• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Tam doğum zamanıma kardeşim tiroid ameliyatı olacakmış ve annem onun yanına gidecekmiş. Kardeşimin 6,5aylık bebeği var. Eşinin ailesi ile aynı ilde yaşıyorlar aslında yardımcı olurlar. Onun doğumundan 50gün yanında kalmıştı. Sonrasında da darlandığı zaman 2kere daha gitti ama şimdi benim ikiz bebeğimle hiç öncelik olmamam çok kırdı beni. Hormon kaynaklı daha da duygusalım heralde.
Canım annenle bu şekilde kırıldığını konuştun mu? Belki duygularını ifade edersen onun senin açından bakmasını sağlamış olursun. Tiroid ameliyatı ilk tetkiklerinde acil değil demiş doktorlar. Şimdi neden senin doğum zamanın ameliyat oluyor acaba, acı ağrı veren bir durumumu mu var?
yardıma ihtiyaç duyuyoruz bu çok normal umarım gönlünce olur her şey canım💕
Benim paketimde de öyle yazıyor.
Yeni doğan muayenesi topuk kanı aşı vs
3 -5.gündeki muayeneleri 2.topuk kanı işitme testi bundan sonrası kesin ücretli
6 yaşına kadar yüzde 20 indirim hakkı demiş :)
Bu ilk 28 gün ücretsiz olayı acaba acile falan götürdüğümüzde mi geçerli oluyor
Ben bu 28 günü çok duydum, hastanenin şikayetvar sayfasında doğumla alakalı olarak insanların bu konuda geriye dönük şikayette bulunduklarını ve ödemelerini aldıklarını yazmışlar. Sgk’ya başvurmuşlar iade almışlar.
Acil için değil tüm kontroller için geçerli.. yeni düzenlemeler varsa bilmiyorum ama çok denk geldim 28 gün ibaresine

Son düzenleme:
Kızlar minoris leke çıkarıcı güzel çıkarıyor lekeleri, almamış olanların bilgisi olsun. Özellikle sararan beyaz kıyafetler baya açıldı sanki hiç sarı leke kalmadı gibi sirinm sirinm tavsiyesiydi diye hatırlıyorum😊

Bepanthol aldım dedim diye demi bunlar kesn şirin çomak sokar demiştim😄😄😄
Hahahaha ay kuzu inan görmemişim bile 🙈
Kızlar minoris leke çıkarıcı güzel çıkarıyor lekeleri, almamış olanların bilgisi olsun. Özellikle sararan beyaz kıyafetler baya açıldı sanki hiç sarı leke kalmadı gibi sirinm sirinm tavsiyesiydi diye hatırlıyorum😊
Oh çok sevindim kuzum 😍

Kızlar sağ kaburgamın tam altında bi sertlik var gibi oturunca nefesim daralıyor bebişten midir sizce
Sertlik nasıl yani canım benimde bebiş bu ara orayı tekmeliyor ama sen sertlik diyince bebeğin kafası da olabilir orada arada kaymiyormu o sertlik yani hep oradami sabit

Sertlik nasıl yani canım benimde bebiş bu ara orayı tekmeliyor ama sen sertlik diyince bebeğin kafası da olabilir orada arada kaymiyormu o sertlik yani hep oradami sabit
İki hafta önce doktora gittiğimde başı aşağıdaydı canım hep sert değil ara ara orda bi sertlik var gibi otururken o tarafa doğru oturursam içimdeki şey sıkışıyor gibi hissediyorum

Bugün benim doğum günümdü ay ben
bile artık onemsemiyordum eşim hatırlamış sağolsun bide uygulamanın romantik mesajı vardı tabi 😂

Eklentiler

• 1000000529.webp
    1000000529.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000000528.webp
    1000000528.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 13
Yaa bak evet eğilirken de oluyor
Benim de böyle pozisyonu şuan ne durumda bilmiyorum ama sertlik oluyo elimi üstüne koyup beklediğimde fırt diye çektiğini hissediyorum 😂 kaburgama çok yakınsa hafif sağ veya sol hareket ettiğimde kastırıyo sıkışıyo gibi. Bebekler doğum pozisyonunda olsa da 34. Haftaya kadar sürekli değiştirebiliyormuş pozisyon. Yani o an ultrasonda baş aşağı olsa bile değiştirip tekrar rahat ettiği pozisyona dönebiliyomuş haftanı bilmiyorum ama 🤷‍♀️

Benim de böyle pozisyonu şuan ne durumda bilmiyorum ama sertlik oluyo elimi üstüne koyup beklediğimde fırt diye çektiğini hissediyorum 😂 kaburgama çok yakınsa hafif sağ veya sol hareket ettiğimde kastırıyo sıkışıyo gibi. Bebekler doğum pozisyonunda olsa da 34. Haftaya kadar sürekli değiştirebiliyormuş pozisyon. Yani o an ultrasonda baş aşağı olsa bile değiştirip tekrar rahat ettiği pozisyona dönebiliyomuş haftanı bilmiyorum ama 🤷‍♀️
34.haftadayım
Tam olarak dediğin gibi oluyor aslında hafif dokunduğumda orası neresiyse çekiyor ya da kıpırdıyor

Back
X