarda. Saf gümüşe en yakını 999 ayar kabul edildiği için onu tercih et derim bir de çok dikkatli temiz kullanmadıkça kapak fayda sağlamıyor. Onun yerine aventin kapakları işlevsel benceKızlar bir de gümüş kapak hangi marka iyi acaba? Kasım indirimlerinde hedef odaklı bekleyelim![]()
Ben weleda aldım canımm, birde kenarda bephantol tutacamPişik kremi ne almıştınız hanımlar bu hafta onu da alayım![]()
Bende weleda aldım kuzumPişik kremi ne almıştınız hanımlar bu hafta onu da alayım![]()
Sagol canimm bi bakayim bunlaraCanım gümüş kapak kullanmış biri olarak püf noktasının ayarı olduğunu söyleyebilirim 925 ayarda var 999 ayarda. Saf gümüşe en yakını 999 ayar kabul edildiği için onu tercih et derim bir de çok dikkatli temiz kullanmadıkça kapak fayda sağlamıyor. Onun yerine aventin kapakları işlevsel bence
Benim 32 de muayene öncesinde nst ye gir gel dedi. Ama söylemediyse o hafta yapmayacaktır diye düşünüyorum. Sonraki randevum 35 te, onda nst den bahsetmedi unuttu herhalde diye düşünüyorum, ben gene erken gider girerim nst yeKızlarr benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum doktorumla da bişey konuşmadık nst falan çevremdeki bi çok kişi 32de nstye sokuyor diyor ama bazıları da 35-36ya kadar hiç girmediklerini söylüyolar nasıl oluyo bu neye göre alıyo nstye?
Canım benim de uzun zamandır kasılmam var. Yürürken falan kalıyorum hatta taş gibi oluyor. Böyle söylediğimde yürüme o zaman dediAynen doktorum zaten gir derse girerim onun dediğinin üstüne bişey söylemiyorum da randevu taa haftaya cuma bu sefer çok uzun geldi süre o yüzden sürekli düşünüyorumbenim de kasılmam var ama 27de gittiğimde yalancı kasılmaların başladı falan demişti gerçekten de dinlenince geçen ağrı sızı yapmayan bi his. Bazen böyle internette sancısı varmış hissetmiyomuş falan okuyunca tedirgin oluyorum ya varsa fark etmiyosam diye
![]()
Bu da benim son yazdığımı çürüten bir vaka baktığındamorcelestial evet geçen hafta 32 haftalık kontrolüme güle oynaya gittim nst de sancım çıktı ve hastaneye yattım, halbuki ben hiçbir şey hissetmiyordum. İlaç içerek sancıları durdurduk şükür
Tabi bu herkeste böyle olacak değil tedirgin olmayın , doktor nst istemeseydi hiç haberim olmayacaktı![]()
Ben yaklaşık 4 aydır hamile külodu kullanıyorumKızlar hamile kulodu aldiniz mi? benimkiler artik gobekten rahatsiz etmeye basladi![]()
Bilemiyorum ki hiç zaten kendi kliniği gitmişken hadi gel diyip sokabilir deBenim 32 de muayene öncesinde nst ye gir gel dedi. Ama söylemediyse o hafta yapmayacaktır diye düşünüyorum. Sonraki randevum 35 te, onda nst den bahsetmedi unuttu herhalde diye düşünüyorum, ben gene erken gider girerim nst ye![]()
Hahahahaahahahha ayyy yıkıldımCanım benim de uzun zamandır kasılmam var. Yürürken falan kalıyorum hatta taş gibi oluyor. Böyle söylediğimde yürüme o zaman dediDoğum sancısı geldiğinde nasıl anlayacağım dedim, o öyle bir şey değil, hiç kafana takma çok güzel anlarsın dedi
![]()
Ben sivenonunkini aldım normal zamanlar için acil durumlar için de sudocrem aldımPişik kremi ne almıştınız hanımlar bu hafta onu da alayım![]()
Cahit can canım ismi eşim kendi ismini istiyor gerçekten de bende razı oldum başka isim bulamayinca isimsiz kalıcaktı yoksa@miranne @suheddaaaa @normal1insansevimliturta canolar karar verdiniz mi bebişin isimlerine?
listeyi dolduralım kızlar
![]()
Şu kızın şu liste için verdiği emek takdire şayan gerçekten
O kız bu gruba en çok emek verenlerden cidden kilonuz olsun başka bişey olsun en sıkı takip eden![]()
Pamuk eller klavyeye, hadi herkes bilgileri söylesin, darlamayın şu kızı![]()