- 16 Eylül 2024
- 5.610
- 4.997
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.661
Canim benim hep gittigim prof vardi devlette ama nadiren kendi yerinde oluyordu hep asistanlar oluyordu. Her defasinda insallah kendisi olur diye dua ederek gidiyordum bi gidiyordum ki cinsiyeti bile farkli bir asistanBen 2 hafta onceden randevu almaya calisacam ki denk gelsin esini iceri almama bedeni ne napacak sanki esiniz icerde sacma bence
Ay aman insallah bende oyle olmaz surekli degisirse bende sklirimCanim benim hep gittigim prof vardi devlette ama nadiren kendi yerinde oluyordu hep asistanlar oluyordu. Her defasinda insallah kendisi olur diye dua ederek gidiyordum bi gidiyordum ki cinsiyeti bile farkli bir asistan
Ah ahh sorma almiyorlar. Sanki biz bebekleri kendi kendimize yapiyoruz. Girerken soruyorum mesela esim de girebilir mi diye hayir olmaz diyorlar. Yani esimden gizli neyim olabilir ki..
Zaten o nedenle özele yöneliyor insanlar. Hem ayni doktor süreci takip ediyor. Hemde eşinle giriyorsun. Mesela kalp atışını devlette anca tek basina gosteriyor. Ben onceki gebeligimde gittigimde bana dinletmedi bile sadece gösterdiAy aman insallah bende oyle olmaz surekli degisirse bende sklirim
Ay dur strese girdim simdiden ben kalp atisini dinlemeye gidince doktora sorarim esimde gelsin mi bakalim ne diyecekZaten o nedenle özele yöneliyor insanlar. Hem ayni doktor süreci takip ediyor. Hemde eşinle giriyorsun. Mesela kalp atışını devlette anca tek basina gosteriyor. Ben onceki gebeligimde gittigimde bana dinletmedi bile sadece gösterdiustelik haftasi ileriyken. Herseyi tek basina hallediyorsun orda. Adamlar agac gibi dikiliyor muayene odalarinin önünde
Bence kalp atışını riske atmayin özel bir klinige gidin cogumuz öyle yaptikAy dur strese girdim simdiden ben kalp atisini dinlemeye gidince doktora sorarim esimde gelsin mi bakalim ne diyecek
Ya doktor bana 3 hafta sonra gel dedi diye ona gitmek istiyorum insallah sorun cikmaz ve esimde dinler kalp atislarini olmadi dediginiz gibi ozele giderimBence kalp atışını riske atmayin özel bir klinige gidin cogumuz öyle yaptik
Ben devlette sordum erkek girmesi yasak dedi, kameraya çeksem o şekilde dinletsem olur mu dedim ona da yasak dedi kalp atışını dinletemedim eşimeAy dur strese girdim simdiden ben kalp atisini dinlemeye gidince doktora sorarim esimde gelsin mi bakalim ne diyecek
Ay şaka gibi gerçekten çok zor, kameranın ne sakıncası varmış, sanki doktorun güzel suratını çekiyorsun, yani Allah özellerin yokluğunu göstermesin, muhtaçta etmesin diyorum sözün bittiği yerdeyizBen devlette sordum erkek girmesi yasak dedi, kameraya çeksem o şekilde dinletsem olur mu dedim ona da yasak dedi kalp atışını dinletemedim eşime
Kolay kolay almazlar canim iceriye ama yine de sen bilirsin.Ya doktor bana 3 hafta sonra gel dedi diye ona gitmek istiyorum insallah sorun cikmaz ve esimde dinler kalp atislarini olmadi dediginiz gibi ozele giderim
Cocugun babasi defil sankiBen devlette sordum erkek girmesi yasak dedi, kameraya çeksem o şekilde dinletsem olur mu dedim ona da yasak dedi kalp atışını dinletemedim eşime
Olmadi gizlice ses kaydina alirimKolay kolay almazlar canim iceriye ama yine de sen bilirsin.
Bacim birsey soracam gece bu vakitlerde midem bulaniyor bu normalmi gun icinde oek yk ama bugn basladi ikndi fln ama genelde gece midem bulaniyorKolay kolay almazlar canim iceriye ama yine de sen bilirsin.
Canim bende de aksam yemeginden sonra bulanti oluyor bir iki gündür yataga yatiyorum su an bile var mesela. Hele aksam cay falan ictiysem midem calkalaniyor. Sabahtan aksama gecti benimkide.Bacim birsey soracam gece bu vakitlerde midem bulaniyor bu normalmi gun icinde oek yk ama bugn basladi ikndi fln ama genelde gece midem bulaniyor
Sıvı seyleri cok içince su disi da bende de bulanti oluyor kuzum. Icerken guzel geliyor sıkıntı olmuyor ama sonra bende de oluyor.Kızlar, işten geldikten sonra uyumuşum, bu saatte uyandım, gün boyunca hiçbir şey yemedim sadece zeytin, şimdi de canım soğuk latte istedi diye eşim alıp geldi, içtim, midem çok karıştı, içerken çok iyi geldi bana, gerçekten her gün haftaları sayıyorumama ne yazık ki hep aynı haftadaymışım gibi hissediyorum, yazılanları yeni okudum
Doktorum bana folik asit verdi, Gebyfoll diye bir marka, ilk defa da duydum ve zor bulduk çok gezmiş eşim bulmak için, sizler ne kullanıyorsunuz?
Sıvı seyleri cok içince su disi da bende de bulanti oluyor kuzum. Icerken guzel geliyor sıkıntı olmuyor ama sonra bende de oluyor.
Hayır sakın korkma bende 6+3 de gittim vajinal bile duyulmadı bi kere attı 7+2 de öyle güzeldi ki maşallahı vardı sabret haftaya duyarsınKızlar merhaba. Bugün 6+1 kalp atışı için gittim. Vajinal baktı. Çook yavastı kalp atısı var ama duyulmadı. Ölçüm bile alınamadı. Haftaya tekrar gel dedi. Böyle olup hızlanan var mı?
Günaydıın nasıl umut verdiniz. İnşallah bizimde öyle olur.Hayır sakın korkma bende 6+3 de gittim vajinal bile duyulmadı bi kere attı 7+2 de öyle güzeldi ki maşallahı vardı sabret haftaya duyarsın
Geçti bir gün sonra öksürük ten dolayı oluşan rahim bağı agrısı canımendişelendiriyor
Evet canım çok haklısın problemi olan yada endişe duyan geçmişte ki yaşadıklarından elbette dha sık gidebilirBenim daha once gittigim baska bir dr vardi muayeneden sonra 10 gun icinde kontrol randevusu oluyordu 10gun icinde bir kez daha gorebiliyorduk bebisi gidip.
Su anki gittigim dr perinatolog o da 3 haftada bir gibi ilerleyecek galiba ilk trimester de. 2.trimesterde nasil bir yol izleyecegiz bilmiyorum henüz.
Problem olmadikca 4 hafta ideal olur ama gecmiste olumsuzluk yasayan biri veya farkli öyküsü olan biri icin 4 hafta cok uzun.
Keske herkes sorunsuz hamilelikler geçirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?