• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Kız kardeşimle konuştum oda yeni doğum yaptı sayılır durumu anlattım bugün baya yormuştum kendimi dinlen geçer dedi biraz daha iyiyim gibi bakalım yalancı sancıydı diye düşünüyorum bakalım bakacağım umarım 2 3 hafta daha dayanır kızım 🙏☺️
Genelde dinlenince geçiyorsa mühim değil diyorlar dinlen bakalım geçmezse git mutlaka 🙏

Gerçekten aynı şeyleri yaşıyorum bu süreçte 6 yıl sonra tüp bebekle ikizlere hamile kalan bir kadınım ve kimle görüşürsem görüşeyim ilk sordukları ikisi de hala duruyor mu ikisi de sağlıklı mı ya da bi sıkıntı yok dimi diyorlar anlamıyorum neden sürekli bir sıkıntı varmış gibi hazırda bekliyorlar🙄🤦🏻‍♀️
Bazı insanlar enteresan bir şekilde vesvese vermeyi seviyor. Ben bu dönemde bunun iyice farkına vardım. Test yaptırdın mi die soruyolar yaptırdım dersen inşallah bir şey çıkmaz diyen var. Ya niye bı şey çıksın kardeşim.

Devamlı uyuyor sarılık olmasından korkuyorum emiyor yorulup uyuyor devamlı uyandırmaya çalışıyoruz biraz ağrım oldu dikişlerde birde tansiyonum düştü serum taktılar şuan iyiyim yarın sabah hastaneden çıkacağız
Oy canım benim yaaa inşallah geçer ağrıların bebişin uyuyor demesi bile beni duygulandiriyo Allah'ım ne güzel bir şey ya inşallah olmaz canım sarılık ,
Devamlı uyuyor sarılık olmasından korkuyorum emiyor yorulup uyuyor devamlı uyandırmaya çalışıyoruz biraz ağrım oldu dikişlerde birde tansiyonum düştü serum taktılar şuan iyiyim yarın sabah hastaneden çıkacağız
Dikkat et canım kendinede bebisede uyanmazlar ama doğru söylüyorsun biraz zor oluyor 🥹

Kızlar doğum hikayemi de yazayım sizler içinde örnek olsun gündüz çok fazla hareketliydi bebeğim bende biraz temizlik yapmıştım eğilip kalktığımda hep tekme atıyordu sonra akşam olunca hiç sancım ağrım yoktu ama çok ateş bastı yerimde duramıyordum bi duş alayım rahatlarım dedim duştan çıktım biraz uzandım birden bir şeyin aktığını hissettim altıma kaçırdım sandım üstümde de siyah pijama var ama koltuklarım krem renk eşim birden koltuk kan olmuş dedi sonra wc gittim baya kanamam olmuş hemen toparlandık hastaneye gittik hastane çantam hazırdı Allahtan ama isimli set sipariş ettim daha gelmedi hastaneye girdik ebe muayene ettim 3 cm açıklık var nst de de sancım var ama hissetmiyorum doktor bey de muayene etsin suni sancıya karar verir belki dedi aradan yarım saat falan geçti doktor geldi doğum başlamış artık durduramam kilosu boyu normal sezaryene da alamam bekleyelim dedi ebe geldi serum takıcam dedi ben suni sancıyı fitil sanıyordum meğersem serum dediği suni sancıymış ben hala kendi kıyafetimle yatıyorum hemşire önlük getirdi nolur nolmaz önlüğü giyin dedi yavaş yavaş kasıklarıma ağrı vurmaya başladı ebe pilates topu getirdi belim çok ağrıyor dedim belime masaj yaptı bi muayene edeyim dedi 5 cm olmuş saat 3 falandı merdiven indik çıktık sancı geldikçe eğil dedi artık baya bir baskı hissetmeye başladım ayakta duramıcam dedim biraz yere çömelelim bekleyelim dedi o esnada da suyum geldi hemen doğumhaneye gittik oradaki hemşire birden geliyor diye bağırdı bende birden tepkisinden dolayı korktum doktor gelene kadar ebe baktı kafası çıkmak üzere dedi 5.15te doğumhaneye girdik 5.25te doğurdum dizilerdeki gibi çığlık çığlığa olacak sanıyordum😂 ama çok şükür öyle olmadı Allah razı olsun ebelerde hemşirelerde çok iyiydi benimle hep ilgilenen ebe çok yardım etti hep motive etti beni doğumdan sonra ilk ona sarıldım doktor gelmeden ebe doğurtmuş oldu ten tene temas yaparken bebeğin eşi çıktı kordonu eşim kesti o esnada doktor geldi ben bu kadar çabuk beklemiyordum dedi o dikişlerimi hallederken bebeğimin muayenesi aşıları yapıldı başka bir yere götürmediler hep yanımdaydı bebeğim giyindikten sonra ilk emzirmemi de yaptım biraz tombiş hemen parmağını emmeye başladı dediler 😂sonra ben giyindim kucağıma aldım hemşire yürüyebilir misin dedi yürürüm dedim hemşireyle ebe koluma girdiler eşim kucağına aldı o şekilde çıktık odamıza geldik ağrı kesici serum falan taktılar doğumhanede emzirirken hiçbir şey anlamadım ebe geldi herkes dışarı alalım dedi sadece eşim kaldı o şekilde nasıl emzireceğimi gösterdi hastanenin çıkış setini giydirdiler ama biz sonra değiştirdik şimdi 45 dakikada bir emziriyorum çok şükür ikimizde iyiyiz oğlum 34 haftalık doğmasına rağmen hiç 34 haftalık gibi değil dediler biraz fazla uzun oldu inşallah herkesin benim gibi kolaylıkla geçer 😍❤️🙏
Maşallah ne kadar güzel bir doğum hikayesi olmuş. Bütün hamileler böyle doğum yaşasın inşallah

