• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Hello teyzeleeer 😍
Bugün buralara yetişemedim, oğlumuzun odasını boyuyoruz size de bir selam vermek istedik 👼🏻
CAnım bizde geçtiğimiz hafta boyadık polisan çeşme limonuna sanırım seninki de bizimkine yakın bir renk allah huzurlu mutlu zamanlar geçirmenizi nasip etsin odasında. Bitmiş halini de bekliyoruuz :)
Ebe yarın akşama kalmazsın doğurursun dedi doktor daha görmedi nstde sancım var ama ben hissetmiyorum sadece kanama oldu doktor görsün suni sancı verebiliriz dedi 😔
Canım naptın merak ettik? Ben 2 gün önce hareket etmiyor diye gittiğimde doktorumla konuştuk beni rahatlatmak için ; hiçbir sıkıntımız yok allaha şükür ama olumsuzlukları da konuşalım istersen şuan 26. haftadasın ilk hedef 6 hafta. 32 doğduğunu düşünürsek çok kısa bir süre kuvezde kalıp sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına. 32 den sonraki hedef de 36. Artık bebekler 36. haftada kuveze bile girmiyorlar hiç merak etme dedi. Hatta teknoloji ve imkanlar o kadar gelişti ki 1300-1400 g olan bebekler bile büyük oranda hayata tutunuyor diye anlatmıştı. Lütfen kendine stres yapma sende haftan da hiç az değil gayet güzel. Sonuç itibariyle bebişinin istediği zamanda doğum olmuş olacak o karar vermiş olacak bunun huzurunu yaşamaya bak bence canım. Allah yardımcın olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Günaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz
IMG_9134.webp

Günaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Allahımmm sabah sabah uyandığım mesaj 😍 Gözün aydın canım. Gebelik tarihimiz aynı ve siz var ya öyle güzel bi umut ışığı oldunuz ki bana anlatamam. Oğlunla hiç bir zorluk görmeyin inşallah. İkinizin de iyi olmasına çok ama çok sevindim 🐣❤️

Allahımmm sabah sabah uyandığım mesaj 😍 Gözün aydın canım. Gebelik tarihimiz aynı ve siz var ya öyle güzel bi umut ışığı oldunuz ki bana anlatamam. Oğlunla hiç bir zorluk görmeyin inşallah. İkinizin de iyi olmasına çok ama çok sevindim 🐣❤️
Teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah ❤️

Back
X