- Konu Sahibi annabelica
- #47.241
MaşallahGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Amin inşallah teşekkür ederimAy nasıl duygulandım arkadaşım, gözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün, adıyla yaşasın inşallah
![]()
Amin inşallahYaa maşallah sağlıkla mutlulukla büyütün gözünaydın canım![]()
Ay maşallah nazarlar değmesin çok mutlu oldum ikinizinde iyi olmasına rabbim sağlıkla mutlulukla büyümeyi nasip etsinGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Teşekkür ederimMaşallahgözünüz aydın çok güzel bişey ya gözlerim doldu valla
mutlu huzurlu sağlıklı ömrü olsun
![]()
Oyşş maşallah annesi gözünüz aydın çok güzel bir bebek allahım nazarlardan korusunGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Yaa maşallah canım sabah sabah nasıl güzel bir haber böyleGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
oyy Allahımmm ağlicam sen nasıl güzelsin maşallahGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Canım kontrolüm var bugün bakalım ne dicek haber ederim sanaKuzu seninde suyun fazlaydı herhalde neye dikkat etmemiz lazım doktorun bisey dedi mi benimki 1 hafta seker olc dedi sadece 19 mm çıktı
Ay inanamıyorum ilk bebeğimiz geldi ne kadar sağlıklı duruyor bin kere maşallahGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Canım benim tebrik ederim çok mutlu oldum iyi olmanıza grubumuzun ilk bebisi gelmis çok heyecanlandım gerçekten yavrunla mutlu huzurlu uzun ömürler diliyorum sanaGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Oyy maşallahAmin inşallah evet biraz şişmanız![]()
3400 doğdu
Tamam canim yazarsın güzel geçer inşallahCanım kontrolüm var bugün bakalım ne dicek haber ederim sana![]()
Maşallah duygulanmamak elde değilGünaydın kızlar biz sabah 5.25te oğlumla kavuştuk çok şükür ikimizde çok iyiyiz Eki Görüntüle 3663526
Yazıcam kızlar ilk doğum olmasına rağmen kolay geçti sizlere ilham olurAy seni darlamak istemiyoruz ama herkes merakta eminimmüsait olduğunda bize yaz nasıl bir süreçti ne durumdasınız diye
![]()
mevsimbahar18
Teşekkür ederizCanım benim tebrik ederim çok mutlu oldum iyi olmanıza grubumuzun ilk bebisi gelmis çok heyecanlandım gerçekten yavrunla mutlu huzurlu uzun ömürler diliyorum sana![]()
Çok şükür iyiyim dikişlerimde hafif sızlama var ama çok normal dediler kalktım odayı süslemeye başladık fotoğraf çekimi içinoyy Allahımmm ağlicam sen nasıl güzelsin maşallahcanım sen nasılsın aklım gece hep sendeydi ya
![]()