Oy canım benim yaaa inşallah geçer ağrıların bebişin uyuyor demesi bile beni duygulandiriyo Allah'ım ne güzel bir şey ya inşallah olmaz canım sarılık ,
Dikkat et canım kendinede bebisede uyanmazlar ama doğru söylüyorsun biraz zor oluyor 🥹
İnşallah zar zor uyanıyor daha gözlerini açık göremedik doğru düzgün ne renk çok merak ediyorum 🤣

Anladım canım ödeme ne kadar yaptınız acaba ? Seni de çok darladık ama hepimiz meraktayız 🤭
Estağfirullah ben olsam bende darlardım 🤣 toplam 135 bin verdik ama içinde bebek muayeneleri yok bazı hastanelerde 30 güne kadar ücretsiz oluyor ama burda ücretli o yüzden başka bir doktora götüreceğim

Hayrola canım canını neden sıktın
Tam doğum zamanıma kardeşim tiroid ameliyatı olacakmış ve annem onun yanına gidecekmiş. Kardeşimin 6,5aylık bebeği var. Eşinin ailesi ile aynı ilde yaşıyorlar aslında yardımcı olurlar. Onun doğumundan 50gün yanında kalmıştı. Sonrasında da darlandığı zaman 2kere daha gitti ama şimdi benim ikiz bebeğimle hiç öncelik olmamam çok kırdı beni. Hormon kaynaklı daha da duygusalım heralde.

Kızlar benim oğluşum aşırı hareketli dünden beri ya hareket etmemesi de korkutuyor ama fazla hareketli olması da beni tedirgin etmeye başladı. Neden olabilir ki? Yoksa 29.haftada olduğumuz için gayet normal mi? Daha dün hastanedeydim kontrole gittim yani herhangi Bişey söylemedi doktor normaldi her şey

Kızlar benim oğluşum aşırı hareketli dünden beri ya hareket etmemesi de korkutuyor ama fazla hareketli olması da beni tedirgin etmeye başladı. Neden olabilir ki? Yoksa 29.haftada olduğumuz için gayet normal mi? Daha dün hastanedeydim kontrole gittim yani herhangi Bişey söylemedi doktor normaldi her şey
İçim çıktı yani resmen 1-2 saattir hiç durmuyor sürekli ordan oraya kayıyo vuruyor kıpır kıpır hiç odaklanamıyorum başka bişeye

korkma canım hareketli olması çok güzel içini rahat tut endişe etme☺️

Back
X