- Konu Sahibi annabelica
- #47.561
Canım annenle bu şekilde kırıldığını konuştun mu? Belki duygularını ifade edersen onun senin açından bakmasını sağlamış olursun. Tiroid ameliyatı ilk tetkiklerinde acil değil demiş doktorlar. Şimdi neden senin doğum zamanın ameliyat oluyor acaba, acı ağrı veren bir durumumu mu var?Tam doğum zamanıma kardeşim tiroid ameliyatı olacakmış ve annem onun yanına gidecekmiş. Kardeşimin 6,5aylık bebeği var. Eşinin ailesi ile aynı ilde yaşıyorlar aslında yardımcı olurlar. Onun doğumundan 50gün yanında kalmıştı. Sonrasında da darlandığı zaman 2kere daha gitti ama şimdi benim ikiz bebeğimle hiç öncelik olmamam çok kırdı beni. Hormon kaynaklı daha da duygusalım heralde.
yardıma ihtiyaç duyuyoruz bu çok normal umarım gönlünce olur her şey canım
Ben bu 28 günü çok duydum, hastanenin şikayetvar sayfasında doğumla alakalı olarak insanların bu konuda geriye dönük şikayette bulunduklarını ve ödemelerini aldıklarını yazmışlar. Sgk’ya başvurmuşlar iade almışlar.Benim paketimde de öyle yazıyor.
Yeni doğan muayenesi topuk kanı aşı vs
3 -5.gündeki muayeneleri 2.topuk kanı işitme testi bundan sonrası kesin ücretli
6 yaşına kadar yüzde 20 indirim hakkı demiş :)
Bu ilk 28 gün ücretsiz olayı acaba acile falan götürdüğümüzde mi geçerli oluyor
Acil için değil tüm kontroller için geçerli.. yeni düzenlemeler varsa bilmiyorum ama çok denk geldim 28 gün ibaresine
Son düzenleme: