- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.681
Ben folik asit konusunu çok araştirmiştim ocean marka kullanıyorumSıvı seyleri cok içince su disi da bende de bulanti oluyor kuzum. Icerken guzel geliyor sıkıntı olmuyor ama sonra bende de oluyor.
Onu sallarken önüne küçük bir yastık koyGünaydın kızçeler bende normalde endişelenmem ama oğlumu sabah uyuturken karnımı tekmeledi çok fazla.degil ama işte yani bilinçli bir şekilde yapmıyor tabi ne bilsin ama bazen ayağımda sallayıp uyuturken tekme atıyor Allahım korusun ya artık bazen direkt karnıma koyuyirum elimi hemen
Yolk saç var mıydı acaba sadece kese miydiCanım ben gittim dünkese göründü çok şükür doktor negatif hiçbişey söylemedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi. Bata göre 5+0 dı dün ama doktor 5+4 dedi bakalım ilerleyen süreçte duruma göre güncelleme gelir aralık annesi olucam gibi bu gidişle ya 3-6 Ocak arası şimdilik tahmini doğum
Canım çok geçmiş olsunKızlar tsh değerim 3.97 t4 değerim 0.92 çıktı moralim çok bozuldu. Zaten 75 mg levotiron kullanıyordum. Dahiliyeye de gittim doz yükseltmedi ki normalde %25 arttırmam gerekirdi hamilelik olduğu için. 2 hafta önce baktırdığımda 2.06 çıkmıştı halbuki kısa sürede 2 katına çıkmış. Doktorlara da güvenemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Yarın 125 mg içip hafta içi 100 mg yapacağım. Canım çok sıkkın inşallah bir şey olmaz
Sağ ol canımCanım çok geçmiş olsunbu konuyla ilgili bir bilgim yok ama tsh artarsa ilaç dozunu yükseltiyorlar diye biliyorum buralarda okuduğum kadarıyla, acaba ayda bir arttırılması gerekiyor olabilir mi
Benimde dunden beri cok degil ama ara ara bulaniyorCanim bende de aksam yemeginden sonra bulanti oluyor bir iki gündür yataga yatiyorum su an bile var mesela. Hele aksam cay falan ictiysem midem calkalaniyor. Sabahtan aksama gecti benimkide.
Maşallah canım ne güzel büyümüşKızlar hello, ben kontrole gittim geldim kan testleride verdim, bebeğimiz maşallah şu an sağlıklı görünüyor, darısı tüm bekleyenlerin başına, 7+0 gittiğimde minik kalbi 130 atıyordu, bu gün 7+4 154 olmuş,dr normalde 3 hafta sonra çağırdı ama geçmişte bir acı tecrübemiz olduğu için 2 haftada bir görecek bu sefer karından baktığı için tam net görünmüyor
Evet doz yükselirse inşallah çabuk düşer için ferah tut, 20.haftada falan öğrenip o zaman kullanmaya başlayıp sağlıklı doğuranlar varmış, bir ara burada araştırmıştım ama benim normal gelmişti sonucumSağ ol canımNormalde 4 haftada bir bakılıyordu ama benim birden yükseliyor böyle. O yüzden 2 hafta bir takip ediyorum doz yükseltilecek inşallah kısa sürede toparlar. Özellikle ilk 12 hafta için çok kritik bebeğin gelişimi açısından o yüzden endişeleniyorum.
Masallah saglikla gecsin gebeligin darisi bizimkilereKızlar hello, ben kontrole gittim geldim kan testleride verdim, bebeğimiz maşallah şu an sağlıklı görünüyor, darısı tüm bekleyenlerin başına, 7+0 gittiğimde minik kalbi 130 atıyordu, bu gün 7+4 154 olmuş,dr normalde 3 hafta sonra çağırdı ama geçmişte bir acı tecrübemiz olduğu için 2 haftada bir görecek bu sefer karından baktığı için tam net görünmüyor
Maşallah canım ne güzel büyümüş
Amin kızlar çok teşekkür ederimMasallah saglikla gecsin gebeligin darisi bizimkilere
Merhaba yolk saç göründü dedi doktor tabi ben bişey görmedim deYolk saç var mıydı acaba sadece kese miydi
Canım benim gebeliğin 7 haftasında tsh 2,56 çıkmıştı ve doktorum şöyle demişti. Aslında sınırda ama yine de ilaç başlayalım çünkü bu haftalarda betahcg hızla artmaya devam ettiği için tsh baskılanıyor. Biraz sonra betahcg artışı artık bu kadar hızlı artmayacak ve tsh serbest kalıp artacak. Senin de bu yüzden artmış olabilir.Kızlar tsh değerim 3.97 t4 değerim 0.92 çıktı moralim çok bozuldu. Zaten 75 mg levotiron kullanıyordum. Dahiliyeye de gittim doz yükseltmedi ki normalde %25 arttırmam gerekirdi hamilelik olduğu için. 2 hafta önce baktırdığımda 2.06 çıkmıştı halbuki kısa sürede 2 katına çıkmış. Doktorlara da güvenemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Yarın 125 mg içip hafta içi 100 mg yapacağım. Canım çok sıkkın inşallah bir şey olmaz
Canım daha önce kimyasal geçirdiğimde benimde tsh gebeliğie bağlı yükselmişti çok endişelenmiştim ama şu dr u dinleyince rahatlamıştım sende bir dinle.zeka geriliği falan tiroid çok çok yükselirse ve uzun süre hiç tedavi edilmezse düşük bir ihtimalle olabilir diyor onu bile zayıf vir ihtimal görüyor korkma.Kızlar tsh değerim 3.97 t4 değerim 0.92 çıktı moralim çok bozuldu. Zaten 75 mg levotiron kullanıyordum. Dahiliyeye de gittim doz yükseltmedi ki normalde %25 arttırmam gerekirdi hamilelik olduğu için. 2 hafta önce baktırdığımda 2.06 çıkmıştı halbuki kısa sürede 2 katına çıkmış. Doktorlara da güvenemeyeceksek ne yapacağız bilmiyorum. Yarın 125 mg içip hafta içi 100 mg yapacağım. Canım çok sıkkın inşallah bir şey olmaz
Özele mi gittiniz devlete mi benim 4+5 de Yolk saç gözükmedi de merak ettimMerhaba yolk saç göründü dedi doktor tabi ben bişey görmedim de
Devlete gittim şehir hastanesi. Küçük olduğundandır 1 hafta bile o kadar fark ediyo ki ilk dönemlerde merak etmeyinÖzele mi gittiniz devlete mi benim 4+5 de Yolk saç gözükmedi de merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?