- 16 Eylül 2024
- 5.581
- 4.953
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.721
Cok sagol canimm. İnşallah her günümüz her ayımız yolunda gider saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimiziSevindim canım herşeyin yolunda gitmesine
Amin canım bu arada bende 3 hafta daha sabredemedim devlete gittim kontroleCok sagol canimm. İnşallah her günümüz her ayımız yolunda gider saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Anladım canım sağ ol video içimi rahatlattı. Önlemini aldıkça çok yükselmiyormuş o zaman sıkıntı olmaz inşallah zaten sürekli takipteyim.Estağfurullah canım kimyasalın çokta sebebi aranmıyor 1 kez olunca dr un dediğine göre çoğu kadın farkında olmadan geçirirmiş adetim 5 6 gün gecikti sanarlarmış anlamazlarmış.benim betalarım 2 gebeliğimde de hep yüksek çıkardı kimyasalda 100 le öğrenmiştim düşüktü normale göre bunda 7530 la öğrendim mesela.beta düşük olunca genelde kimyasala dönüyor tsh ile ilgili olduğunu hiç sanmıyorum o yüzden. Birde yaşım 38 kimyasal olma olasılığı artıyor tabi.
Normal canım 10 güne kalp atışı da yolk sac da gözükürVajinal bakıldı
Benim normalde de böyle canım hipotiroidim var. Hamilelikte bebek kendisi üretemediği için tiroid hormonunu senden karşılıyor özellikle ilk 12 hafta için önemli.Niye yukselir acaba durduk yere. Benim de 20sinde kan vermem gerekiyormus. Bende erken vermek istiyorum aslinda ne yalan soyleyeyim. 2.50 gibi biseydi benimde en sonki testte.
Dahiliyeciden rica etseydin endokrine yollasaydi seni bi
Tabi canım sen sonuç hiç tedavisiz bırakmamışsın ki bu dr iyi bir dr güveniyorum dediklerine seninde için rahat olsun googleden bakma sinir ediyorlar insanıAnladım canım sağ ol video içimi rahatlattı. Önlemini aldıkça çok yükselmiyormuş o zaman sıkıntı olmaz inşallah zaten sürekli takipteyim.
Bende de hipertiroid var ilac kullaniyorum doktor tiroid ilacini sakin birakma dedi sizinki 25 lik mi ilaclarBenim normalde de böyle canım hipotiroidim var. Hamilelikte bebek kendisi üretemediği için tiroid hormonunu senden karşılıyor özellikle ilk 12 hafta için önemli.
Evet zaten 75 mg ilaç içiyordum doz yükseleterek devam ederim inşallah düşer kısa süredeTabi canım sen sonuç hiç tedavisiz bırakmamışsın ki bu dr iyi bir dr güveniyorum dediklerine seninde için rahat olsun googleden bakma sinir ediyorlar insanı
Benim hipotiroid var tiroid yetmezliği oluyor. Ben gebelik öncesi de 75 mg kullanıyordum ona devam ettim ama doz yükseltmek gerekecek tabiBende de hipertiroid var ilac kullaniyorum doktor tiroid ilacini sakin birakma dedi sizinki 25 lik mi ilaclar
Maşallah canım benim çok sevindimCanim şükür bizimde yolundaymis hersey. Doktorumuz bizimde sık kontrol istiyor. Haftaya yine cagirdi. 9.haftada kalp atışını takip ediyormus. O nedenle istedi benim kanama olmustu ya gecen muayeneden sonra dr daha cok o sebeple cagirdigini söyledi. İnşallah Allahım böyle saglikla devam edip saglikla kucagimiza almayi nasip eder bebeklerimizi
Şeker de hafta ici saglik ocaginda verecegim galiba. Bugun hastane cok kalabalikti ve benim midem asiri rahatsiz oldu acliktan sabaha kadar uyuyamadigim icin dayanamadim test yaptirmadim.
Benimde yuksekti ilac kullandim hatta dustu diye gebelik olmus doktor sakin birakma dedi tiroid yuzunden de strese giriyorum ablamin arkadasi sanirim 12 falan olmaliydi bebegini kaybetti gelisimj duruyormus bebeklerin cok uzuldumBenim hipotiroid var tiroid yetmezliği oluyor. Ben gebelik öncesi de 75 mg kullanıyordum ona devam ettim ama doz yükseltmek gerekecek tabi
Canım seninki küçük endişelenme. Benim birisi 7 cm ölçtü birisi 4 cm. 7 cm olan 5 cme düştü. Sadece biraz ağrılı oluyor benim doktorum da patlamasını istemiyorum dedi.
Vajinal bakıldı daha erken dimi 4+5 de Yolk saçın görünmemesi 2 hafta kontrolüm var tekrardanKarından mı bakıldı ?
Benim karından 5+1 de sadece kese görüldü :) ancak vajinal görülebilir ondanda geç döllenme vs oldu ise yine görülmeyebilir daha çok küçük merak etmeyin
9. Haftada bi tık küçüldü. Yok bebek ağrı yapmıyor kistten oluyor. Ama bebekle aynı yerde değilmiş bu kistler patlamasını istemiyorum dedi sadece. Onun içinde ani hareket ev süpürme yapmamı istemiyor. Vileda bile yasakladı. Sende yapma. Eğer küçülmezse doğumda alıyorlarmış.Benim de ağrım oluyor, ben de bebekten sanıyorum meğerse kist ağrısıymış, küçülür inşallah, senin kaçıncı hafta da küçüldü canım
Çok teşekkür ederim doktorum da erken demişti de merak ettim yine deNormal canım 10 güne kalp atışı da yolk sac da gözükür
Canım sakin ol herkes erken diye yazmış ya, evet gerçekten erken, 4+5 kese anca görünür, yolk 5.haftadan sonra görünmeye başlıyor, benim 5+3 karından sadece kese göründü, vajinal bakınca yolk gördülerVajinal bakıldı daha erken dimi 4+5 de Yolk saçın görünmemesi 2 hafta kontrolüm var tekrardan
Bence erken canım biraz daha bekleVajinal bakıldı daha erken dimi 4+5 de Yolk saçın görünmemesi 2 hafta kontrolüm var tekrardan
Bende tutmadı o zaman ilk gebeliğimde de normaldi hep tsh :) ama erkek oldu :)Kızlar tsh yükselmesi erkek bebekte oluyormuş diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?