Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Günaydın kızçeler bende normalde endişelenmem ama oğlumu sabah uyuturken karnımı tekmeledi çok fazla.degil ama işte yani bilinçli bir şekilde yapmıyor tabi ne bilsin ama bazen ayağımda sallayıp uyuturken tekme atıyor Allahım korusun ya artık bazen direkt karnıma koyuyirum elimi hemen

Onu sallarken önüne küçük bir yastık koy

Yolk saç var mıydı acaba sadece kese miydi

Kızlar hello, ben kontrole gittim geldim kan testleride verdim, bebeğimiz maşallah şu an sağlıklı görünüyor, darısı tüm bekleyenlerin başına, 7+0 gittiğimde minik kalbi 130 atıyordu, bu gün 7+4 154 olmuş, dr normalde 3 hafta sonra çağırdı ama geçmişte bir acı tecrübemiz olduğu için 2 haftada bir görecek bu sefer karından baktığı için tam net görünmüyor

Eklentiler

• IMG_3206.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar tsh değerim 3.97 t4 değerim 0.92 çıktı moralim çok bozuldu. Zaten 75 mg levotiron kullanıyordum. Dahiliyeye de gittim doz yükseltmedi ki normalde %25 arttırmam gerekirdi hamilelik olduğu için. 2 hafta önce baktırdığımda 2.06 çıkmıştı halbuki kısa sürede 2 katına çıkmış. Doktorlara da güvenemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Yarın 125 mg içip hafta içi 100 mg yapacağım. Canım çok sıkkın inşallah bir şey olmaz

Canım çok geçmiş olsun bu konuyla ilgili bir bilgim yok ama tsh artarsa ilaç dozunu yükseltiyorlar diye biliyorum buralarda okuduğum kadarıyla, acaba ayda bir arttırılması gerekiyor olabilir mi

Canım çok geçmiş olsun bu konuyla ilgili bir bilgim yok ama tsh artarsa ilaç dozunu yükseltiyorlar diye biliyorum buralarda okuduğum kadarıyla, acaba ayda bir arttırılması gerekiyor olabilir mi
Sağ ol canım Normalde 4 haftada bir bakılıyordu ama benim birden yükseliyor böyle. O yüzden 2 hafta bir takip ediyorum doz yükseltilecek inşallah kısa sürede toparlar. Özellikle ilk 12 hafta için çok kritik bebeğin gelişimi açısından o yüzden endişeleniyorum.

Maşallah canım ne güzel büyümüş

Evet doz yükselirse inşallah çabuk düşer için ferah tut, 20.haftada falan öğrenip o zaman kullanmaya başlayıp sağlıklı doğuranlar varmış, bir ara burada araştırmıştım ama benim normal gelmişti sonucum

Masallah saglikla gecsin gebeligin darisi bizimkilere

Canım benim gebeliğin 7 haftasında tsh 2,56 çıkmıştı ve doktorum şöyle demişti. Aslında sınırda ama yine de ilaç başlayalım çünkü bu haftalarda betahcg hızla artmaya devam ettiği için tsh baskılanıyor. Biraz sonra betahcg artışı artık bu kadar hızlı artmayacak ve tsh serbest kalıp artacak. Senin de bu yüzden artmış olabilir.

Canım daha önce kimyasal geçirdiğimde benimde tsh gebeliğie bağlı yükselmişti çok endişelenmiştim ama şu dr u dinleyince rahatlamıştım sende bir dinle.zeka geriliği falan tiroid çok çok yükselirse ve uzun süre hiç tedavi edilmezse düşük bir ihtimalle olabilir diyor onu bile zayıf vir ihtimal görüyor korkma.

Kizlar yolk sac ne ne degisik terimler var simdi ben kontrole gittigimde doktora ne sormaliyim hac haftalik oldugunu sorcm baska sormam gerekn ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…