• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kızlar bir de gümüş kapak hangi marka iyi acaba? Kasım indirimlerinde hedef odaklı bekleyelim 🤣
Canım gümüş kapak kullanmış biri olarak püf noktasının ayarı olduğunu söyleyebilirim 925 ayarda var 999 ayarda. Saf gümüşe en yakını 999 ayar kabul edildiği için onu tercih et derim bir de çok dikkatli temiz kullanmadıkça kapak fayda sağlamıyor. Onun yerine aventin kapakları işlevsel bence

Canım gümüş kapak kullanmış biri olarak püf noktasının ayarı olduğunu söyleyebilirim 925 ayarda var 999 ayarda. Saf gümüşe en yakını 999 ayar kabul edildiği için onu tercih et derim bir de çok dikkatli temiz kullanmadıkça kapak fayda sağlamıyor. Onun yerine aventin kapakları işlevsel bence
Sagol canimm bi bakayim bunlara

Kızlarr benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum doktorumla da bişey konuşmadık nst falan çevremdeki bi çok kişi 32de nstye sokuyor diyor ama bazıları da 35-36ya kadar hiç girmediklerini söylüyolar nasıl oluyo bu neye göre alıyo nstye?
Benim 32 de muayene öncesinde nst ye gir gel dedi. Ama söylemediyse o hafta yapmayacaktır diye düşünüyorum. Sonraki randevum 35 te, onda nst den bahsetmedi unuttu herhalde diye düşünüyorum, ben gene erken gider girerim nst ye 😅

Aynen doktorum zaten gir derse girerim onun dediğinin üstüne bişey söylemiyorum da randevu taa haftaya cuma bu sefer çok uzun geldi süre o yüzden sürekli düşünüyorum 🥹😂 benim de kasılmam var ama 27de gittiğimde yalancı kasılmaların başladı falan demişti gerçekten de dinlenince geçen ağrı sızı yapmayan bi his. Bazen böyle internette sancısı varmış hissetmiyomuş falan okuyunca tedirgin oluyorum ya varsa fark etmiyosam diye 🥲
Canım benim de uzun zamandır kasılmam var. Yürürken falan kalıyorum hatta taş gibi oluyor. Böyle söylediğimde yürüme o zaman dedi 😂 Doğum sancısı geldiğinde nasıl anlayacağım dedim, o öyle bir şey değil, hiç kafana takma çok güzel anlarsın dedi 😂

morcelestial morcelestial evet geçen hafta 32 haftalık kontrolüme güle oynaya gittim nst de sancım çıktı ve hastaneye yattım, halbuki ben hiçbir şey hissetmiyordum. İlaç içerek sancıları durdurduk şükür
Tabi bu herkeste böyle olacak değil tedirgin olmayın , doktor nst istemeseydi hiç haberim olmayacaktı 😁
Bu da benim son yazdığımı çürüten bir vaka baktığında 😂

Benim 32 de muayene öncesinde nst ye gir gel dedi. Ama söylemediyse o hafta yapmayacaktır diye düşünüyorum. Sonraki randevum 35 te, onda nst den bahsetmedi unuttu herhalde diye düşünüyorum, ben gene erken gider girerim nst ye 😅
Bilemiyorum ki hiç zaten kendi kliniği gitmişken hadi gel diyip sokabilir de 😂 yine de ben sokmazsa kendim isticem korktum 😂

Canım benim de uzun zamandır kasılmam var. Yürürken falan kalıyorum hatta taş gibi oluyor. Böyle söylediğimde yürüme o zaman dedi 😂 Doğum sancısı geldiğinde nasıl anlayacağım dedim, o öyle bir şey değil, hiç kafana takma çok güzel anlarsın dedi 😂
Hahahahaahahahha ayyy yıkıldım 😂 yürüme o zaman mı hahahah bi arkadaşıma da doktoru o ağrı seni zıplattığında anlarsın demişti ahahah

Back
X