Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ya sağlıksız bebeği tutamazsın sağlıklıysa düşüremezsin diyorlar ya ne bileyim. Allah'a emanetler artık. Kızımı da ihmal edemiyorum çok küçük daha. İnşallah bir sorun olmaz evde bir bebek varken ağır kaldırmamak ne mümkün

Ben gittigimde cok guler yuzluydu doktor masallah diyim hatta ultrasonla bakti direk guldu ayy burda kese gibi birsey var git hemen kan ver emin olalim dedi bende ogleden sonra sonuc icin gelirim dedm yk kiz bekleme 11 gel dedi bende sasrdm ilk defa boyle bi doktora denk geldim

Bende özle gidiyorum şehir dışı uzak olmasına ragmen gittigimde doktor muane süresini 4 haftaya bir çekti ben memnunum açıkçası bence ideal olan 4 hafta

Ne güzel canim sansliymissin. Ama tekrar ayni doktora denk gelebilirsen tabi öyle de bir sorun oluyor. Memnunsan tabiki devlete git. Ama ben eşimi de almadiklari icin en büyük sebep bu ve hic güler yüzlü bir doktora da denk gelmedigim icin tercih etmiyorum. Arada yine de gidecegim tabi devlete de

Benim dün bu gün hiç öksürmedim ama 2 kasığımdada yoklamalar oluyor şiddetli değil ama belli ediyor kendini, takmamaya çalışıyorum
6. Haftadan 9 haftaya kadar benfe de vardı canım ama sımdi 10. Haftadayım o ara ara olanlar geçti fakat bu oksurme anı gelen batmalar yeni basladı ondan endıselendım

Bende özle gidiyorum şehir dışı uzak olmasına ragmen gittigimde doktor muane süresini 4 haftaya bir çekti ben memnunum açıkçası bence ideal olan 4 hafta
Benim daha once gittigim baska bir dr vardi muayeneden sonra 10 gun icinde kontrol randevusu oluyordu 10gun icinde bir kez daha gorebiliyorduk bebisi gidip.
Su anki gittigim dr perinatolog o da 3 haftada bir gibi ilerleyecek galiba ilk trimester de. 2.trimesterde nasil bir yol izleyecegiz bilmiyorum henüz.
Problem olmadikca 4 hafta ideal olur ama gecmiste olumsuzluk yasayan biri veya farkli öyküsü olan biri icin 4 hafta cok uzun.
Keske herkes sorunsuz hamilelikler geçirse

6. Haftadan 9 haftaya kadar benfe de vardı canım ama sımdi 10. Haftadayım o ara ara olanlar geçti fakat bu oksurme anı gelen batmalar yeni basladı ondan endıselendım
Aşkım bebek büyüyor artık rahim genişliyor oda kasık ağrısı yapıyormuş

Ben 2 hafta onceden randevu almaya calisacam ki denk gelsin esini iceri almama bedeni ne napacak sanki esiniz icerde sacma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…