- 20 Nisan 2025
- 605
- 530
- 18
- 22
- Konu Sahibi annabelica
- #47.261
Amin inşallahYaa maşallah canım sabah sabah nasıl güzel bir haber böyleağlaya ağlaya okudum çok mutlu oldum sizin adınıza
Nasıl da güzel görünüyor Allah'ımmmm sağlıkla büyüsün yavrun
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahYaa maşallah canım sabah sabah nasıl güzel bir haber böyleağlaya ağlaya okudum çok mutlu oldum sizin adınıza
Nasıl da güzel görünüyor Allah'ımmmm sağlıkla büyüsün yavrun
![]()
Teşekkür ederimmevsimbahar18 canımmm ne güzel bir sabaha uyandık çok şükür, gözün aydın maşallah yavrucuğuna kavuştunuz
![]()
Amin inşallahOyşş maşallah annesi gözünüz aydın çok güzel bir bebek allahım nazarlardan korusunsağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah ömrü uzun bahtı açık olsun
![]()
Beslenmeylr alakalı hiçbir şey demedı. 30+1 bugün. Senın ne kadar gerılıkCanım kaçıncı haftandadı. Kaç hafta geri çıktı doktor beslenmene dikkat et demedi mi ben de de aynı durum var
İsmini de ekler misin canım Mustafa KemalAy inanamıyorum ilk bebeğimiz geldi ne kadar sağlıklı duruyor bin kere maşallahçok duygulandım
![]()
maşallah sizeeÇok şükür iyiyim dikişlerimde hafif sızlama var ama çok normal dediler kalktım odayı süslemeye başladık fotoğraf çekimi için
Canım ya geldik ama doktor izinliymis canım sıkıldı salı gelecekmisTamam canim yazarsın güzel geçer inşallah![]()
Hadi ya neyse sağlık olsun canımCanım ya geldik ama doktor izinliymis canım sıkıldı salı gelecekmis![]()
Canım gözün aydın saglıkla sevgıyle büyüsün mustafa kemal bebek.. İsmine de ayrı bayıldımİsmini de ekler misin canım Mustafa Kemal
2 hafta kadardı canım bana beslenmeye dikkat et dedi ben bugün hastahaneye gittim beslenmeme çok dikkat ettim geriliği kapanmış çok şükür hiç stres yapmayıp beslenmene dikkat et olur muBeslenmeylr alakalı hiçbir şey demedı. 30+1 bugün. Senın ne kadar gerılık
Beslenmeylr alakalı hiçbir şey demedı. 30+1 bugün. Senın ne kadar gerılık
Neler yaptın canım..2 hafta kadardı canım bana beslenmeye dikkat et dedi ben bugün hastahaneye gittim beslenmeme çok dikkat ettim geriliği kapanmış çok şükür hiç stres yapmayıp beslenmene dikkat et olur mu
Karın cevresı 2 hafta geride çıktı canım. 1356 kg genel kılosu normal dedı. Ama karın cevresı 2 haftadan bır kaç gün fazla geride..Ben de 30+3 ün canım, ne dedi sana doktorun, kilosumu az bebişinin
Canım sabah 2 haşlanmıl yumurta tahin pekmez kaşar peyniri yedim gün içinde bir kase yoğurt 3 bardak süt ceviz kuru yemiş kuru üzüm iki tane muz akşam da et veya tavuk mutlaka veya bakliyat protein ağırlıklı beslendimNeler yaptın canım..
Adının güzelliğiİsmini de ekler misin canım Mustafa Kemal
Karın cevresı 2 hafta geride çıktı canım. 1356 kg genel kılosu normal dedı. Ama karın cevresı 2 haftadan bır kaç gün fazla geride..
Ben de 30+3 ün canım, ne dedi sana doktorun, kilosumu az be
Dün gittim işte. Seninle ıkı gün var aramızdaEn son ne zaman gittin kontrole canım, kilosu iyi ama maşallah
Teşekkür ederimCanım gözün aydın saglıkla sevgıyle büyüsün mustafa kemal bebek.. İsmine de ayrı bayıldım![]()