Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Cok sagol canimm. İnşallah her günümüz her ayımız yolunda gider saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Amin canım bu arada bende 3 hafta daha sabredemedim devlete gittim kontrole ay hiç kalp atısı vs duymamış gibi kalp dinlettiler bana pazartesi günü muhtemelen doğum paketini alcazda dedim her şey yolunda mı bir bakalım sonrsonra iade iptsl uğraşmayalım şükür herşey yolundaymış bizdede

Anladım canım sağ ol video içimi rahatlattı. Önlemini aldıkça çok yükselmiyormuş o zaman sıkıntı olmaz inşallah zaten sürekli takipteyim.

Niye yukselir acaba durduk yere. Benim de 20sinde kan vermem gerekiyormus. Bende erken vermek istiyorum aslinda ne yalan soyleyeyim. 2.50 gibi biseydi benimde en sonki testte.
Dahiliyeciden rica etseydin endokrine yollasaydi seni bi
Benim normalde de böyle canım hipotiroidim var. Hamilelikte bebek kendisi üretemediği için tiroid hormonunu senden karşılıyor özellikle ilk 12 hafta için önemli.

Anladım canım sağ ol video içimi rahatlattı. Önlemini aldıkça çok yükselmiyormuş o zaman sıkıntı olmaz inşallah zaten sürekli takipteyim.
Tabi canım sen sonuç hiç tedavisiz bırakmamışsın ki bu dr iyi bir dr güveniyorum dediklerine seninde için rahat olsun googleden bakma sinir ediyorlar insanı

Benim normalde de böyle canım hipotiroidim var. Hamilelikte bebek kendisi üretemediği için tiroid hormonunu senden karşılıyor özellikle ilk 12 hafta için önemli.
Bende de hipertiroid var ilac kullaniyorum doktor tiroid ilacini sakin birakma dedi sizinki 25 lik mi ilaclar

Bende de hipertiroid var ilac kullaniyorum doktor tiroid ilacini sakin birakma dedi sizinki 25 lik mi ilaclar
Benim hipotiroid var tiroid yetmezliği oluyor. Ben gebelik öncesi de 75 mg kullanıyordum ona devam ettim ama doz yükseltmek gerekecek tabi

Maşallah canım benim çok sevindim en azından endişelerin birazda olsun geçmiştir

Benim hipotiroid var tiroid yetmezliği oluyor. Ben gebelik öncesi de 75 mg kullanıyordum ona devam ettim ama doz yükseltmek gerekecek tabi
Benimde yuksekti ilac kullandim hatta dustu diye gebelik olmus doktor sakin birakma dedi tiroid yuzunden de strese giriyorum ablamin arkadasi sanirim 12 falan olmaliydi bebegini kaybetti gelisimj duruyormus bebeklerin cok uzuldum

Canım seninki küçük endişelenme. Benim birisi 7 cm ölçtü birisi 4 cm. 7 cm olan 5 cme düştü. Sadece biraz ağrılı oluyor benim doktorum da patlamasını istemiyorum dedi.

Benim de ağrım oluyor, ben de bebekten sanıyorum meğerse kist ağrısıymış, küçülür inşallah, senin kaçıncı hafta da küçüldü canım

Karından mı bakıldı ?
Benim karından 5+1 de sadece kese görüldü :) ancak vajinal görülebilir ondanda geç döllenme vs oldu ise yine görülmeyebilir daha çok küçük merak etmeyin
Vajinal bakıldı daha erken dimi 4+5 de Yolk saçın görünmemesi 2 hafta kontrolüm var tekrardan

Benim de ağrım oluyor, ben de bebekten sanıyorum meğerse kist ağrısıymış, küçülür inşallah, senin kaçıncı hafta da küçüldü canım
9. Haftada bi tık küçüldü. Yok bebek ağrı yapmıyor kistten oluyor. Ama bebekle aynı yerde değilmiş bu kistler patlamasını istemiyorum dedi sadece. Onun içinde ani hareket ev süpürme yapmamı istemiyor. Vileda bile yasakladı. Sende yapma. Eğer küçülmezse doğumda alıyorlarmış.

Vajinal bakıldı daha erken dimi 4+5 de Yolk saçın görünmemesi 2 hafta kontrolüm var tekrardan
Canım sakin ol herkes erken diye yazmış ya, evet gerçekten erken, 4+5 kese anca görünür, yolk 5.haftadan sonra görünmeye başlıyor, benim 5+3 karından sadece kese göründü, vajinal bakınca yolk gördüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…