Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Olabilir canım takipte olacağım zaten ama bebeğin gelişimi açısından sıkıntı olursa diye korkuyorum tiroid hormonu özellikle beyin gelişimi açısından çok önemliymiş

Kimyasalın sebebi neydi canım acaba tsh yüzünden gelişimi durma gibi bi durum olur mu o yüzden soruyorum korktuğum için seni üzmeyi hiç istemem

Benimde 4+5 deyken sadece kese göründü Yolk saç yoktu normal mi sizd

Canim şükür bizimde yolundaymis hersey. Doktorumuz bizimde sık kontrol istiyor. Haftaya yine cagirdi. 9.haftada kalp atışını takip ediyormus. O nedenle istedi benim kanama olmustu ya gecen muayeneden sonra dr daha cok o sebeple cagirdigini söyledi. İnşallah Allahım böyle saglikla devam edip saglikla kucagimiza almayi nasip eder bebeklerimizi
Şeker de hafta ici saglik ocaginda verecegim galiba. Bugun hastane cok kalabalikti ve benim midem asiri rahatsiz oldu acliktan sabaha kadar uyuyamadigim icin dayanamadim test yaptirmadim.

Niye yukselir acaba durduk yere. Benim de 20sinde kan vermem gerekiyormus. Bende erken vermek istiyorum aslinda ne yalan soyleyeyim. 2.50 gibi biseydi benimde en sonki testte.
Dahiliyeciden rica etseydin endokrine yollasaydi seni bi

Hayırlı günler hanım. Ben de bugün kalp atışını gördüm çok şükür. Ama henüz küçük oldugu için cihazdan duyulmaz dedi doktor. 8.hafta gibi tekrar gideceğim inşallah. Sağlık ocağında kan vermem gerekiyormuş testler için. Aç veya tok nasıl gitmem gerekiyor? Hangi testler yapılıyor? Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Canım seninki küçük endişelenme. Benim birisi 7 cm ölçtü birisi 4 cm. 7 cm olan 5 cme düştü. Sadece biraz ağrılı oluyor benim doktorum da patlamasını istemiyorum dedi.

Kimyasalın sebebi neydi canım acaba tsh yüzünden gelişimi durma gibi bi durum olur mu o yüzden soruyorum korktuğum için seni üzmeyi hiç istemem
Estağfurullah canım kimyasalın çokta sebebi aranmıyor 1 kez olunca dr un dediğine göre çoğu kadın farkında olmadan geçirirmiş adetim 5 6 gün gecikti sanarlarmış anlamazlarmış.benim betalarım 2 gebeliğimde de hep yüksek çıkardı kimyasalda 100 le öğrenmiştim düşüktü normale göre bunda 7530 la öğrendim mesela.beta düşük olunca genelde kimyasala dönüyor tsh ile ilgili olduğunu hiç sanmıyorum o yüzden. Birde yaşım 38 kimyasal olma olasılığı artıyor tabi.

Hayırlı uğurlu olsun
Aç gidin şeker tsh de bakılıyor

Sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine

Teşekkür ederim 4+5de kontrole gittim kesem vardı Yolk saç yoktu normal mi sizce??
Karından mı bakıldı ?
Benim karından 5+1 de sadece kese görüldü :) ancak vajinal görülebilir ondanda geç döllenme vs oldu ise yine görülmeyebilir daha çok küçük merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…